Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שיקחו אבל אם תסדר את הבעיה אצלם אז יתקזזו איתך אני מניח.

לפי איך שאתה מתאר אז הנזילה זה לא מהמסרק הגה, אם הנוזל הידרואלי לא חסר וההגה לא מתקשה אז כמעט בוודאות זה לא נזילה משם (זה שהוא טיפה רועד בסיבובים זה יכול להיות איזון גלגלים שצריך לעשות) , לפי דעתי יש לך נזילת שמן מנוע ועדיף שתבדוק את המצב שמן במנוע , כנראה איזה מחזיר שמן או כל דבר אחר החזירו את נשמתם לבורא .

פורסם

יש לי הרגשה מאוד גדולה שאתה צודק, בשלב זה אני אוותר על הרכישה של מסרק ההגה. פשוט אכניס את הרכב למוסך שהם ישברו את הראש. תודה

פורסם

בדקתי שמן מים ברכב, הנזילה היא של שמן ולא מהמסרק הגה, כנראה החבר'ה שאמרו לי במוסך שזה מזה ראו את הגומיה השמאלית של המסרק קרועה ושמן שם החליטו שזה מזה. אבל זה נזילה של שמן ולא חסר גרם במיכל הידאולי. עכשיו נשאלת השאלה מאיפה זה נוזל ?

פורסם

טוב זה סופי הנזילה היא מהמחזיר שמן של צירייה צד שמאל, אני ומכונאי ותיק ביקרנו בהפסקה ברכב. השמן שנוזל הוא שמן גיר

• תוכן חדש...