Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מהמפגש המצער של הרנו הקודמת שלי עם אחורי האוטובוס! :?

זה מה שקורה שהכביש רטוב, ושלא שומרים מספיק מרחק מהאוטובוס שמלפנים.

ואפילו כרית האויר לא נפתחה!

תגובות? מישהו?

photo_0117.jpeg

photo_0118.jpeg

פורסם

זה מה שנקרא "קצה (!?) שלדה"

או שאחרי התיקון המוכר אומר לך: "זה רק שיפשוף קטן ממדרכה"

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

קבל טיפ לחיים, כל רכב שאתה לא רואה מה קורה מאחוריו (גם ברלינגו ושוט'), שמור מרחק כפול ומשולש.

כשאני נוסע מאחורי אוטובוס אני שומר מרחק של 4-5 שניות מינימום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אולי יש שם קצה שלדה שנשאר שלם.

בכל אופן אם קבעו טוטאלוסט אז זה לפירוק, לתיקון שולחים מכוניות שהוכרזו כ"אובדן להלכה".

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

אני חושב שהכרית היתה צריכה להפתח במקרה הזה אבל מילא :)

שמירת מרחק זה דבר חשוב. לפעמים כשמתקרבים לרכב יותר מדי זה נהיה מפחיד, חס וחלילה בלימה או משהו ואתה מוצא את עצמך תקוע בתחת שלו.

פורסם

אני היחיד שחושב שיש כאן בעיקר נזק קוסמטי (רב)?

המכה היתה מעל גובה הפגוש לכן זה נראה רע.

לא נראה כאילו המכה היתה מי יודע מה חזקה.

הערכה שלי:

1. לא נפתחו כ"א כי לא היה בהן צורך (מכה חלשה יחסית, עובדה שכולם יצאו בשלום, לא?)

2. המחירון של הקליאו ברצפה. לתקן את האוטו פיקס (בחלקים שנרכשו כחוק וכו') יעלה לביטוח כמעט כמו לשלם לבחור את המחיר מחירון.

3. הביטוח קבע אבדן להלכה, וימכור את הרכב כמו שהוא לסוחר בחצי מחיר. הסוחר יתקן בקומבינה, יוריד קילומטרז', וימכור את הרכב "כחדש".

אם הורדת את הרכב מהכביש (=הלכת למשרד הרישוי וביצעת הורדה סופית) אתה יכול להיות בטוח שהתרחיש הנ"ל לא יקרה.

אם דווקא הנחו אותך מהביטוח לבצע העברת בעלות רגילה לנציג שלהם - תהיה בטוח שהרכב חוזר לכביש.

בכל מקרה מבחינת בעל הרכב לא ממש אמור להיות אכפת לו כל עוד הוא מקבל את הכסף. ההבדל הוא אולי בזה שבמקרה השני אי אפשר לקבל החזר של אגרת הרישוי ממשרד הרישוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי כשהרכב הוכרז "לא לשיקום" הלכתי לשמאי וחתמתי על תופס שמיועד למשרד הרישוי עם פרטי החשבון שאליו הם יעבירו את החזר האגרה(תהליך שאמור לקחת קצת זמן). אם לא מילאתה טופס כזה אולי כדאי שתלך למשרד הריושוי ותברר את העניין. כי נראה לי ברגע שהביטוח מחליט לא לתקן אז הרכב אמור להיות מיועד לפירוק ולא לתיקון ולכן מגיעה לך החזר אגרת רישוי.

פורסם

אני משוכנע שהרכב הזה חזר לכביש.

יש שם נזקים של קוסמטיקה ואולי רדיאטור, הרכב הזה בטח תוקן מחלקים גנובים.

מזל שלא נפתחו כריות אויר, כך מי שקנה את האוטו מהסוחר יקבל באמת כרית אויר ולא סגירת ההגה וניטרול נורית הבקרה בלוח השעונים...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חברת הביטוח הודיעה שתטפל בהחזר אגרת הרישוי.

יש צורך לחשוש? ואם הם החליטו לחזיר את הרכב לכביש? מוטב שאבדוק בעצמי לגבי החזר אגרת הרישוי?

פורסם
חברת הביטוח הודיעה שתטפל בהחזר אגרת הרישוי.

יש צורך לחשוש? ואם הם החליטו לחזיר את הרכב לכביש? מוטב שאבדוק בעצמי לגבי החזר אגרת הרישוי?

קודם כל אתה צריך ללכת למשרד הרישוי ולתת להם את הטפסים שהשמאי רכב נתן לך, ואתה צריך לחכות מ3 חודש עד 6 חוד. זהו הזמן שבו אתה צריך לקבל את הכסף של אגרת הרישוי.

• תוכן חדש...