Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי שאלה ברשותי סוזוקי בלאנו יש לי בעיה מוזרה שצצה האור ברקס לא כבה למרות שאני לא לוחץ עליו ?...

הבנתי קצת שיש איזה חוט המחובר לבלם ברגל לא ברור כל כך אודה לעוזרים

פורסם

הייתה לי פעם בעייה דומה באפלאוז, הלחצן שאחראי על הדלקת האור בזמן בלימה נשבר.

ביקור קצר במוסך וכ100 שקלים פתרו את הבעייה.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

שלום רב

אים החלפת נורה אז תבדוק יכול להיות שהרכבת נורה כפולה ( שני פינים בחלק התחתון ולא פין אחד )

בד"כ הגומיה בדושת הבלם נופלת ואז לחצן האור בלם נשאר דולק )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

אחי הסבר קצת יותר ברור אתה יודע לא כזה מקצועי אני ישמח..

מה זה אומר הגומיה בדושת הבלם נפלה?.. איפה היא נמצאת ליד הבלם מתחת לדוושה, מתחת להגה?

פורסם

הנורה שהרכבת כנראה לא מתאימה, נורת הברקס מורכבת משני חוטי להט אחד חזק יותר (אור ברקס והשני חלש יותר כאשר הפנסים הראשיים דולקים מה שקורה אצלך כנראה זה שהרכבת נורה עם חוט להט אחד ולא כפול בעצם לא הרכבת מנורת בלימה אלה מנורה רגילה..

בברכה ליאור.

פורסם

לא כל האורות ברקס נשארים דלוקים גם המקדיאור .

עוד משהו מוזר שאני לוחץ ברקס אילו בלי להניע האור של הלוח שעונים נדלק כאילו האורות הקדמים דולקים

פורסם

נראה שהרכבת נורה בעלת מגע אחד (שמתאימה לאור בלם בלבד) במקום שצריכה להיות נורה שתי מגעים, שהינה גם לאור בלם, אך גם לאור חניה.

עקב מבנה של הנורה החד מגעית, מקצורים המגעים הצידיים בבית הנורה, כך שיצרת קשר-(קצר) בין אור חניה לאור בלם עת אתה לוחץ ברקס, או מדליק אור חניה.

רוב הסיכויים

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוא נתחיל מבדיקה פשוטה: פרק את הנורה שהרכבת. מה קורה?

אם הבעיה נפתרה וסה"כ, האור באותו הפנס לא נדלק - הנה לך מקור הבעיה.

במידה ועדיין לא נפתרה הבעיה - נמשיך משם.

פורסם

הבעיה היא בנורה, הנורה עם מגע אחד זה יוצר את התקלה החלף לנורה מתאימה....

זה קרה גם לדוד שלי...

״בצרה קראת ואחלצך...״

• תוכן חדש...