Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לא מובן? הגשר והנמל היו ריקים, העלנו את האופנועים במטרה להצטלם.

אנשים שהלכו על הגשר גם יכלו להחליק, אותו הדבר לגבי רוכבי אופניים שרוכבים במקום.

אנחנו לעומת זאת ניקינו את המקום כדי שאנשים לא יפגעו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא לכל אחד יש כסף למיגון מלא

במקרה כזה פשוט לא רוכבים, ראית שבהחלקה במהירות אפס היא הייתה היחידה שנפגעה.

מה היה קורה לה חס וחלילה בהחלקה ב 50 קמ"ש ? 100 קמ"ש או 150 קמ"ש ?

מיגון הוא דבר יקר, אבל בלעדיו אסור לעלות על אופנוע, הבריאות שווה יותר מכל סכום שהוא.

פורסם

לליטל

שמח לשמוע שאין נפגעים

סעי רק איפוא שבא לך תוך כדי הפעלת שיקול דעת ,אין הולכי רגל ,שעה מאוחרת ,לא מטריד את מנוחת השכנים,קניתי

אכן חוסר אחריות(של הרוכבים הצעירים) כתוצאה מחוסר חינוך דו גלגלי ,אולי את והחבר'ה תקימו בית ספר לרוכבים מתחילים ?

חלק גדול מהווית האופנוע הוא להגיע לכל מקום ,ולכן אי אפשר לשפוט אתכם ,ורק לומר תודה לאל

בקשר לנפילות גשו לחרט שיחרוט לכם קונוסים מאוקולון בקוטר 40 ממ, בחיבור לשלדה בעת נפילה או החלקה הנזק יהיה מזערי כמו ידית ,או רגלית

רוב התאונות קורות ברגעים ה"באנאליים" ביותר ולכן יש להשאר דרוך מרגע ההתנעה

יגאל

פורסם

אני להבדיל, לא מטיפה מוסר, אני תמיד רוכבת עם מכנס ארוך, מעיל עור ממוגן קשיח, קסדה מלאה, וכפפות רכיבה.

בארה"ב לדוגמא יש מקומות שבהם יש חובה של חבישת קסדה ויש מקומות שבהם זו רק המלצה.

בישראל החוק קובע שעליך לרכב עם קסדה מלאה, מעבר לכך הכל זה לשיקולו של הרוכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לליטל

שמח לשמוע שאין נפגעים

סעי רק איפוא שבא לך תוך כדי הפעלת שיקול דעת ,אין הולכי רגל ,שעה מאוחרת ,לא מטריד את מנוחת השכנים,קניתי

אכן חוסר אחריות(של הרוכבים הצעירים) כתוצאה מחוסר חינוך דו גלגלי ,אולי את והחבר'ה תקימו בית ספר לרוכבים מתחילים ?

חלק גדול מהווית האופנוע הוא להגיע לכל מקום ,ולכן אי אפשר לשפוט אתכם ,ורק לומר תודה לאל

בקשר לנפילות גשו לחרט שיחרוט לכם קונוסים מאוקולון בקוטר 40 ממ, בחיבור לשלדה בעת נפילה או החלקה הנזק יהיה מזערי כמו ידית ,או רגלית

רוב התאונות קורות ברגעים ה"באנאליים" ביותר ולכן יש להשאר דרוך מרגע ההתנעה

יגאל

תודה רבה על העצה, אמסור לרוכבים אותה על מנת שיאמצו.

ל'

פורסם
במקרה כזה פשוט לא רוכבים, .

תפסיק נו, בחייך, אי אפשר כל היום לשבת ולהטיף.

אם להתייחס להטפות פה אני כבר מזמן הייתי אמור להיות מת. מזמן.

רכבתי על טרקטורונים לא מעט בלי ציוד מגן, ויצא לי להתרסק לא מעט, ופעם אחת אפילו בצורה דיי אלימה כשחברה שלי דאז נהגה.

אי אפשר כל היום לשבת ולחשב סיכונים, די, תעברו הלאה.

אם הייתי צריך לחשב סיכונים לאורך החיים הקצרים שלי (26), היה עדיף שאני לא אזוז מהבית. אחרת מזמן הייתי מת.

