Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רשיון הרכב אבד לי ....מה לעשות?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רישיון הרכב של הפיאט שלי אבד לי , איך אני יכול להוציא אחד חדש??

 

בלי שום קשר לשאלה הראשונה, עצר אותי איזה שוטר בכביש ונתן לי נייר שכתוב עליו שם למעלה " איסור על שימוש רכב..."

עקב צמיגים במידה שלא כמו ברישיון, הוא נתן לי לתקן את "ליקויים" עד לתאריך 27-5 שעבר כבר, מה יקרה עכשיו האוטו ירד מהכביש אוטומטית, מה אם אתקן את ה"ליקויים" עכשיו?

חולה על VOLVO וחולם על בימר!

פורסם

גש למשרד הרישוי עם תעודת זהות של בעל הרכב, שלם 33 ש"ח וקבל את הרשיון.

אין במשרד הרישוי עותק של בדיקת הגזים. צריך לבדוק במכון הרישוי בו ביצעת את הטסט אם יש להם עותק.

פורסם

במשרד הרישוי הוא יכל לקבל רישיון רכב ורישיון נהיגה שאבד/נגנב ללא תשלום בתור המהיר.

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי איסור השימוש - תתקשר ליח' המשטרה המופיעה בטופס ותבקש לדבר עם השוטר החתום. במידה והוא לא הזין זאת במסוף, תוכל לתקן את הליקויים ולחזור אליו(אגב, רשיון הרכב לא אבד לך, השוטר החרים לך אותו עד לתיקון הליקויים). במידה והוא כבר עדכן במסוף שלא הופעת, רכבך הורד מהכביש ותצטרך לבצע טסט מחדש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...