Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחפשים להגיש תביעה מול שום ביטוח, ולא להוציא כסף מאף אחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעזבי, ל',

כל מה שראיתי כאן הוא דו-פרצופיות של הרבה כותבים. באותה מידה גם רוכבי אופניים היו יכולים להיות על הגשר להחליק ולהפגע עם אותם פציעות. אדון אחמינג'ד הדמגוג אוהב לסלף ולהביא לך דוגמאות קיצוניות שקושרות אותך לאופנועים כבדים ש"מגיע להם הכל" ואז עוד טוען שזו ההתנהגות הישראלית הבהמתית. מה שהוא לא מבין זה שהיחס והסילוף שלו בהמתי לא פחות.

דמגוגיה אפשר לקשור להכול, חצי מהאנשים שאמרו כאן דברים בסיגנון "לא היית צריכה להיות שם מלכתחילה" אבל (קצת דמגוגיה) יש לי הרגשה שמעקב אחרי רוב האנשים האלה בכבישים ועצירות לא חוקיות בכביש או חניות כפולות או כל דבר אחר היו חושפים כאן את רוב האנשים. בקיצורף אל תתרגשי מהמזויפים האלה, שמח שהכל בסדר. 8)

-הסוכן

לא מחפשים להגיש תביעה מול שום ביטוח, ולא להוציא כסף מאף אחד.

ל'

פורסם

את האמת שיש צדק בדברי סוכן מס' 5 - מי מאיתנו לא "מכופף" את החוקים מדי פעם לצרכיו האישים...

כל עוד לא נגרם נזק של ממש התגובות פה די קיצוניות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

את האמת ממש לא מבין את כל ההטפות פה, אני מאמין שכולנו טועים ועושים שגיאות, אז חלק מודים בטעות וחלק לא, חלק גדול אני מאמין שומרים את זה לעצמם וחלק מועט כותבים על המקרה בפורום, אחד נסע בלי ביטוח עשה תאונה, עוד אחד הרים אמברקס ועשה תאונה, וזה רק החלק הקטן שרושמים על המקרים שלהם. אין מה לעשות, מה שנראה לנו באותו רגע בסדר יכול להראות עוד יום כטעות גדולה שקרתה! אי אפשר לצפות את זה מראש! אף אחד פה לא כבשה תמימה, וכמו שתוכל לעבור במעבר חציה באור אדום ולהדרס ככה תוכל גם לעבור ולא להדרס, אבל באותו רגע שאתה עובר את המעבר באור אדום אתה בכל זאת מפעיל שיקול דעת.

הרוכבים הפעילו שיקול דעת אך מסתבר שהתנאים היו שונים מן המצופה ואין מה לעשות, העיקר שכולם יצאו בסדר והנזק הוא מינימלי.

לפי הכותבים פה בפורום אז אני רואה שיש לנו פה עדר של כבשים תמימות, ממש מלאכים כולם וצדיקים... מעניין לפגוש את האנשים האלה בחיי היום יום, אני בטוח שפתאום הם יראו אחרת.

אז היום זה קרה לה, יום למחרת יכול לקרות משהו למישהו אחר בגלל טעות מסויימת! כולנו בני אדם בסופו של דבר!

וכמו שקרה להם, הם גם יכלו לחזור הביתה עם תמונות יפהפיות שתכננו אבל כמה מפגרים על 50 סמ''ק הפכו את המצב! זה הכל... אין צורך להתרגש יותר מדי!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

system x ן ajent 5, הבעיה היא לא עם הטעות כי כולנו טועים, כולנו מעגלים פינות וכולנו עושים שטויות בגלל מחשבה ש"כלום לא יקרה".

אבל בפירוש לא כולנו מאשימים את כל העולם ואשתו כשכן קורה, במקום לקחת אחריות על מעשינו ולהודות בשטות שעשינו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על פי רוב התגובות פה אני יכול לדמיין איזה חינוך הילדים שלכם יקבלו.

הבן יקפוץ ממקפצה וישרוט מרפק - תצעקו עליו, ירוץ ויפול - תטיפו לו שמסוכן לרוץ.

אנשים עושים טעיות וככה לומדים - מי שלא עושה טעויות הוא לא אדם נורמטיבי, סך הכל הם נפלו ושרטו את האופנועים שלהם עצמם, אם היה מישהו על הגשר הוא היה מספיק לזוז.

מכה יבשה במרפק? אוי ואבוי, יכאב יומיים וישכח כלא היה.

בחייאת, יש להיות אדם הגון ומתחשב שמסביר למישהו את טעותו, ויש להתחסד ולהטיף - בין שני אלה עובר גבול, רובכם עברתם אותו.

ל'

בהצלחה בתיקון האופנועים.

*איפה עיריית ת"א בבעניין ניקוי הגשר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מחנך את הילדה שלי לא להפריע לזולת.

לגבי העירייה, היא לא ערוכה לתחזק גשר הולכי רגל למניעת תאונות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
על פי רוב התגובות פה אני יכול לדמיין איזה חינוך הילדים שלכם יקבלו.

הבן יקפוץ ממקפצה וישרוט מרפק - תצעקו עליו, ירוץ ויפול - תטיפו לו שמסוכן לרוץ.

אנשים עושים טעיות וככה לומדים - מי שלא עושה טעויות הוא לא אדם נורמטיבי, סך הכל הם נפלו ושרטו את האופנועים שלהם עצמם, אם היה מישהו על הגשר הוא היה מספיק לזוז.

