Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם יש לי רנו קליאו 98 אוטומט היום האוטו היה במוסך לשם טיפול 10 אלף (350 שקל)והעברת טסט.

האוטו נכשל בטסט על פליטת עשן(3.5 אלף) המוסכניק אמר כי יש 3 אפשרויות:

1- לשים שמן דבש ולקות לטוב-120 שקל.

2-לבדוק רינגים במידה ו2 עליונים לא בדר להחליפם-160 שקל+250 עבודה-410 שקל

3-הנורא מכול-החלפת מנוע בעלות של 3500 מנוע+1500 ציוד מסביב+1000 עבודה-6000 שקל לא כולל מע"מ.

למרות אני בחורה שלא מבינה במכוניות הסיפור לא מריח לי בסדר.

מה עליי לעשות?יש הגיון במה שהוא אומר?המחיר של המנוע נראה לי מוגזם לחלוטין, אני צודקת?

מחר בבוקר אני מוציאה את האוטו מהמוסך על מנת לחשוב ולבדוק לעומק את הנושא.

כמה עליי לשלם לו?רק על הטיפול?יש עוד משהו?בבקשה עזרה דחופה

(בקשה מיוחדת מדני שיגיב בנושא)

תודה מראש

1.jpg

פורסם

דווקא נשמע כמו המלצות הגיוניות וסבירות. אני חושב שכדאי ללכת מן הקל אל הכבד ומה שיעזור יהיה טוב. שימי לב שתוסף שמן זה לא תיקון הבעיה, אלא פשוט דחייתה רק לטסט.

מחיר המנוע סביר לחלוטין, זה מה שעולה מנוע לרכב מודרני + התקנה + חומרים לטיפול על הדרך. יש כלי רכב שבהם זה עולה כפול ויותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בקשר למה שהוא אמר לרינגים זה הגיוני?מישהו יכול להסביר לי בעברית מה זה אומר?הוא ניסה והבנתי איך זה נראה בערך מה שלא ברור לי הוא אמר שרינג(גומיה בשפתי) עולה 20 שקל ויש 3 אז איך זה 160 שקל?המחירים שלו סבירים?יקרים?זולים?יש מישהו מומלץ/מוכר/מוערך בחיפה והסביבה?

חשוב לציין כי מוסך אחר הציע לי מנוע עם עבדוה ב3000 שקל מדובר במנוע משומש מרכב מפורק שעובר בדיקות ועם אחראיות.

מה עדיף?הזול יוצא יקר ולהיפך בנושא זה או שאין הבדל רציני?

(תודה שהגבת מהר)

פורסם

1. לפורום יש מנוע חיפוש יעיל במיוחד שיענה לרוב שאלותיך.
  2. לפני פתיחת שרשור חדש נא לעיין בהנחיות לכותרת בשרשורים הדביקים.
  3. אם את כבר בודקת את השרשורים הדביקים בפורום, תכנסי גם לשרשור על זיהום האויר שמדבר על בעיות דומות לשלך, בין היתר.

פורסם
האוטו נכשל בטסט על פליטת עשן(3.5 אלף)

זיהום אוויר שזוהה על ידי מכשיר הבדיקה בטסט, או שממש רואים עשן נפלט מהרכב?

מאיזה איזור את?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מאחר ומנוע רכבך צורך שמן(כמה?), מעיד על כך פליטת העשן, יש צורך בשיפוץ/החלפת המנוע.

עד שלא תפתר בעיית פליטת העשן(לא ע"י תוסף), ייקשה(אם בכלל) על רכבך לצלוח את בד' פליטת הגזים בטסט.

כך שחזרנו לנק' המוצא שבו עליך להחליט, האם לשפץ את המנוע הקיים או להחליפו?

רצוי שתקבלי הצעות מחיר ממוסכים נוספים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לפרק פלאגים , ולראות האם הם רטובים בשמן , אם כן אפשר להתקין מאריך לפלאג.

מאריך לפלאג = חתיכת ברזל שמרחיקה את הפלאג וכך נמנעת השריפת שמן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא למהר . רק אם יש צריכת שמן - לבדוק אולי מדובר רק בגומיות שסתומים ואז יתכן שלא צריך לפתוח ראש מנוע - אם מישהו יודע את צריך לפתוח ראש ברכב הזה בהחלפת גומיות שיגיד בבקשה.

מה צבע העשן שהכשיל אותך ?

אם אין צריכת שמן קריטית - לשים תוסף דלק לנקות את המזרקים ולנסוע חזק 50 קמ"ש אולי הבעיה רק בהזרקה.

• תוכן חדש...