Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם תדלוק עצמי וגם שטיפה מוזלת? יש דבר כזה במרכז?

על דרך הטייסים, מכיוון תל-אביב לאור יהודה, יש תחנת דלק שנותנת שטיפה חינם על כל תדלוק מ150 ש"ח ומעלה. נכון שזה לא בשירות עצמי, אבל השטיפה בחינם לגמרי וזה די מתקזז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי, אני מכיר בכביש אזור תחנת דלק, תמלא 150 כנס לשטיפה חינם, לא חשוב אם שירות עצמי או מלא.

כמו כן יש בתחנת דלק מיקה באיזור תעשיה החדש בראשון מבצע: מעל 50 ש"ח שטיפה ב5 ש"ח, מעל 150 ש"ח שטיפה חינם.

כמובן שאני מתייחס לשטיפה חיצונית בלבד, על פנימית יש להוסיף 20 או 25 ש"ח.

מקווה שזה עוזר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא של "דלק", אבל לבחור ששאל לאחר מכן,

בפז בכפר סבא, על רחוב בן יהודה, כל תידלוק מעל 150 שקל, גם שירות עצמי, מקבל שטיפה חיצונית חינם.

פורסם

תחנת "דלק" ביציאה מצומת בית עובד מכיוון נס ציונה לכיוון ראשון או ת"א (ממש 100 מטר אחרי היציאה מבית עובד)

שטיפה חיצונית חינם בתדלוק מעל 150 שקל (שירות עצמי)

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אני מכיר 2 כאלה של "דלק" :

1. ליד צומת הכפר הירוק בהגעה מכיוון ת"א לכיוון רמת השרון , הרחיצה ב10 ש"ח

2. ליד פארק אפק בראש העין, הרחיצה ב5 ש"ח

המכונה בגעש (אליה שולחים אותך מדור אלון) הינה "אלימה" והצליחה לתלוש לי מגב אחורי באחד הרכבים הקודמים שלי בפעם היחידה שניסיתי אותה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באיזה תחנות דלק של חברת "דלק" באיזור המרכז (ר"ג / ת"א והסביבה) ניתן לקבל במחיר סמלי שטיפה לרכב לאחר תדלוק בתדלוק עצמי ?

תחנת דלק "מיקה" בראשל"צ ליד קניון הזהב, אין אחד שלא מכיר אותה!

ובמידה ואתה מתדלק ביום שישי אתה מקבל עיתון+שטיפה+קפה חינם..

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• תוכן חדש...