Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בלילה יצאתי ממקום העבודה כדי לחזור הביתה. כבר ברגע הראשון קלטתי שמשהו חסר.

איזה בן XXXX פשוט דפק לי את הסמלים של FR מהצדדים.

אני פשוט מבואס לחלוטין מהעניין וכבר מחר מתכנן לאיים בפיטורים אם לא ימצאו לי מקום חניה בחניון במשמרות ערב.

בפעם הקודמת דפקו לי את הפנסי האיתות מהצדדים.

לא אכנס לאיחולי הזוועות לגנב מפאת כבודכם. מחר אני אתקשר לצ'מפיון ואשאל על איזה משכנתא אני צריך לחתום בשביל לקנות חדשים, אבל לפני כן אולי משהו יודע/יש לו סמלים כאלה או יש לו רעיון איפה אני יכול להביא כאלה במחיר סביר חוץ מפירוקיות.

מודה לכולכם מראש וחותם את הערב בתחושה קשה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתי לעשות לך שמייח.

10 פאונד בריטיים (כולל משלוחה)

או

8.5 פאונד בריטיים כולל משלוחה

רק צריך חשבון בPAYPAL ואתה מסודר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עידן, מבין אותך - אין ספק שזה מעצבן :evil:

בעבר הייתי חסיד של סמלים.

כיום, מעדיף את המראה נטול הסמלים - פחות כאב לב :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה אלעד זה אכן נראה מעודד...

בצ'מפיון מבקשים 200 ש"ח על 2 הסמלים בצדדים.

גם אני חושב על החלקה, אבל גם בסגרתה הייתי משאיר את הסמלים של הFR בצדדים.

בכל מקרה- הכרעה בזמן הקרוב- אני פשוט לא מסוגל לראות אותה ככה.

עידן

פורסם

ולחשוב שרק היום עשיתי החלקה לחלק האחורי של הרכב שלי :)

משתתף בצערך על גניבת הסמלים עידן , גם לי גנבו כמה פעמים, עד ההחלטה להחליק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בהצלחה בקניה, אין יותר מעצבן מזה, ועוד יותר מעצבן שזה הולך לשבת על הונדה סיוויק או פולו, כמו שראיתי לפני כמה ימים.

בנאדם פשוט שם סמלי FR, שאני בטוח שלא נקנו על הקורות כמו באיביזה, והיתה לו פולו רגילה לגמרי.

אותו הסיפור עם הבחור עם הסיוויק, לדעתי אתה צריך גם להתגאות ברכב שלך :)

תשיר "כולם רוצים להיות כמוני" ותרגע, יש לך את הסמלים האלו גם בפנים האוטו, אני צודק?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מה תגיד על VW בורא עם מנוע2 ליטר שעל התא מטען שלה מופיעה 2.0GDI , - ראיתי ונדהמתי, מיילא לשים אותיות שהרכב לא הגיע איתם, אבל להמציא דגמים של מנועים ?

פורסם

איתמר- צודק, בפנים הרכב יש לי סמל מיניאטורי בתוך לוח השעונים- מקווה שגם אותו לא יעלימו.

מקווה לא להיתקל בקרוב באיזה פולו עם סמלי FR כי התוצאות יכולות להוביל למצב לא נעים.

מאחל לכל אותם אנשים שפוגעים במכוון ברכבו של אחר שיבוא יום ויתפסו אותם על חם ויבואו עימם חשבון.

אם למשהו יש עוד רעיונות/ יודע על הימצאות סמלים כגון דא בפירוקית אשמח לשמוע, יש לי זמן עד תחילת השבוע הבא.

ובכל מקרה אני אזמין מחו"ל שיהיה לי ספרים בבית.

עידן

פורסם

אנשים שצריך להרוג -אנשים שמורידים סמלים של מכוניות שלא שלהם.

אני חש את כאבו של אחי ומשתתף בצערו, ומחכה ליום שיום אחד אשלוף את ראשי מבעד לחלון ואראה אותם נוגעים ברכבי שכן אז מפגשם עם המדרכה יהיה לא נעים כמו גם המפגש עם מנורת הרחוב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מה תגיד על VW בורא עם מנוע2 ליטר שעל התא מטען שלה מופיעה 2.0GDI , - ראיתי ונדהמתי, מיילא לשים אותיות שהרכב לא הגיע איתם, אבל להמציא דגמים של מנועים ?

הבחור הדביק אותיות של דגם שלא קיים בכדי לבלבל את השוטרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כואב הלב.

לדעתי, רכב בעל מראה יפה כשלעצמו - לא צריך סמלים.

נקודה למחשבה עבורך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...