Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על מכוניות שיש להם קרבורטור כפול וגם במכוניות ישנות כמו שלי (82 סובארו דיאל)מה היתרון בזה והאם אני יכול להתקין כזה בסובארו ואיפה ובכמה כסף?

פורסם

למרות שהנושא הזה כבר נטחן בעבר אני אחדד את הנקודה.

קרבורטור כפול זה גוף קרבורטור אחד שיש בו 2 לועות לאוויר ודלק. בסל"ד רגיל רק אחד פתוח, ובלחיצה בריאה על הגז גם השני נפתח ויש למנוע יותר זרימת אוויר ודלק. כך משלבים חסכוניות עם יכולת מתן כח טובה.

יש מנועים שיש להם שני ראשים (בוקסר בסובארו, חיפושית ואלפא למשל), או מנועי V, ואז אפשר להתקין קרבורטור לכל "צד" של המנוע או לכל צמד צילינדרים. כל אחד מהקרבורטורים הוא בד"כ "כפול" בפני עצמו כמו שהסברתי בפסקה קודמת, אבל כשאומרים לך שסובארו או אלפא היא עם קרבורטור כפול, הכוונה היא לרוב שיש 2 קרב', אחד לכל זוג צילינדרים בכל צד.

היתרון הוא כמובן יותר דלק נשרף + יותר אוויר = יותר כח, במחיר צריכת דלק.

כדי להתקין אתה צריך 2 קרבורטורים כאלה, סעפת מתאימה עם מקום לפילטר אוויר או פילטרים פתוחים ישר על הקרב', מתאם לכבל גז שמפעיל את 2 הקרב' יחד + מתאם למשנק כנ"ל והכי חשוב - מישהו שיכוון לך אותם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשרי כמו שאלי באבא אמר

יש לך 1.3 או 1.6 או GLF?

השאלה איזה עוד תוספות יש לך?או שאתה רוצה לשים?

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...