Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גירדתי 5 אלף ואני רוצה להשקיע אותם במערכת...

האוטו שלי הוא סוברו גראנד-לאון ויש לי כבר סאב 12 של קיקר קצת יישן אבל עדיין תותח...

חשבתי להביא מונובלוק לסאב ועוד מגבר מפציץ למורלים שאני כנראה יקנה ועוד חשבתי שכנראה אני יחליף את הפנאל...

יש לכם הצעות לגבי מה לקנות?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם
המלצה למערכת ב5

ב 5 לא ישאר כלום, תבא על הבוקר !!

1.איזה דגם סאב ?

2.עם מה אתה מגביר אותו, אולי אתה לא צריך מגבר אחר לסאב

3.אתה רוצה להחליך את הפאנל או לא ? על הדרך גם תאמר איזה יש לך ?

4.מה עם רמקולים ? רוצה ? כמה ? יש לך עוד משהו חוץ מהמורלים שעדיין אין לך ?

5.אתה סגור על מגבר רק למורלים ? איזה מורלים ? (דגם !)

6.אנא עזור לנו לעזור לך, לנפנף ב 5 זה לא אומר שאתה יכול להשתולל בטשרנחובסקי 6

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. את הדגם של הסאב אני לא יודע אבל עוד היום אני יפתח אותו וירשום את הדגם המלא

2.חשבתי שאם אני יביא מונובלוק לסאב ועוד מגבר לרמקולים זה יהיה יותר איכותי ויותר טוב...

3.אם אני לא יחליף את הפנאל אני לא ימצא את המערכת שלי כמו שצריך כי יש לי פנאל מעפן שמקבלים עם האוטו...

4.זה לא שאני נעול על המורלים פשוט שמעתי שהם הכי טובים...אין לי בעייה לקחת משהו אחר שתמליצו לי עליו...

אני לא יודע כמה רמקולים אני רוצה אבל אני מעדיף 4 רמקולים איכותיים מאשר 6 רמקולים בינוניים...

5.אני יחזור על עצמי אני לא נעול על שום דבר פשוט חשבתי שהמורלים הם רמקולים טובים אבל אני פתוח להצעות...

ניראה לי שעדיף 2 מגברים טובים מאשר אחד מטורף...

6. יש עוד דרך שאני יכול לעזור לכם לעזור לי?

פורסם

אני ממליץ לך לבנות את המערכת לאט לאט ולא להשקיע כזה סכום כסף במכה אחת.

תתחיל בפנאל, רמקולים קידמיים ורמקולים אחוריים ואח"כ תוסיף מגבר, טוויטרים וכ"ו.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

חזרתי עם כמה עדכונים בקשר לסאב...

1. אין לסאב שלי דגם אבל הוא מסדרת FREE AIR, ההתנגדות שלו היא 4 אוהם והוא בגודל של 10 אינטש והוא 2 ערוצים...

2. הדגם הכי קרוב אליו שמצאתי מופיע פה:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130131961090&ih=003&category=3291&ssPageName=WDVW&rd=1#ebayphotohosting

3. אני מקווה שהמידע הזה עזר ואם לא אני תסתכלו בתמונות למטה:

IMG_2650.jpg

IMG_2653.jpg

IMG_2654.jpg

IMG_2655.jpg

17072007593.jpg

17072007601.jpg

פורסם

עוד דברים שיעזרו לנו:

1. איזה מגבר יש לך עכשיו, דגם, יצרן, עוצמות

2. ה רדיודיסק שיש לך עכשיו, זה מובנה או אחד של 1DIN, כלומר אפשר לשלוף אותו ולשים במקומו אחר?

3. אתה לא צריך "שמעתי שהמורלים טובים" אלא, להקשיב למורלים (או כל קומפוננט אחר) בעצמך ולאמר שאתה אוהב איך שהם נשמעים.

4. רמקולים, אם אתה רוצה לבנות מערכת טובה ונכונה, אז מבחינת רמקולים אתה חיבב קודם כל סט קומפוננט טוב קידמי, ואולי עוד איזה זוג רמקולים קואקסליים אחורה (ממש לא הכרחי, רק אם תרגיש שחסר לך משהו)

5. ב 5000 לכל המערכת, אתה לא תמצא "מגבר מטורף" כהגרתך. בתקציב הנ"ל אפשר למצוא מגבר טוב, בעל 4 ערוצים שיעשה עבודה טוב על סט קומפוננט וסאב. שוב פעם, זה תלוי במגבר הנוכחי שלך.

6. אתה מרוצה מהסאב, ולא מרגיש סיבה כלשהי להחליפו?

7. במידה ואתה עושה תכנון טוב ונכון, ולא קונה רכיבים על "בליינד" אין בעיה לרכוש את כל המערכת בבת אחת, ולצאת מרוצה.

8. איפה אתה הולך להתקים את הכל? תזכור ש התקנה טובה של כל מה שאתה מתכננן תעלה באזור ה 600 ש"ח פלוס מינוס, לא לתפוס אותי במילה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

נכון לעכשיו ממה שאני מבין, אתה משאיר את הסאב, ואתה צריך HU + מגבר 2 ערוצים לקומפוננט + קומפוננט ושלושת אלו ב 5000

אפשר לבנות מזה משהו יפה.