פורסם

אני עדיין לא מבין ממה כולם מופתעים?

כאילו זה פעם ראשונה שאתם רואים מקרים של חוסר התחשבות וזלזול טוטאלי בחוק בארץ היקרה שלנו.

לגבי המקרה הזה - אתם הפגנתם חוסר אחריות וממש טיפשות במעשה שלכם, ואם כל כך היה חשוב להצטלם, אפשר לרדת מהאופנוע לדומם מנוע ולקחת אותו לשם ע"י גרירה.הנזק היה יכול להיות הרבה יותר גרוע, ואני לא מדבר על נזק לאופנועים.בסדר אז שעה מאוחרת ואין אף אחד אוקיי. אך זו סיבה לעשות כאלו שטויות?

גישה ישראלית טיפוסית.אם אני צריך משהו, שום חוק לא יעצור אותי

x

פורסם
הלאה צדיקים קטנים שלי.

כולם עושים שטויות, דלגו הלאה.

עושים שטויות?

אנשים בני 30+ לא עושים שטויות

שטויות זה מה שאחרים עושים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עושים שטויות?

אנשים בני 30+ לא עושים שטויות

שטויות זה מה שאחרים עושים.

תפסיק, לא מתאים לך, אין קשר לגיל, אתה ספציפית בן אדם הגיוני, עזוב אותך משטויות.

פורסם
תפסיק, לא מתאים לך, אין קשר לגיל, אתה ספציפית בן אדם הגיוני, עזוב אותך משטויות.

זה אולי שטויות בשבילך.

את הבת שלי כמעט דרס 'שטותניק' כזה ומאז היא בפחד כל פעם שאופנוע מחליט לסוע על המדרכה.

זה לא שהרוכבת ההגונה באה ואמרה: "עשינו שטות, לא נורא, היה מאוחר, לא חשבנו עד הסוף"

התגובה להערה שזה גשר של הולכי רגל היתה: "לא חייבת דין וחשבון"

מה ההבדל בין זה "והיאללה, מה קרה לך?! דבר יפה! החניתי את האוטו חמש דקות!"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חשבנו עד הסוף, לא היו אנשים לא הפרענו לאף אחד, ורצינו לצלם את האופנועים.

אף אחד מהם לא עשה תאונה בעבר עם רכב, לאף אחד אין רישום פלילי, או עברות תנועה.

כשהשכן שלך מעלה את הרכב לשטיפה על המדרכה זה בסדר?

מבחינת החוק לא, אבל אם הוא לא סיכן אף אחד ולא הפריע אז כן.

ל'

פורסם

אבל אם השכן יעלה את האוטו למדרכה וידפוק את הקרטר נראה לך סביר שהוא יאשים את מי שבנה את המדרכה?

עץ שנשפך עליו שמן בתוספת לחות מתנהג שונה לחלוטין מאספלט באותם התמנאים וזה חלק גדול מהגורם למה שקרה. הסיבה היא לא אותם נערים שאולי שפכו שמן לפני כמה ימים אלא שהגשר לא מיועד לרכבים ולכן נשאר חלק בצורה מסוכנת.

מה שאת לא מצליחה להפנים זה שהחלקתם בגלל טעות שלכם בשיקול הדעת ולא בגלל שום סיבה אחרת.

בקשר למיגון, אני מעולם לא הסכמתי להרכיב אדם ללא מעיל מתאים וג'ינס בדיוק כמו שהיום לא אסיע אף חברה של הבת שלי מהגן אפילו חצי מטר ללא כיסא בטיחות מתאים (גם לא בתוך השכונה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה מזל גדול מאוד, כי אני לא חושב שהביטוח היה מכסה תאונה שקרתה תוך רכיבה באזור אסור או לבטח היה מנסה להתחמק.

ה מזל שיש פורומים של אופנועים שהם סגורים לקהל הרחב.

הביטוח תמיד מנסה להתחמק.

הביטוח נועד לכסות גם מקרים כאלה (כמו גם כניסה באין כניסה לדוגמא, גם שם הביטוח יכול לטעון שאסור היה לך להיכנס לשם אז זאת בעיה שלך)

• תוכן חדש...