Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מרתיח... משתתף בצערך

מהיום שרכשתי את הרכב אני חושש לשלום סמליו... איביזה ללא סמל קדמי נראית נורא, בעיקר אם גונבים את כל הגריל פלסטיק שעליו מודבק הסמל.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי כדאי לך לעבור למדבקה, ככה הם לא יגנבו והמראה יהיה בערך אותו דבר.

תחשוב על זה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
כואב הלב.

לדעתי, רכב בעל מראה יפה כשלעצמו - לא צריך סמלים.

נקודה למחשבה עבורך.

אם השיקול להחלקת הסמלים הוא העובדה שהרכב נראה יותר יפה בלי סמלים- אני יכול להבין.

אם השיקול הוא למנוע גנבות נוספות- אז שילך העולם להזד*ן, למה אני צריך לסבול בגלל הז*נ*ת הגנבים..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יום אחד יתפס מישהו ששם ידיו על אחת ממכוניות משפחת J ואז לא החלקת סמלים ולא נעליים אלא תג מחיר שווה בדמות אזיקונים ופלנאלית בפינה חשוכה אל מול קיר וההמשך , אך ההמשך רק בעל דמיון פרוע יוכל לשער מה הוא יהיה.....

הבטחה שלי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כמה שאנשים יכולים להיות מנוולים, אלוהים ישמור.

עברתי את החוויה המפוקפקת הזאת פעמיים. בפעם השניה זה קרה לאור היום וברחוב סואן. בחיי שאין לי מושג מאיפה לגנב היה האומץ לעשות את זה ואיך איש מהעוברים והשבים לא שם לב למעשה הוונדליזם שהתרחש. אני יודע שאם אני הייתי עד למעשה כזה במכונית של אדם אחר - לא הייתי נשאר אדיש.

היום הסמל הקדמי אצלי הוא מדבקה תלת מימדית, דומה מאוד לסמל המקורי. מרחוק אין סיכוי לגלות שזאת מדבקה, וביננו: אם יבוא המנוול שיגנוב אותה זה עדיין יכאב, אבל הרבה פחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אל תשים יותר סמלים,חבל על הלב שלך.

הסמל FR באדום שחור קורץ מאוד לערסים.

תדע שאם אתה הולך לשים שוב,הם יגנבו שוב,ושוב,ושוב.

בכסף שתשקיע על סמלים,תוכל לקנות עוד פיירי.

שוב,תפסיק להיות עקשן,אל תשים יותר סמלים.:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני מבין למה אתה לא מוותר על הסמלים, בלי הסמלים יש הרגשה שהרכב לא שלם...כשב-200 ש"ח אתה יכול להחזיר אותו לשלמות, אתה עושה את זה.

אני ממליץ לך להתחיל אולי לכסות את האוטו- רחוק מהעין רחוק מהלב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני ממליץ להזמין סטוק מEBAY במחיר זול, כשיזדמן לך.

מצטרף לקספר בהמלצה לכיסוי, למרות שלא תמיד יש כח לזה.

קונדסון, לא כולנו ברי מזל שרכבם לא רואה אור יום... :)

למרות שבתכלס, אור היום היחיד שהרכב שלי רואה זה מהזריחה עד שאני נוסע לעבודה בסביבות 9 בבוקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מבין אותך. וגם לי קרה דבר דומה (גנבו את הווישר האחורי)

אבל עם זל לא חיוני. וזה דבר שנגנב הרבה. תחשוב לוותר עליו או לחפש פיתרון דומה וזול יותר. כי ימשיכו לקחת לך את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אם השיקול להחלקת הסמלים הוא העובדה שהרכב נראה יותר יפה בלי סמלים- אני יכול להבין.

אם השיקול הוא למנוע גנבות נוספות- אז שילך העולם להזד*ן, למה אני צריך לסבול בגלל הז*נ*ת הגנבים..

אני החלקתי פשוט בגלל שאני חושב שבמקרה שלי הרכב נראה הרבה יותר טוב.

מצטרף לקספר בהמלצה לכיסוי, למרות שלא תמיד יש כח לזה.

גם אני תומך בכיסוי הרכב. לוקח דקה לכסות ודקה להוריד (ברגע שאתה "מיומן"), וחוסך משמעותית מקרים כאלו ואחרים של פגיעות ברכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...