Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
DR350 ואחריו GS500

אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר להחליק בצורה כזו שמצליחם לראות את הראשון מחליק, את השני מחליק גם ועוד מנסה לנווט תוך כדי החלקה ולהספיק להאט כך שכמעט פוגעים בו וכל זה במהירות איטית.

אלה שהשאירו את כתם השמן היו ילדים מטומטמים (כנראה) ואתם גם לא הייתם חכמים במיוחד.

כולנו עושים לפעמים שטויות וחכמים לאחר מעשה אז טוב ששכר הלימוד שלכם לא היה גבוה.

אתה יודע יותר טוב ממני הגשר בלילה שחור, לא ניתן להבחין בכתמי השמן.

התערובת של טיפות המים יחד עם השמן הובילו לכל התקרית, הגשר גם בנוי בשיפוע, מה שגרם לאופנועים להחליק לכיוון מטה, גם אם היו במהירות נמוכה של הילוך 1.

גם 4 האופנועים שהיו בתחילת העליה לגשר התחילו להרגיש את האופנועים שלהם מתנדנדים, והם עדיין היו בהתחלה.

כתמי שמן ואופנועים לא הולכים יחד.

מספיק להפיל אופנוע מהרגלית שלו גם ללא נסיעה כדי לגרום נזק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התערובת של טיפות המים יחד עם השמן הובילו לכל התקרית, הגשר גם בנוי בשיפוע, מה שגרם לאופנועים להחליק לכיוון מטה, גם אם היו במהירות נמוכה של הילוך 1.ל'

זה גשר להולכי רגל.:idea: אף אחד לא תיכנן אותו לאופנועים ככה שבטענות אתם יכולים לבוא רק לעצמכם.

Veni Vidi Vici

פורסם

תראי, כרוכב בעבר ובטוח גם בעתיד, לא אטיף לך על נסיעה במקום בו לא הייתם אמורים לנסוע.

לכל היתר אוסיף ואומר שכתם שמן זה תענוג מאוד מאוד מפוקפק על דו גלגלי גם במהירות אפסית.

עם זאת, כ"אנשים בני 30+ ולא ילדים בני 16" אני חייב לציין שהרכבת מורכבת ללא מיגון כלל על אופנוע שכזה זה חתיכת זלזול שלא הולמת רוכבים המכבדים את עצמם ובוודאי שלא על אופנועים כאלו.

במזל זה נגמר רק בשפשופים ובאמת שכר הלימוד שלכם היה "כסף קטן".

יש מספיק גורמים על הכביש ובסמיכות לו שתורמים לפגיעה בבטיחותכם.

עשו מאמץ וצמצמו את מה שבשליטתכם למינימום.

רכבו בזהירות,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

רצון להצטלם בצורה "ייחודית" גורם לא פעם לתאונות מצערות ר"ע צילום על שפת תהום שבסופו המצולם לוקח צעד אחד יותר מדי.

בכל מקרה אין טעם להטפות מוסר מוגזמות, חבל על הנזק אבל העיקר שיצאתם בריאים ושלמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סוף טוב הכל טוב,טוב שהיה וטוב שניגמר כך, את המסקנות צריכים החברים להסיק ולמצות אותם להבא,בראש בוגר יותר,תסעו בזהירות חברים,אוהב אותם

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם

פורום צדיקים בסדום זה לא דלת שלישית מימין? :roll:

העיקר שאת בריאה ושלמה.

ההחלטה לחזור הביתה על הנינג'ה נשמעת לי כמו החלטה אמיצה במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פורום צדיקים בסדום זה לא דלת שלישית מימין? :roll:

אין קשר לצדיקים ואף אחד כאן לא אמר שהוא לא עושה שטויות אף פעם אבל אי אפשר לבוא בטענות לילדים בני 16 ולעשות שטויות כמוהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לעשות שטויות ולהתחרט עליהן (ויש לי לא מעט משלי), יש לעשות טעויות ויש לא להתחשב.

כולם כאן יודעים להתלונן יפה מאוד על חוסר התחשבות של המשטרה, הממשלה, נהגים, שכנים, וכל מה שרץ וזוחל. אבל כשחבר פורום מודיע שהוא רוכב על אופנוע במעבר הולכי רגל, זה תקין.

זה בסדר.

גם אם זה משאיר כתמי שמן

גם אם אפשר להחליק עם האופנוע (מזל שלא היו הולכי רגל).

גם אם שיירת אופנועים זה לא מה שאתה רוצה להיתקל בו על גשר כשאתה רגלי.

אבל על הזין

בא לי תמונה אז אני עושה מה בראש שלי.

למה אני חייב חשבון למישהו?!

אני בן 30+, אז אוטומטית מה שאני עושה זה תקין.

זכויות פז"מ.

אני רוכב על כבד, אז אוטומטית יש לי זכויות כי כוללללם נגדי.

