Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה.. קודם כל כמו שאתם רואים אני חדש כאן, אני לא מבין בשיט במערכות לרכב ככה שככל שתדברו ותסבירו יותר פשוט, ככה יותר מובן יהיה לי.

אז ככה... הלכתי לחנות מקצועית למערכות לרכב, שם לאחר ששאלו אותי 'עם מגבר או בלי מגבר' ועניתי 'בלי' העמידו אותי מול עמדה של רמקולים + פאנלים ואמרו לי להתרשם. את הרמקולים שמעתי בעזרת פאנל Kenwood W237GY, שנראה חמוד.

הרמקולים שנדלקתי עליהם היו Hertz 6"9 . התאהבתי בהם ממש. פשוט נשמעים ממש טוב ואני לא רואה את עצמי מרכיב להם בנוסף מגבר או סאבוופר או כל דבר בסגנון. הם מספיקים לי.

העניין הוא, שעכשיו גיליתי שהפאנל הזה, אין לו התחברות בעתיד למגבר. כך שאם עוד שנה אחליט שאני רוצה להשתפר, אצטרך לקנות פאנל חדש. החנות הציעה לי אותו ב-650 כולל הרכבה, ומצאתי בדיל מסויים את אותו הדגם ב-450 .

אין לי הרבה תקציב. על הרמקוליםן אני אוציא 650 ועל הפאנל מקסימום 650 כמו שהציעו לי.

השאלה היא - איזה פאנל . מה יש לכם להציע?

פורסם

שמע .. לי יש מערכת בילד אין באוטו...

וגם לה אין יציאה למגבר... אז הוא הרכיב לי מתאם.. אם אני לא טועה ב 100 שקל... שאז יש לו עוד 2 יציאותת RCA שלשם מחברים את המגבר.......

יותר מזה אני לא יודע.. כאילו על הפאנלים..

מקווה שעזרתי

פורסם

איך כותבים באנגלית את המערכת שאתה מדבר עליה?

ולשני, אם מתאם של 100 שקל יפתור את הבעיה, אז משתלם לקנות את הקנווד ב-450 מאשר מערכת אחרת ב-650, לא?

פורסם

לא ממש לא משתלם. (לקנות מתאם בעתיד)

כי האיכות לא זהה.

עדיך לך לחפש לדעתי מכשיר משומש בפורום בתקציב הזה. מהסיבה שהפונקציות (הדברים שהמכשיר יודע לעשות. ולכוון. ולשלוט בעתיד על מגברים וכו) שהמכשיר יודע לעשות ביחס מכשיר שאתה תקנה חדש במחיר הזה הוא עצום.

חדש יעלה ל 650. משומש שיעלה לך 650 שווה לפחות 1000 שקל ועד 1600 ואפילו לפעמים יותר.

וההבדלים הם עצומים.

ואגב למכשיר טוב לרוב יש כיוונים נוספים שיעזרו לשפר את הסאונד אפילו במערכת ללא מגברים.

מבחינת פיצ'רים (פונקציות) אני ממליף על פיוניר. וגם מבחינת אופי סאונד של המכשיר

תחפש פיוניר סדרות 6 ומעלה. (פירוש. ***6. **6 או ***7 וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא ממש לא משתלם. (לקנות מתאם בעתיד)

כי האיכות לא זהה.

עדיך לך לחפש לדעתי מכשיר משומש בפורום בתקציב הזה. מהסיבה שהפונקציות (הדברים שהמכשיר יודע לעשות. ולכוון. ולשלוט בעתיד על מגברים וכו) שהמכשיר יודע לעשות ביחס מכשיר שאתה תקנה חדש במחיר הזה הוא עצום.

חדש יעלה ל 650. משומש שיעלה לך 650 שווה לפחות 1000 שקל ועד 1600 ואפילו לפעמים יותר.

וההבדלים הם עצומים.

ואגב למכשיר טוב לרוב יש כיוונים נוספים שיעזרו לשפר את הסאונד אפילו במערכת ללא מגברים.

מבחינת פיצ'רים (פונקציות) אני ממליף על פיוניר. וגם מבחינת אופי סאונד של המכשיר

תחפש פיוניר סדרות 6 ומעלה. (פירוש. ***6. **6 או ***7 וכו.

