Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, כנראה שלא הובנתי נכון.

טורבו בכלל לא על הפרק (ואני יודע שזה עולה המון, האמינות תלויה במחיר, יש צורך בהחלפת מכלולים שונים למכלולים מחוזקים\משופרים וכו').

אני שואל על החלפת מערכת הזנת הדלק ממערכת קרבורטור, למערכת הזרקה מכנית.

מה יש להחליף, וכמה זה יעלה (השיפור בהספק זניח, ולכן אני לא מאמין שיש צורך בשיפור שאר המכלולים)?

למה אני מעוניין לחליף, להשיג יותר אמינות מקרבורטור, ולהקטין את צריכת הדלק.

שלום,

אצלי למשל הצריכה במקרה הטוב 1:5 (אבל אצלי זה לא דוגמא טובה מנוע2300 ..).

לא יותר פשוט לנסות לחפש מנוע תואם (הזרקה) ולהחליפו במקום מנוע זה?

אם בגלל בעיה בקרבורטור אתה מתכוון להסב (בעלות יקרה) את הקרבורטור למערכת הזרקה מכאנית , צר לי לומר לך , אבל אתה טועה!

אתה יכול להזמין מאי ביי קרבורטור במחיר סבבה ,ותאמין לי שיעלה לך הרבה פחות מהסבה להזרקה.

תעשה את הישקולים שלך .

ערב טוב ,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בקשר לתהיות של צביקה.

אני נשאר עם המכונית מכמה סיבות.

1- אני אוהב אותה.

2- זה הרכב הראשון שלי,שקניתי מכספי.

3-לרכב יש ערך ריגשי רב עבורי.

4- אני מעדיף לנסוע ברכב ישן, שעלה לי הרבה יותר כסף לתקן אותו מאשר לקנות רכב חדש וזאת רק בגלל שאני אדע מה מצבו המכני המוחלט של הרכב.

5-אני אוהב לעבוד על האוטו.

בקשר לחיפוש של מנוע מוזרק והתקנתו, ראה סעיף 4 לעיל.

ניתן לסכם ולומר, מבחינת עלות-תועלת, צריכת דלק, זיהום אויר, פשטות ואמינות,ועלות יבשה, קרבורטור עדיף על פני הזרקת דלק מכאנית.

פורסם

תיקון קל

משפט הסיכום נכון בחלקו השני

מערכות הזרקת הדלק הגיעו לעולם כדי לתת מענה לבעיית זיהום האויר בראש ובראשונה,

אחת הדרכים להתמודדות המערכות, היא הפחתת כמות הדלק עי מתן דלק בכמות קצובה בהתאם לאופי תא השריפה.

המערכת שעליה דברת היא אבן דרך באבולוציה של התפתחות מערכת ההזרקה למנועי בנזין ,

מערכת פועמת , שולטת על קיצוב הדלק בעזרת מתן מספר משתנה של פולסים חשמליים לסולונואיד המזרק ,אותו חלק אשר מחובר אליו חליל ההזרקה ותקע חשמלי

ואילו במערכת של הK ההזרקה היא רציפה לכל אורך סלד המנוע כאשר הקיצוב נעשה על יד בוכנית מכנית הנעה בעזרת מנוף המחובר לצלחת אטימה (בסגנון מאזניים) כאשר הדלת נדחפת כנגד האויר הנינק על יד המנוע, הבוכנית זזה בתנועה נגדית ופותחת את מעברי הדלק למזרקים

המזרק במערכת זו הוא מכני

יגאל

• תוכן חדש...