Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאוס סדרה גבוהה יותר מהטיטן. כעיקרון ההבדלים יהיו באיכות ובאפשרויות שיש במגבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המגברים זהים לחלוטין , היו לי את שתיהם . הזאוס יקר יותר בגלל הגימורים : כפתורי הכיוון יותר מסיבים , טרמינלים מוזהבים, צבע שחור . שניהם לא עומדים בהספקים המוצהרים. נדמה לי שארץ יצור שונה ( האחד סיני והשני אני לא זוכר).

בשורה התחתונה שניהם לא שווים את המחיר.

פורסם

אתה הלכת למעבדה ובדקת את ההספקים של שתי המגברים שאתה אומר את זה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא . אני בדקתי את המגברים ברכבי . אחרי שניהם (והחלפתי 3 מגברים של טיטאן ו 2 של זאוס כי חשבתי שהייתה בעיה בראשונים). הרכבתי לבדיקה סאונד סטרים פשוט שמוצהר 60*4 ולא 75 *4 כמו ההיפוניקסים, והבנתי את המסקנה שכתבתי מקודם.

לא חייב מעבדה כדי להבחין שמגבר אחד חלש משמעותית מהשני.

פורסם

לפעמים זה פסיכולוגי.יכול להיות כמו שאצלי יש את הרוקפורד הפשוט והכאילו נחות כמו שכולם אומרים (P450.4 מהדגמים החדשים), ואני יביא איזה סאונסטרים טרנטולה אבל הדגם החלש, לא יזהה הבדלים, ויגיד "וואו, שומעים הרבה יותר חיי ונפלא".

לפעמים זה באמת כל כך קיצוני שיש הבדלים משמעותיים, ולפעמים יש ממש מעט, שלא ניתן להבחין בזה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני הראשון שיגיד שהבדלים בין הרבה מגברים זה פסיכולוגי(התווכחתי עם לא מעט אנשים על זה על דפי הפורום).

אני אמרתי שהם חלשים משמעותית מהסאונד סטרים LIL WONDER שהוא מוצהר 60 ואט כלומר שממש ממש שומעים את ההבדל , גם בעל החנות הופתע וגם המתקין שלו , לא אמרתי ששומעים יותר חי או יותר ניפלא או יותר טוב , אמרתי שכאשר חיברתי סאונד סטרים (וגם הליקס (60 ואט) וגם JBL העממי) אתה ממש מרגיש את הבדלי העוצמה בינהם.

פורסם
כל מגבר של הייפוניק דורש ליין דריבר, בלי זה, חבל על הזמן

משמיעה של לא אחד ולא שניים

זה לא מדוייק במאה אחוז , המונו שלהם דורש ליין דרייבר ללא ספק , אבל לי יש גם מגבר 4 ערוצים שלהם והוא ללא ליין דרייבר ועובד נהדר , גם מבחינת עצמה וגם מבחינת איכות , אז בבקשה אל תלכלכו , יש כאן גם עניין של טעם .

אם הייפוניקס היו כאלה זבלים הם לא היו זוכים בתחרויות ולא היו מוערכים בעולם .

זה לא ג'נסיס או מגבר מנורות לרכב אבל לטעמי זו חברה טובה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפעמים זה פסיכולוגי.יכול להיות כמו שאצלי יש את הרוקפורד הפשוט והכאילו נחות כמו שכולם אומרים (P450.4 מהדגמים החדשים), ואני יביא איזה סאונסטרים טרנטולה אבל הדגם החלש, לא יזהה הבדלים, ויגיד "וואו, שומעים הרבה יותר חיי ונפלא". לפעמים זה באמת כל כך קיצוני שיש הבדלים משמעותיים, ולפעמים יש ממש מעט, שלא ניתן להבחין בזה.

גיא.

למה שלא תעשה ניסוי? תחבר טראנטולה ותראה אם יש הבדלים. באמת שיהיה מעניין לשמוע מה תגיד:-).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

עוצמה ואיכות?

הגברה בעיוות גבוה מאוד- אבל מגיע לעוצמה גבוהה

איכות? לטעמי כמו של מגברי לייטנינג אודיו

אם הייפוניקס היו כאלה זבלים הם לא היו זוכים בתחרויות ולא היו מוערכים בעולם .בסדרות אחרות הם זוכים ובנוסף שם (באמריקה שם הם זוכים) החשיפה למותג הזה היא עצומה, וכך גם רכבי התצוגה מפה ועד לזכות בתחרות הדרך קצרה

פורסם

תראה, אני חולק עליך , אבל זה לא נושא הת'רד , אני אסגור איתך את הויכוח (הבריא) הזה במפגש הבא..

:-)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...