הבנתי שלקנווד יש צ'יפ מיוחד לחילוק הערוצים בצורה אופטימלית או.. משהו כזה..

לא ידוע, לא מבין בכל הקטע של האודיו..

בכל מקרה, הציעו לי יד שנייה פיוניר חמוד שיש לו אנימציה. אמור לעלות 1100 הציעו לי ב-600 ויש עוד 9 חודשים של אחריות.

אתה אומר שהקנווד לא שווה את זה? אני לא אודיופיל מטורף. עובדה שהסתפקתי די והותר בקנווד עם ההרץ האלה בלי מגבר ובלי סאבוופר. הייתי בהלם מהאיכות..

פורסם

אתה שוכח. שמתקן תצוגה רחוק מהתוצאה שאתה תשמע ברכב שלך.

ואיזה פיוניר. (חובה דגם.)

ולגבי צ'יפ של קנווד. לא שמעתי על זה.

איזה רכב יש לך?

ולמה לא לקחת קומפוננט איכותי?

התקציב יעלה טיפה לכיוון ה 800. אבל התוצאה.. שווה את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כן חשבתי על זה...

כל הקטע שהאקוסטיקה ברכב שלי בטח תהיה על הפנים... והם יהיו אחוריים.. אז בכלל..

פורסם

כי קומפוננט ידרוש גם מגבר... ואז זה יעלה לקצת יותר מ-800.

בוא נדבר שנייה על כמה כסף יש לי. אני לא הולך להשקיע יותר מ-1200-1300. זה גם ככה כבר מוגזם...

אפעם לא חשבתי על מגבר ועל סאבוופר, כי אני לא מאלה ששמים על פול ווליום, זה לא מעניין אותי. אני סה"כ אוהב צליל עמוק ולפעמים בווליום גבוה, לא משהו מטורף.

פורסם

תשמע.

קומפוננט לא חייב מגבר.

יש קומפוננט שללא מגבר יתנו תוצאה סבירה ביותר. (לדוגמא הפולס של מורל.) ויש עכשיו משומש ב כ250 שקל. ביד שניה.

בכללי. קומפוננט יעתן טיפה פחות בס. מ6/9. אבל הסאונד הכללי יהיה יותר טוב.

ואם אתה רוצה לשדרג עוד. מגבר לקומפוננט כזה יעלה לך גג 300 שקל. (מגבר של 2 כפול 50. ) והתקנה של הכול עוד 200-300 שקל. כולל הרדיו. לדוגמא. והתוצאה כבר תהיה משמעותית טובה ממה שאתה חושב..

פורסם

טוב עזוב רגע את הרמקולים... ההרץ האלה ממש הרשימו אותי ושמעתי לידם קופמננט אחד או שניים בסביבות אותו המחיר והעדפתי את ההרץ...

מה שמעניין זה הפאנל. האם שמעת פעם על Pulse-Audio ?

http://zap.co.il/fs.asp?PID=248503951&sog=T-MP3

כרגע יש לי אותו במכונית. אני יכול לקנות אותו מחבר ב-350 בערך.

לו יש חיבור 1 למגבר והוא מוציא 45*4 .

בינתיים אני משתמש בו ואהבתי. השאלה היא איך הוא יתמודד עם ההרץ ? האם כדאי להוסיף 100 שקל ולקנות קנווד חדש בלי יציאה למגבר? או בכלל שבסביבות המחירים האלה יש פאנל מומלץ אחר

פורסם

זה הוא תקציב דל ביותר לפאנל. ממליץ לך לכוון על כ700 ש"ח מיד שנייה, תקבל מכשיר סביר ותמורה לכסף שלך. פאנלים באיכות ירודה יצרו לך צוור בקבוק מבחינת איכות, וכל רמקול שתרכיב, כולל ההרץ (אגב, חברה מצויינת), ינגן אות "מלוכלך".

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

העניין הוא ששמעתי את הרמקולים עם הקנווד, וממש התרשמתי... העניין הוא שאני לא כזה אודיופיל בשביל להחליט...

• תוכן חדש...