Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי ניתן להביע דיעה על רמקולים מהאזנה של כמה שניות? או אפילו כמה דקות.

לא ניתן אך עקב שמיעה של כמה דקות של הסט הזה והשוותו לסטים אחרים אמריקאיים ששמעתי נתתי את דעתי ואני חושב שבוסטון שונים משאר חברות הסאונד האמריקאיות כגון JL שיש פה הרבה מהללים אותם, ניסתי את JL חוויתי אותם ונשרפתי בגללם הדבר היחיד שיצא מקניה של JL זה המגברים שעושים את העבודה והסט האחורי שלי שהוא הדבר הכי טוב בקניה של JL

פורסם
בוסטון אקוסטיק?

WTF?????!!!?!?!

מה שרשמת שם זה זבל סיני.

לידיעתך.

אם היה עונש , על פירסום הודעות moron-יות,

על כזו הודעה מינימום מאסר עולם.

נ.ב.

כדאי תמיד לקרוא קצת :

http://www.usa.denon.com/3353.asp

D&M HOLDINGS מחזיקה את כל החברות הבאות:

מק'ינטוש , דנון , מרנץ , ובוסטון-אקוסטיקס.

כל הלוגואים למטה:

tse_1.jpg

ZZR

פורסם

עזבו אתם לא מבינים כלום הקומפוננטים של הפיוניר בהרבה יותר איכותיים ומפוצצים מבוסטון וJL ובכלל מMOREL... (בצחוק)

עד כמה אנשים אוכלים זבל של מתקינים במדינה הזאת חצי מהחברות שרשמת הם זבל סיני תמשיך כך ורוב הרכב שלך יורכב מזבל סיני.

ועצה לאנשים חדשים ואפילו וותיקים תפסיקו לחשוב שאתם מבינים בגלל ששמעת כמה אנשים וותיקים ממש או עם ידע שאומרים שחברה מסויימת היא אחת הטבות ונמצאת ברמת HIGH-END... אני אישית חשבתי להרכיב מערכת של AUDSION מסדרת VRX עם כל מיני אלמנטים עד שהסבירו לי פה חבר'ה ותיקים וטובים וחשפו אותי לעוד חברות שעד היום אני לא ידע עם אני ירשה לעצמי פעם לרכוש רכיבים שלהם

פורסם

חיברו לי את המערכת עם הבוסטון אקוסטים הקואקסיאליים מאחורה (ההרכבה עוד לא סופית וכרגע לא הכל עוד מותקן), מסתבר שמה ששמו לי מאחורה זה סט מרמה יחסית בסיסית של בוסטון ( s ) , הם נשמעים לי טובים וכל המערכת נשמעת לדעתי מצוין. מאד התלהבתי, יחד עם זאת אני לא מאוד מנוסה בשמיעת מערכות לרכב ויתכן וכן אפשר להגיע לתוצאה יותר טובה.

קיבלתי אפשרות של שבועיים להחליף אותם לקואוקסיאלים של energy , המוכר טוען בתוקף שזה יהיה מישגה חמור ושברמקולים קואוקסיאלים בוסטון עדיפים בהרבה על הרץ, ועובדים מצוין עם הסט.

• תוכן חדש...