Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון : צביעה לא הכרחית כן או לא ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביעה של רכב זה עסק קצת יותר מסובך ...

קודם כל תלוי במכות, במכוניות חדשות כמובן שלא מומלץ להחליף כנפיים וכדומה, עדיף לנסות כמה שיותר לסדר כיפופים קטנים ע"י יישור וצביעה בשביל למנוע בעיות במכירה ...

כמו כן, אני מאמין שאם משהו מסודר שאוהב את הרכב שלו יבוא במכירה ויראה תמונות לפני ואחרי הצביעה אני דיי אסתפק בזה ובאישור ממכון שלא היו תאונות רציניות ...

במכוניות ישנות (אספנות) דווקא נהוג אחרת, נהוג בד"כ לרתך חלקים חלודים ופגועים מכיוון שאין כ"כ חשיבות לשאסי ברכבים ישנים (ועוד על אחת כמה וכמה שהשאסי ברכבים ישנים לא בנוי כמו במכוניות חדשות) ...

בצביעה של רכב יחסית חדש (עד 10 שנים על הכביש) הייתי דואג לבעיה אחרת וזה הבדלי גוונים בין הצבע המקורי והצבע החדש שכמעט תמיד יוצא בגוון שונה (אלא אם מדובר ברכב שהצבע שלו נשמר בקפידה מטורפת כמו העגלה של איציק) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ברור לצבוע זה יפה , מחדש את האוטו!.. :lol:

סתכלו ימינה_-_-_-_->>>ימינה מפגרים!...

אשקלון עיר הפשע....בואו אם אתם גברים!

אנחנו דור כחול לבן..חושבים כחול...מסניפים לבן...

תנו לחיות לחיות...סתם מה זה החרא הזה..

אמ....זהו האאא כן ראיתם את התמונה<<------

זאת של פמלה אנדרסון....איזה שווה!!!!!

פורסם

לצבוע

אבל טוב

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

לצבוע זה לא טוב בכלל בכלל במכוניות בנות 5-7 שנים ומטה. אח"כ אין ספק בכלל שמישהו יראה את הצביעה ויחשוב שהאוטו עבר תאונה, וכשתגידו לו "לא, פשוט היה דהוי" זה לא בדיוק עובד לטובתכם..

אולי עדיף, חס וחלילה, **לשמור** על האוטו? ע"י וקסים וכו'? (כמובן שאני מדבר על אירופיות, יפניות ואמריקאיות. ז"א הכל חוץ מקוראניות שלא יראו טוב אף פעם).

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
לצבוע זה לא טוב בכלל בכלל במכוניות בנות 5-7 שנים ומטה. אח"כ אין ספק בכלל שמישהו יראה את הצביעה ויחשוב שהאוטו עבר תאונה, וכשתגידו לו "לא, פשוט היה דהוי" זה לא בדיוק עובד לטובתכם..

אולי עדיף, חס וחלילה, **לשמור** על האוטו? ע"י וקסים וכו'? (כמובן שאני מדבר על אירופיות, יפניות ואמריקאיות. ז"א הכל חוץ מקוראניות שלא יראו טוב אף פעם).

כן אני מסכים עם השמירה על הצבע, אבל אם האוטו לא היה אצלך אתה יודע יש יד שנייה ...

מה אז תעשה ווקס ?? :roll:

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...