Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

נזילה התגלתה ברכבי ממסרק ההגה, מהי העלות המשוערת לרכישת מסרק הגה משופץ (לדגם: מאזדה לאנטיס f 96 ) ?

עד כמה מורכבת העבודה של ההחלפה? מה בעצם נעשה בזמן העבודה?(מפרקים גשר, אגזוז, מסרק ?) מה הזמן המשוערך במוסך ? אם למישהו היה ניסיון בדבר והיה מרוצה ממוסך מסוים בעבודה הנ"ל, אם קנה את המסרק במחיר טוב מחנות טובה אשמח אם ירשום על כך. בנוסף הייתי מאוד רוצה לדעת האם הדבר מסתכם בכך, כלומר אם מחליפים מסרק הגה אזי נפתרה הבעיה. או שיש צורך לבצע עוד עבודות, או החלפות של עוד חלפים.

מיכה

115001500148815131501fd5.th.jpg 15141502149315041492011ij2.th.jpg

פורסם

לא מכיר לנטיס...

לVOLVO 960 שחלפיה בדכ יותר יקרים החלפתי לפני שבוע!

מסרק-750

עבודה+ נוזל הידראולי 250

כוון גלגלים 150

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מחיר של הגה כזה משופץ נע בין 1050 ל 1300 ש"ח ,

היקר זה ההגה עם 2 אוזניים וני חושב שלך יש את השני .

החלפה זה בערך שעה וחצי שעתיים וחומרים נוספים עוד 65 ש"ח בערך .

לגבי השאלה השנייה תלוי כמה זמן נסעתה ללא שמן במערכת ?

יש אפשרות שגם המשאבה לא תקינה (זה רק אם היא עבדה ללא שמן ).

וכיון גלגלים .

לגבי VOLVO אין שם קשר בכל מה שאמרת !

שיפוץ של הגה כזה 20 דקות עבודה וקיט לא ממש יקר מה שמבאי את ההגה הזה למחיר

נמוך וגם המקום ברכב שלך להוצאי את ההגה ולהכניס חדש קל יחסית .

בהצלחה

אורי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז זהו ? לאף אחד אין יותר מה להגיד לגבי מסרק הגה? כמה עולה חדש?כמה משופץ ? שווה לא שווה.? מסקנות, הערות, הארות.

פורסם

המסרק נוזל או שהוא "מזיע" קצת שמן ?

האם חסר הרבה שמן או שאתה ממלא לעיתים תכופות ? אם כן אז פרט כמה ומה התדירות.

האם נסעת ללא שמן כלל במערכת ?

כמה ק"מ גמע הרכב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא נסעתי בלי שמן במערכת איציק.

הרכב גמע 166k, זה נזילה עצבנית, כל התחתית מטפטת. ומשום מה לא חסר שמן כלל .

פורסם

טוב אני הבנתי שיש לי אפשרות או לפרק את המסרק ולשלוח אותו לשיפוץ או לקנות מסרק משופץ. אני טועה ? השאלה איזה עוד חלקים אני צריך לקנות לפני שאני נכנס למוסך, לא חסר נוזל במיכל. אני פשוט רוצה להתכונן כי מחר מחרתיים אני מתכוון לקנות את מה שצריך ולהכנס למוסך של חבר. או שישנה אפשרות 3 ? יכול להיות שאני בסה"כ צריך להחליף גרמושקה או משהו בסגנון על מנת שתפתר הבעיה ?

פורסם

איך יכול להיות שנוזל לך כמיות של שמן כמו שאתה אומר , ובמיכל לא חסר? אתה בטוח שזה שמן הידרואלי שנוזל? או זה שמן מנוע?

אתה מרגיש את ההגה שהוא ניהיה קשה כזה פתאום?

פורסם

אפשר לפרק ושלוח לשיפוץ אבל זה קצת בעיה לפרק את זה לבד בלי להעלות את האוטו

הייתה לי אותה בעיה לפני שבוע וחצי שמתי מסרק הגה משפוץ = כמה חלקים שהי צריך להחליף על הדרך עלה לי

800 שקל המסרק ו400 העבודה

פורסם

לא חסר נוזל הדיראולי, אבל הנזילה אכן מהמסרק אולי זה נזילה מהמחזיר שמן האחורי בכלל. ואין לי נזילה מהמסרק, האמת שלא, ההגה לא נהיה קשה לפעמים בפניות רועד טיפה.

פורסם

הדיאגנוזה ניתנה במוסך, אבל עכשיו אני מתחיל להטיל ספק בדיאגנוזה שלהם, אכנס למוסך אחר לקבל חוות דעת שניה.

• תוכן חדש...