Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
my dreams to.:-P

another dream for now is seat ibiza cupra color white or yellow :twisted: -> soon

הקופרה לא מגיעה בצבע לבן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלום שלי (בעצם כמה חלומות) :

סאאב 9000 ארו טורבו

מרצדס SL 560 (מהאלה שבמועדון ה5 - הצורה שלפני שנות ה90')

BMW650 קבריו

יגואר XF

פורשה 911 טורבו

אני יודע, אני שאפתן :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
הקופרה לא מגיעה בצבע לבן.

אז זהו...כדאי שתתעדכן 8)

DSC01901.jpg

DSC01902.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
זה ממש אחלה ליום יום בכבישים המהירים...אני רוצה לראות מישהו מתנחל בנתיב השמאלי כשהמפלצת הזו מאחוריו :twisted:.

אופסי...התגובה שלי הייתה ל-ALEX-HPI

פורסם

כמה שיותר פשוט, ככה יותר טוב.

Just add lightness

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם לחלום בגדול אז איזה LP640 תבוא נחמד

lamborghini-(2)_wa.jpg

אם להיות קצת יותר ריאלי:

brera-(5)_wa.jpg

סתם סיפור נחמד על הבררה אם כבר.

לפני מספר ימים הגיע אליי לעבודה מישהו שנכנס בטעות לחניון שלנו.

אני פותח לו את הדלת ורואה את הבררה השחורה שלו בחריץ הקטן שנפתח מהדלת.

אמרתי לו שהוא הגיע למקום הלא נכון ובחצי קריצה שאלתי אותו אם הוא מוכן לתת סיבוב קטן בשביל 500 ש"ח.

בלי להתבלבל הבחור אומר לי עזובת'ך 500 ש"ח,בוא סיבוב.

מיד הודעתי למנהלת שלי שאני יוצא חייב לצאת לאיזה 20 דקות ועפתי.

נסעתי על האוטו כמה קילומטרים טובים ואני חייב לציין שזאת הייתה האורגזמה הכי טובה שהייתה לי בחיים.

ואם נחזור למציאות ארצנו הקטנטונת אז איזה STI תבוא נחמד... מישהו מחפש למסור? :lol:

• תוכן חדש...