רצוי שתתן את השורה האחרונה בקשר למגבר שכבר יש לך, איזה דגם הוא והאם להשאיר לך אותו במערכת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1.אין לי מגבר בכלל

2.כן אפשר לשלוף אותו ולשים אחד אחר

3.אין לי מאיפה לשמוע ובגלל זה אני מתבסס על הנסיון שלכם...אם זה יעזור אני אוהב הרבה באס

4.אין לי מושג איך אני הולך לסדר את הרמקולים ובגלל זה אני צריך אותכם

5.שוב פעם אין לי מגבר ואני רוצה להביא מגבר לרמקולים ומונובלוק לסאב

6.אין לי שום סיבה להחליף אותו...הוא אחלה סאב וחוץ מזה הוא בא בחינם...

7.לא הבנתי מה אמרת פה

8.דוד שלי(שד"א הבאס הגיע ממנו) הולך להתקין לי הכל...הוא מכונאי והוא מבין בזה....

לפי דעתי עדיף לקנות 2 מגברים אחד מונובלוק ואחד לרמקולים ועוד HU ועוד קומפוננטים...

אבל אני לא מבין כלום בזה ובגלל זה אני צריך את העצה שלכם...

פורסם

סאב פריי אייר הוא סאב שלא בא בתיבה , ולכן עליך לשים אותו מאחורה כך שינגן לתא המטען (לך למתקין איכותי והוא יבנה לך את זה ) . לא מכיר את הסאבים האלו אבל זה יכול להיות מצויין , מה עוד שזה משאיר את כול הבגאז' פנוי.

אם אתה רוצה קומפוננט עים יותר באס אז לך תשמע את המגנאט

באופן עקרוני אני במקומך הייתי משקיע 1000 ש"ח במגבר שני ערוצים טוב , ו1000 ש"ח במגבר מונו של פייל (זה הרבה יותר ממה שצריכים הסאבים שלך , אבל אם תרצה לשדרג בעתיד תוכל) , 750 ש"ח על HU פאנאסוניק 5301 , נשארים 2250 שבהם תקנה קומפוננט מעולה והתקנה לכול הסיפור

בברכה יהודה

פורסם

אתה קורא את ההודעות שלי לפני שאתה רושם סתם דברים?

דבר ראשון הסאב כבר בתוך קופסא ויש תמונה שלו למעלה

ודבר שני אני אומר לך שדוד שלי מתקין לי את המערכת

לפי דעתי להוציא 750 על HU זה קצת מדי ואני לא חושב שזה יספיק...למרות שזה התקציב שלי....

איפה אני אמור לשמוע את הקומפוננטים שאתם מציעים?

פורסם
אתה קורא את ההודעות שלי לפני שאתה רושם סתם דברים? קודם כול תירגע . לא חייבים לך כלום , אז אם מודיעים לך על טעות שעשית זה בסדר גמור . וכן אני עדיין רואה ברוך ה' וראיתי שהוא בתיבה ולכן גם הערתי

דבר ראשון הסאב כבר בתוך קופסא ויש תמונה שלו למעלה

ודבר שני אני אומר לך שדוד שלי מתקין לי את המערכת אני מקווה שזה לא הוא ששם סאב פרי אייר בתיבה , כי אז אתה צריך למצוא מתקין שיודע

לפי דעתי להוציא 750 על HU זה קצת מדי ואני לא חושב שזה יספיק...למרות שזה התקציב שלי....אם אתה קונה ע"פ מחיר אין בעיה , אבל אם אתה קונה ע"פ צרכים זו ההמלצה שלי. Take It Or Live It' as you like

איפה אני אמור לשמוע את הקומפוננטים שאתם מציעים?

במפגש

בברכה יהודה

פורסם

מצטער על התגובות הקצת עצבניות...

מה רע בלשים סאב פרי איר בתיבה?

אתה בטוח שהHU הזה ימלא את הצרכים שלי?

היום דיברתי עם כמה אנשים שקצת מבינים והם אמרו לי שעדיף לקנות מגבר אחד טוב ב1,500 ש"ח

במקום מונובלוק לסאב ועוד מגבר לרמקולים..האם זה נכון?

פורסם

זה נכון אולי מבחינת תקציב אבל יותר טוב 2 מגברים טובים בנפרד

אחד 4 ערוצים ומונו בלוק.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מצטער על התגובות הקצת עצבניות...

מה רע בלשים סאב פרי איר בתיבה?הוא לא מיועד לזה . הוא מיועד לעבוד לכול החלל של הבגאז', ולכן לשים אותו בתיבה זה פשוט להוריד מהאכות שלו, בצורה גבוהה

אתה בטוח שהHU הזה ימלא את הצרכים שלי? כן. אחרת לא הייתי ממליץ עליו. אני לא חושב שכדאי לשים במערכת של 5K ר"ד יותר יקר. הרדיו דיסק הזה הוא טוב והוא ישרת אותך היטב עד מערכת של 10K

היום דיברתי עם כמה אנשים שקצת מבינים והם אמרו לי שעדיף לקנות מגבר אחד טוב ב1,500 ש"ח

במקום מונובלוק לסאב ועוד מגבר לרמקולים..האם זה נכון?

יש מגברים 4 ערוצים ב1K והם לא טובים פחות מאלו של ה1500 , ויש מגבר מונו של פייל שעולה גם 1000 ש"ח . אז אם ב2000 ש"ח אתה מקבל שני מגברים טובים , אני לא רואה שום סיבה לזרוק 1500 על מגבר אחד , שלא יעשה עבודה טובה מספיק על הסאב

בברכה יהודה

• תוכן חדש...