Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון ליקנות מערכת שכוללת מגבר אודיסון 5 ערוצים srx5 קומפוננט קידמי hi energy של הרץ, וסאב energy של הרץ.

אני מעונין גם ברמקולים אחוריים. חשבתי תחילה על רמקולים קואקסיאלים, energy של hertz אך המתקין מאד מאד ממליץ על בוסטון אקוסטיק מסידרת נודיניום, שלדבריו מתאימים לסט, ויתנו יותר רכות לצליל. לא שמעתי אף פעם בוסטון אקוסטיק, (ואוכל לשמוע אותם בהתקנה ולהחליף אם לא אהיה מרוצה). אבל רציתי לשאול איך נראה לכם השילוב שלהם עם שאר המערכת ?

פורסם

ציטוט:

" (ואוכל לשמוע אותם בהתקנה ולהחליף אם לא אהיה מרוצה). "

אז מה בעצם אכפת לך מה נגיד פה.

נשמע טוב? סבבה תהנה.

לא נשמע טוב? לא סבבה לא תהנה . תחליף.

אני לא מבין פשוט את פשר השרשור הזה.

סליחה מראש.

פורסם

איכפת לי לשמוע את חוות דעתך וחוות דעת האנשים כאן. אולי אקבל דגשים ליתרונות וחסרונות של הרמקול, לא להכל מצליחים לשים לב בשמיעה קצרה בזמן ההתקנה, אולי זה יתן לי רעיונות לשילובים אחרים , לדברים אחרים, הרי מראש אני מנסה אותם על סמך המלצה של מישהו, לא מתוך היתנסות אישית. הרי כל הפורום מבוסס על דעות לגבי דברים שאח"כ מומלץ גם לשמוע.

פורסם

הייתי מעוניין ששוב תשאל את המוכר מה הסדרה מכייון שבזמן האחרון הרבה מוכרים ממציעים סדרות חדשות של בוסטון.

הקישור הבא מכיל את הסדרות של החברה

http://www.bostonacoustics.com/car/car_product.aspx?category_id=14

תסתכל על הקופסא של הרמקולים שהוא מציע לך חייב להיות רשום שם בדיוק איזה דגם ואיזה סדרה על תסתמך על מה שהוא אומר לך

פורסם

תודה אני אשאל שוב, הוא אמר לי שלדגם קוראים ניאדיניום, אבל אחרי שבדקתי בקישור שנתת, אין שם של דגם כזה באתר. זה כן ממה שהבנתי סוג של חומר שמופיע בכל הדגמים.

האם נראה לך שדגמים מסוימים יותר / פחות מתאימים ? תוכל לענות לי אחרי שאבדוק או כבר עכשיו, ואז זה יעדור לי בדיבור על כך עם המוכר.

פורסם

את האמת אני לא יודע ממש מה ציוויון מוסיקה של בוסטון ועד הרבה אנשים שברמה הגבוהה לא יודעים בדיוק למה ליחס אותם, מהסיבה הבא: רמקולים מיצור אמריקאי בדרך כלל בנויים למוסיקה כמו ראפ, וכל החרטה בMTV לעומת זאת לא בנוי למוסיקה של SQ אבל בוסטון הצליח לשלב בסדרת הPRO הקיימת והקודמת ובסדרת הZ הקודמת שילוב של סט מיוחד אשר יודע לתת יפה במוסיקה ראפ וכדומה אך יודע להיות עדין שצריך בסגנון הHERTZ אך לא בדיוק כמו.

בוסטון היא אחת החברות האמריקאיות הטובות בעולם יותר מJL לדעתי ועוד חברות אבל להגיע לציוויון סאונד כמו של HERTZ, DLS, MOREL וחבריהם לקבוצה היא עדיין לא שם.

לדעתי אין לשלב בין הבוסטון לHERTZ אבל לך תדע לפעמים שילובים של חברות יותר טוב מחברה אחת...

פורסם
את האמת אני לא יודע ממש מה ציוויון מוסיקה של בוסטון ועד הרבה אנשים שברמה הגבוהה לא יודעים בדיוק למה ליחס אותם, מהסיבה הבא: רמקולים מיצור אמריקאי בדרך כלל בנויים למוסיקה כמו ראפ, וכל החרטה בMTV לעומת זאת לא בנוי למוסיקה של SQ אבל בוסטון הצליח לשלב בסדרת הPRO הקיימת והקודמת ובסדרת הZ הקודמת שילוב של סט מיוחד אשר יודע לתת יפה במוסיקה ראפ וכדומה אך יודע להיות עדין שצריך בסגנון הHERTZ אך לא בדיוק כמו. פעם (לפני המון זמן , לפני שהם שינו כיוון והתמסחרו ) שמעתי רמקולים ביתיים מסדרה גבוהה של בוסטון , היה להם מוניטין מצויין , ובמגזיני אודיו נחשבים (אמריקאיים , לטוב ולרע) הם נחשבו היי אנד . עם כול הכבוד מה שאני זוכר זה שיצאתי מייד , ולא רציתי לשמוע בוסטון יותר . לא היה לו מיד כמעט בכלל עקומת הענות שמדגישה את הבאס אבל לא באס נקי ויפה אלא יותר פיונירי שכזה , וטוויטר חד וצורם (ואם אני זוכר נכון הוא לא היה מתכתי ) . וזה היה כשהם היו טובים . אז לדעתי לשים אותם היום בצתור חברה טובה זה פשוט הייפ שיווקי

בוסטון היא אחת החברות האמריקאיות הטובות בעולם יותר מJL מאיזה בחינה ? מרמקולים/סאבים/מגברים ? כי בשני האחרונים JL היא חברה מעולה בין הטובות בעולם ן לא שם.