מכה יבשה במרפק? אוי ואבוי, יכאב יומיים וישכח כלא היה.

בחייאת, יש להיות אדם הגון ומתחשב שמסביר למישהו את טעותו, ויש להתחסד ולהטיף - בין שני אלה עובר גבול, רובכם עברתם אותו.

ל'

בהצלחה בתיקון האופנועים.

*איפה עיריית ת"א בבעניין ניקוי הגשר?

אני נותן לילדות שלי ליפול וגם לחטוף תחת השגחה שלא יגרמו לעצמן נזק גדול מידי ואני בהחלט מסביר להן שהן עשו X ולכן התוצאה היא Y ושאם היו נוהגות לפי מה שאמרו להן הן לא היו חוטפות.

בקשר למכה קטנה, בן דוד שלי היה חולה סרטן. האופנוע החליק לו בחנייה בעמידה (BSA ישן) ופצע אותו ברגל שבה עבר בעבר הקרנות. הפצע הקטן הזה אילץ הפסקת כימותרפיה והביא לפטירתו בגיל 22.

בפעם המאה, הבעיה היא לא עם הטעות אלא עם חוסר ההכרה בה וחוסר הפקת הלקחים.

פורסם

אני באמת (באמת!) משתתף בצערך על הבן-דוד, אבל זה לא המקרה - סך הכל בחורה צעירה שקיבלה מכה.

מה גורם לכולם כאן לחשוב שהם לא הפיקו לקחים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא יודע למה אבל מכל הברדק פה של נסיעה על גשר הולכי רגל וכו' וכו' הכי צרם לי בעיין זה הבחורה בלי המיגון, ודווקא אני מאשים לא אותה היא בחורה נלהבת שרק מתה לעלות כבר על האופנוע אני מאשים את הרוכב, מבחינתי אדם שמוכן להרכיב נוסע\ת ללא מיגון שקול לאדם שמוכן לנהוג את רכבו כאשר מישהו שיושב מאחורה לא חגור...

בטיחות הנמצאים בכלי הרכב שלך מופקדת בידך כנהג ועליך לנהוג במלא הזהירות (לא מבחינת צורת הרכיבה...זאת אומרת גם, אבל בעיקר נושא המיגון)

אני יודע שאם היה לי אופנוע לא הייתי מרכיב את חברה שלי ללא מיגון הולם ואם זה הורס לה (לא אמרתי שכך המקרה פה) את הביגוד ליציאה אז מצידי לא נצא, כמו שגם אם חגורת בטיחות מצ'קמקת לה את השימלה זה לא אומר שאני אוותר על זה, וגם אם לשים רגיליים למטה הורס את הלק זה לא אומר שאני אסכים שהיא תשים רגליים על הדש\כרית אוויר\מושב

פורסם

ברגע שאתה לא מכיר בטעות שלך, אתה לא תפיק לקחים כי אתה במחשבה שאתה הית בסדר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
סך הכל בחורה צעירה שקיבלה מכה.

אני בסך הכל החלקתי בבית על רצפה ררטובה וגמרתי עם חולייה סדוקה בגב, ידידה שלי שיחקה כדורסל ושברה את המרפק (30% נכות והגבלה ביישור היד).

כמו שכתבתי בהתחלה, במזל זה נגמר במכות יבשות אבל זה שזה נגמר ככה לא אומר שתמיד זה יגמר ככה.

תנאי בסיסי להפקת לקחים היא להכיר בטעות ולא לחפש אשם אחר (נער בן 16 ששפך שם שמן).

פורסם

בקיצור, קראתי הכל ונראה לי שאפשר לסכם.

כמו בחלק לא קטן מהתאונות - יש צד שממש אשם, ויש צד שהיה יכול למנוע אם היה מתנהג ביתר זהירות, גם אם הוא לא אשם. (במקרה הנ"ל - בהחלט הרוכבים אשמים מכיוון שהם נסעו במקום שבו אסור לנסוע - ולכן לאף אחד לא אכפת מי פיזר שם מה ולמה).

כמו בחלק לא קטן מהוויכוחים - יש הרבה צדדים שמטיפים אחד לשני, והרבה לא יוצא מזה. ליטל, אפשר להבין למה מטיפים לך, התגובה של "אני לא חייבת דין וחשבון לאף אחד" היא תגובה ילדותית ולא מתאימה (לדעתי) לחברת פורום כמוך. לא קרה שום דבר וזה לא יפגע בגבריות (בטח לא שלך :wink:) של אף אחד להגיד "גם אנחנו טעינו כשעשינו כך וכך", "לא היינו צריכים לנסוע שם". גם אם הסיכוי שמשהו יקרה אפסי, כי עובדה, כן קרה משהו.

כולנו מכופפים את החוק, כולנו עושים פה ושם כל מני שטויות - אבל זה לא מצדיק תגובה כמו "אני לא חייבת דין וחשבון לאף אחד". מה בדיוק רצית להגיד בהודעה אם כך ? שהילדים אידיוטים ? יופי... זה באמת לא תורם לשום דבר, אבל אם רצית להגיד שצריך להיזהר בכל מקום - אז את חייבת לקבל את זה שגם אתם הייתם קצת אידיוטים. מה לעשות - מי שלא אידיוט זה המרצה שלי בפיזיקה ואותו אף אחד לא מבין !

בקיצור, טוב שלא קרה כלום, אתם קצת אידיוטים, הילדים קצת אידיוטים - והראש ממשלה שלנו קצת הרבה אדיוט והמון מושחט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...