תרבות "החחחח..." במיטבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ל' הסיפור שלך נראה כאילו הוא לקוח מספר על השב"כ או ה"מוסד" עם ראשי התיבות של השמות של האנשים שמשתתפים בסיפור :)

בכל מקרה, דברים כאלה קורים כל יום להרבה אנשים בעולם בכל מיני תחומים, כל אחד לפעמים מכופף מעט את החוקים לטובתו האישית, ולרוב זה לא נורא, במיוחד אם אנשים אחרים לא נפגעים מזה.

אני רק מקווה שלמדתם מהשגיאה הזו (אם אפשר להשכיל מזה, אז אדרבא) שעשיתם ומזל שכולם בריאים ושלמים ואין נפגעים בנפש.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הרבה אופנוענים נוהגים איפה שבא להם בגלל שהאופנוע יכול לעבור שם.

גם לי היה אופנוע, הוא לא היה גדול, ובכל זאת, בכל פעם שהייתי נוסע על המדרכה, זה היה מקסימום ל 20 מטרים, בלי גז, במהירות של 5-6 קמ"ש, עם יד על הברקס למקרה שהולך רגל יצא למדרכה מאיזה שביל של בנין, וכאשר אני מקפיד לעצור ולתת לאנשים לעבור לפני אם יש קטע צר במדרכה. ברור לי שילד קטן יכול להרגיש מאוים כשעובר צמוד אליו אופנוע, ולכן במקרה כזה אני אעצור לגמרי.

היום יצא לי לראות בטיילת בתל אביב, אופנוען על אופנוע כבד כלשהו, שנוסע נגד התנועה (לכן הוא היה על הטיילת), בשעת אחה"צ כשיש אנשים על הטיילת, כאשר הוא רכב כך כמה מאות מטרים (ממה שאני ראיתי) במהירות של 50-60-70 קמ"ש, כשהוא משכיב ימינה ושמאלה כדי לתמרן בין האנשים והעצים. למי שלא זוכר הטיילת ברוחב של 7-8 מטרים.

נכון שהטיילת לא היתה עמוסה, ועובדה שהוא הצליח למצוא נתיב שיאפשר לו לנסוע מהר כל כך, אבל לדעתי מדובר בזלזול וחוסר אחריות ובעיקר חוסר איפוק ובגרות.

פורסם
לא נכנסת לויכוח על כך, השעה הייתה 3:30 לפנות בוקר, הגענו לגשר במטרה להצטלם אך ויתרנו על כך בסופו של דבר.

הרוכבים שהיו הם אנשים בני 30+ לא ילדים בני 16 שהחליקו עם הקטנוע והמשיכו בבילוי שלהם בלי לנקות את שאריות השמן.

את האופנועים הורדנו למתחם רידינג, וכמובן שטרחנון לנקות את השמן שנזל מהאופנועים הפגועים, ולא השארנו כתמים העלולים לסכן רכבים או רוכבים אחרים.

ל'

מדהימה אותי הקלות שבה את מבדילה בין הגילאים של הרוכבים, כי אני לא.

הם התנהגו באופן לא בוגר כי הם לא בוגרים, ואילו אתם הבוגרים .. ?

רכיבה במקום שלא נועד לכך מועדת לסכנה.

סיכנתם את עצמכם ברב חוכמת בייגלע'כם.

מה עוד שאת מספרת לנו על מורכבת ללא מיגון.

כאילו באמת שאני לא מצפה להרבה מהילדודס אצלי באתר שרוכבים ללא מיגון ועושים שטויות עם הקטנועים שלהם.

פותחים תר'דים באתר "ראיתי שלולית, נתתי גז והחלקתי"

אבל ממכם? הרוכבים המנוסים בני 30+ שרוכבים על גיקסרים וארים וכו' וכו'.

(דרך אגב, מה קשורה השעה? "3:30 לפנות בוקר", SO? אין אנשים ב3:30 בבוקר?)

(דרך אגב, גם אני רוכב.)

ולקינוח, עוקצני אך הכרחי.

מגיע לכם.

עמרי.

פורסם

לא לכל אחד יש כסף למיגון מלא, הרוכבת התמגנה בקסדה, כל השאר עם מעיל כפפות וקסדה.

אנשים לא היו על הגשר והנמל היה כבר ריק מאדם.

דרך אגב שער הרחמים והחסדים נמצא כמה פורומים מכאן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני באמת לא בא לשפוט לא אותך ולא את החברים שלך.

אני רק חושב על איך היתה מרגישה האמא או האבא של ילדה בת 18 לפני גיוס שהיתה נפגעת מאחד הכלי לו היתה שם, ולא היה לאותם הורים מה לשלוח לצבא ביום גיוסה.

בקיצור ממש מזל שלא נפגעו חבריך הרוכבים ושלא פגעו במשתמשי דרך אחרים כי הם לרוב היו בעלי בציעות חמורות יותר.

רפואה שלמה! :)

• תוכן חדש...