לדעתי אין לשלב בין הבוסטון לHERTZ אבל לך תדע לפעמים שילובים של חברות יותר טוב מחברה אחת...

לפותח השירשור , אני לא אוהב רמקולים מאחורה , אבל זו דיעה אישית . לא בדקתי לאחרונה את היבול של בוסטון , ולא נראה לי שבעתיד הנראה לעיין , אני אסכים לבדוק . ולכן כול מה שאוכל להציע לך זה פשוט לבדוק בעצמך .

נקודה חשובה , תוודא שהרמקול ינגן רק תדרי מיד , כי אחרת לא תהיה לך תמונה מקדימה (או תמונה לקויה ) או שתוודא שהפדר יתן משקל מאוד נמוך לרמקולים מאחורה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה בתור אחד ששמע את סט הPRO שלהם לכמה שניות על מגבר מעאפן ויש לו JL מהסדרות הגבוהות הבוסטון כיום יותר איכותיים מהם ברמקולים, אני לא יודע איך הייתה פעם בוסטון אבל כיום למרות שהיא חברה ממוסחרת היא חברה טובה יותר מרוקפורד לדעתי ויותר מכל החברות האמריקאיות הממוסחרות, הציוויון סאונד שלהם באמת מיוחד לסטים אמריקאיים שאוהבים לתת רק בראש, עוד לא ראיתי סט אמריקאי שהוא מדויק או בכלל סטים אמריקאים 3WAY רובם 2WAY ורובם מנסים לדמות עם המידבאס שלהם איזה סאב ואיכות באמת שהם רחוקים מזה אבל בוסטון פה שונה ובאמת שמסדרות הPRO והZ אפשר לקבל איכות יותר טובה מכל סט אמריקאי אחר

פורסם

תודה על התגובות,

בנתיים המוכר אומר שהוא מוכן לתת לי שבוע לנסוע אם הבוסטון ואז אוכל להחליף, (רק את הרמקולים האחוריים). אני מקווה שההחלטה אם להחליף אותם לא תהיה מסובכת מידי, כי סה"כ לא שמעתי המון רמקולים ואין לי יותר מידי למה להשוות במיוחד שזאת לא השוואה אחד ליד השני.

פורסם

בוסטון אקוסטיק?

WTF?????!!!?!?!

נשמע לי זוועה... בכלל, לא הכרתי שום מותג ממה שציינת, אם אפשר לקרוא לזה בכלל מותגים.

יש לך מבחר כ"כ גדול,

לך על איכות גבר,

פיוניר, אלפיין, קלריון, רוקפורד, קיקר, אם בי קווארד, פוקאל, ג'י אל, אם טי אקס, סרוין ווגה, היי פוניקס, פוניקס גולד, אינפיניטי, ג'יי בי אל, נקמיצ'י, אוריון, פולק אודיו ועוד רבים וטובים...

רק תבחר.

מה שרשמת שם זה זבל סיני.

לידיעתך.

פורסם

למגיב מעלי - יש לך טעות, ידידי. זבל סיני? מאיפה לך לדעת? כי לא יצא לך לשמוע את השם:splat:? בוסטון היא מותג, ולא סתם מותג, אלה מותג חזק. ויש הרבה שמות שאתה לא מכיר. אולי גם סקאנספיק היא זבל סיני? בקיצור, אתה מראה את הבורות שלך, חבל שאתה גם מנסה להטעות אחרים. חפש קצת בגוגל.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
יהודה בתור אחד ששמע את סט הPRO שלהם לכמה שניות על מגבר מעאפן ויש........

ממתי ניתן להביע דיעה על רמקולים מהאזנה של כמה שניות? או אפילו כמה דקות.

SHAY @ NYC

מאיפה נפלת עלינו?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

SHAY @ NYC

מאיפה נפלת עלינו?:)

+1

:-D

בוסטון אקוסטיק היא חברה מצויינת, ברור שיש יותר/פחות טובות, אבל ככה לקטול?!

יש לך מבחר כ"כ גדול,

לך על איכות גבר,

פיוניר, אלפיין, קלריון, רוקפורד, קיקר, אם בי קווארד, פוקאל, ג'י אל, אם טי אקס, סרוין ווגה, היי פוניקס, פוניקס גולד, אינפיניטי, ג'יי בי אל, נקמיצ'י, אוריון, פולק אודיו ועוד רבים וטובים...

רק תבחר.

איך הגעת לזה שפיונייר טובים יותר ברמקולים מבוסטון?

פורסם

בוריס, הוא מראה לנו שהוא מכיר שמות של חברות

ואוו! ידע כללי עצום :)

שי, ציינת רבים וטובים , אך כל מה שאני רואה זה רבים.. היכן הטובים?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...