Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, שמי צביקה והסיפור שלי הוא כזה: השבוע ניגשתי להתקין דיבורית ברכב של העבודה ובסמוך עבד מתקין על איזשהו רכב והזמין אותי להקשיב לפרי עמלו, מה אגיד לכם זה היהי ממש מרגש וזה פשוט החזיר אותי כ 15 שנים אחורה כשהייתי בן 25 ( תעשו חשבון בן כמה אני :wink:) .מאז עברו הרבה מים בירקון : חתונה, משכנתא, ילדים... כך שאהבתי לסאונד בנהיגה נדחקה הצידה. החלטתי לחדש את הרומן במיוחד כשהבנתי שהמחירים הוזלו מאז ברמות משמעותיות (בזמנו שילמתי על קומפוננט של סרווין ווגה סכום של 1800 שקלים...). ביקשתי הצעת מחיר להתקנת קומפוננט מקדימה סאב ( פאסיבי ) ומגבר של ארבעה ערוצים ולהמשיך ולהשתמש ברדיו הקיים של הרכב: דגם פשוט יחסית של פנאסוניק.

הגעתי הבייתה והתיישבתי מול המחשב בכדי לעשות שיעורי בית. וכך הגעתי לפורום הנהדר והמפוצץ במידע הזה.

הגעתי לשתי מסקנות עיקריות: הראשונה - שהצעת המחיר שקיבלתי משולה להצעת מחיר שקיבל חייזר שנחת הרגע מסוכן נדל"ן שמעוניין למכור אדמות במערב תל אביב (יעני בצד של הים 8)).אבל זה ממש לא רלוונטי כי עכשיו אני פחות טיפש. והמסקנה השנייה היא שתוכן ההצעה לא כזה נורא, דהיינו מגבר ארבעה ערוצים של S4.400.4 Lightning Audio ,

סאב של רוקפורד מסדרת ה P 2 וכמה אפשרויות של קומפוננט כשאחת מהן היא של Clif Designs , השאלה היא

האם אתם מכירים את המותג הזה כי לא נתקלתי בו בשום מקום ב"זאפ" ? או שעדיף להשאר עם השמרנות שלי וללכת

על הסרווין ווגה שזכורים לי לטובה? אני מניח שחלקכם תגידו לי שאין טוב ממשמע אזנים ואני שוקל אפילו להגיע לאחד

מהמפגשים בכדי להתרשם איך הדברים נשמעים תכל'ס בשטח. תודה על הסבלנות שבקרית המגילה הארוכה :-).

אשמח לטיפים נוספים. תודה, צביקה.

פורסם

1. עיצובי קליף (חחח) - זאת חברה אמריקאית עד כמה שידוע לי.

המגברים שלהם נחשבים למוצר טוב בשוק אבל לא יצא לי לשמוע סאב או קומפוננט שלהם - אז לא יכול לעזור לך כאן.

ונכון - תשים לב - שאתה, בסביבות ה40 לחייך - על ההודעה הראשונה שלך - אמרת את מה שלוקח לחלק מהגולשים בפורום הזה ללמוד - כמה שנים!

אתה אמרת שאין טוב ממשמע אזניים - זה הדבר הכי חשוב בפורום הזה!

סרווין ווגה לצערי (לטעמי העצוב והאישי כמובן) מייצרים סטים לא מדהימים במיוחד - עד היום לא נתקלתי בטוויטר אחד שלהם שגרם לי לאמר "זה טוב".

אני לא יודע מה סוג הצליל שאתה אוהב - אני אוהב את הצליל המתוק - חם ורך ובגלל זה יש לי את רכיבי המערכת שאתה רואה בחתימה - הכי חשוב זה המוראל מקדימה והאינפיניטי קאפה מאחורה שמאפשרים את התוצאה הזאת.

אבל בשבילך - שכבר במכה הראשונה הגעת לתובנה הכי חשובה - תגיע למפגש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פשוט החזיר אותי כ 15 שנים אחורה כשהייתי בן 25 .....

..................מגבר ארבעה ערוצים של S4.400.4 Lightning Audio ,סאב של רוקפורד מסדרת ה P 2 וכמה אפשרויות של קומפוננט כשאחת מהן היא של Clif Designs ,

השאלה היא האם אתם מכירים את המותג הזה כי לא נתקלתי בו בשום מקום ב"זאפ" ? או שעדיף להשאר עם השמרנות שלי וללכת על הסרווין ווגה שזכורים לי לטובה? אני מניח שחלקכם תגידו לי שאין טוב ממשמע אזנים ואני שוקל אפילו להגיע לאחד מהמפגשים בכדי להתרשם איך הדברים נשמעים תכל'ס בשטח. תודה על הסבלנות שבקרית המגילה הארוכה :-).

אשמח לטיפים נוספים. תודה, צביקה.

היי

כבעל מקצוע ותיק בתחום, הרי שClif Designs היו קיימים וטובים בזמן שאתה מדבר עליו.

נכון להיום, כפי שרשמת, אין טוב ממשמע אוזניים, מומלץ שתקשיב לסט V2 של פוקאל, ולסט דוטק של מורל , זאת כשלב ראשון לפני הקשבה לסטים אחרים, וכמובן תלוי בסוג המוזיקה והצלילים שאתה שומע,ואוהב.

באחד המפגשים אכן תוכל להתרשם, אם כי ולצערי , מערכות רבות אינן במיטבן למרות המותגים שמותקנים, אך מושג טוב, תוכל לקבל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
1. אתה אמרת שאין טוב ממשמע אזניים - זה הדבר הכי חשוב בפורום הזה!

סרווין ווגה לצערי (לטעמי העצוב והאישי כמובן) מייצרים סטים לא מדהימים במיוחד - עד היום לא נתקלתי בטוויטר אחד שלהם שגרם לי לאמר "זה טוב". לצערי גם הרמקולים הבייתיים שלהם לא גליק כזה גדול

אבל בשבילך - שכבר במכה הראשונה הגעת לתובנה הכי חשובה - תגיע למפגש.

מסכים עם לאנוס ודני זומרשטיין רצוי שתגיע למפגש ותשמע

בברכה יהודה

• תוכן חדש...