Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתאבק המעולה כריס בנואה (הזאבון) נמצא מת ליד אשתו ובנו בביתו באטלנטה..

כפי הנראה הוא רצח את אשתו ואז התאבד בביתו בפרבר של אטלנטה , זה מה שנמסר ממשרד השריף המקומי...

הוא היה אמור להופיע באירוע PPV ואנג'נס שהיה ביום ראשון וברגע האחרון הוא ביטל את ההשתפות שלו באירוע .

החקירה תתקדם בכיוון הזה , אבל כבר אי אפשר לדעת .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ועכשיו האנדרטייקר נכנס לתמונה :evil:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חביבי ,

אנדרטייקר , מה אנדרטייקר , ואן אריק ישבור לו את העצמות .

אם וכאשר הוא יתפוס לו את הראש עם היד , בלחיצה המפורסמת , נגמר המשחק .

בקיצור , אני עם שלומיק .

ולחשוב שפעם כשהיינו ילדים ורצים כל שבת ( בין ביל וסבסטיאן לבין משחקי ה NBA ) לראות "קאץ'" , היינו קוראים למשפחת ואן אריק : ואנרי...

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ניראה לך שהאחיזה של קרי-ונריק ...

לאנדרטייקר יש את אותה אחיזה בשילוב זה שהוא מכופף את היריב למצב "ר" ואז מרים אותו עם יד אחת והופך אותו אחורה.

אפילו יוקוזונה לא קם מזה.

פורסם

אתה מדבר רק על הזקנים באמת. אני עוד זוכר את ההיאבקות ששודרה ביום שני בספורט בערבית עוד לפני עידן הצבע בטלויזיות.

ד"א, קרי ואן אריק המשיך להתאבק עם פרוטזה אחרי שאיבד רגל בתאונת אופנוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אךךך יוקוזונה הטנק, והאלק הוגאן הסבא, ואנדרטקר, היו ימים טובים. היום אני מסתכל על החארטה הזה שנקרא WWE, וזה כזה חרטא שלא נדע. הכי טוב לראות האיש החזק בעולם זה אנשים חזקים, ולא כל מיני שרירנים עם סטרואידים שאעלק מרביצים אחד לשני מול המצלמה.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס , אתה עוד ילד .

ההתאבקות האמיתית היתה באמצע שנות ה 80 .

לא היה ילד אחד בשכונה שהסתובב בחוץ כשהיה "קאץ'" בטלוויזיה .

ושלא תבין , היינו ילדי רחוב .

מ 10 בבוקר משחקים כדורסל/רגל/מכות עד שהיה "קאץ'" . כולם היו עולים הביתה , פותחים את ערוץ המזרח התיכון ומתמכרים . מהילדים עד הגדולים .

אח"כ היינו מיישמים את זה אחד על השני .

זה היה הולך ככה : הולכים מכות ומי שהיה זריז יותר הצליח לתפוס את הראש של היריב . ברגע שהצליח לתפוס היה נגמר הריב . ברגע שמישהו תפס הוא היה כל כך מבסוט שהוא אפילו היה קולט שזה לא משפיע על היריב ואח"כ היה חוטף מכות רצח .

רק לקרי ואנרי זה הצליח .

בוא'נה , היו לי חולצות שלו ועטיפות למחברות !

:-D

( אחי קיבל את החולצה עם 2 האחים שלו . למה ? כי אני הייתי יותר חזק ואני רציתי את קרי ואנרי עושה שרירים עם חגורת האליפות . כשאני חושב על זה , הייתי אח מניאק . כמה פעמים תפסתי לאחי את הראש עם האחיזה המטורפת של קרי ואנרי... )

בקיצור , קרי ואנרי הכי חזק בעולם וחבל לכם על הזמן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

lol

the good old days

you forgot rody rody piper

hitmen

mister perfect

andry the giant

- we use to catch someone and feed him with our foot like jerry loler

ultimate warrier

nasty boys

the boy toy shawn michels

bushwakers

jack the snack

and more

by the way here in the us they say that he killed his wife and doughter and kill him self becuase of outbreak that happens when you take a lot of steroids

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הוא רצח את אישתו עם חוט של גיטרה

יום אחרי כן הוא חנק את הבן שלו במיטה עם שקית זבל

וכמה שעות אחרי זה תלה את עצמו בחדר כושר

הוא גם שם ספר תנך ליד כל אחד מהם

בקיצור זה לא היה מהסטרואידים כנראה.. אלא בגלל תרופות אחרות שהוא היה לוקח מאז שאדי נפטר

פורסם

שתי מילים : ביל גולדברג

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שתי מילים : ביל גולדברג

יפה. לא!

באמת חבל שככה זה ניגמר במקום שקורא לעצמו האבקות מקצוענית אבל הדבר הכי מקצועי שם זה הקישורי מחשק חבל ליראות את אחד המתאבקים הטכניים הולך.

ושתבינו הוא לא היה פסיכופט או פנאט הוא התאבק ביפן ב-ECW ב WCW וב WWE עם שורה של מתאבקים ענקיים

עם רגעים גדולים כמו ראמבל 2004 וWM 2004.

הנק' שלי שהוא לקח תחת חסותו מנתאבקים רבים כמו MVP וגאנר סקוט (וזה בשנים האחרונות) ועוד אחרים הוא תמיד שמח לעזור, זה לא היה מוטבע בו

זה היה בטח איזשהו קצה שוינס או התרופות הביאו אותו אליו. זה ד"א מקום שקורט אנגל הלך בדרך אחרת הוא עבר לאירגון קטן יותר עם שעות יותר נוחות.

אבל כריס בנואה היה נאמן, גם ב-WCW כשהוא לא סבל ליהיות שם הוא עשה הכל כדי שהמצב ישתפר ולא עזב, עד שבאמת כלו כל הקיצים. במקום זה וינס מקמהון העביר אותו לתוכנית סוג ג' מנע ממנו את האליפות הראשית במשך שלוש שנים (וד"א לא שהוא קיבל הרבה ליפני 2004).

וזה בטח הביא אותו אל הקצה, אתם יכול לצחוק על זה אבל, זה אולי במעשה כן היה כריס בנואה אבל בעצם זה לא היה כריס בנואה, זה פשוט לא היה הוא. הוא היה רק הכלי של תוצאה של התקף זעם שהיה נימנע אם הבוס שלו היה חושב פחות על כסף או לפחות מתגמל אותו כראוי על העבודה שהוא עושה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
הלחיצה המפורסמת.

זה הוא שטבע את הביטוי "יש מצב ללחיצות", בין שני ערסים ברמזור ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזה שלומי ?

אם כבר יאשה הלוחץ בדרכים

בלחיצה המפורסמת