Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעייתי התחילה כאשר הרכב אתמול בערך התחיל לא לסחוב והיה ממש עצל היום נסעתי עם הרכב ואז נתקעתי כשאני מנסה להתניע המנוע מסתובב מהר וגלגלי הטיימינג האלטרנטור לא מסתובבים בקיצור אף אחד מגלגלי הטיימינג מה זה יכול להיות ומה עושים

פורסם

לא ברור לי המצב.

מה זאת אומרת "מנוע מסתובב מהר וגלגלי טימינג לא"?

אם זה היה נכון כבר היה עף לך איזה טלטל לעיין דרך המכסה מנוע :lol:

תסביר מה אתה רואה. כי קשה לי להאמין שהאבחנה שלך מדוייקת.

פורסם

השאלה לא כל כך ברורה.

מה מסתובב מהר, המנוע או הסטרטר?

אם הפולים לא מסתובבים (הגלגלים עליהן מונחות הרצועות של הטיימינג/מזגן/אלטרנטור) סימן שהמנוע לא מסתובב.

אם זה המצב, ואתה שומע רעש סיבוב מהיר אך המנוע לא מסתובב, מה שיכול להיות זה שהסולנואיד שתפקידו להצמיד את הסטרטר לגלגל התנופה אינו מתפקד.

תן עוד קצת פרטים, ואולי נוכל להתמקד יותר.

פורסם

המשך מהבעיה של הפונטו [ תקוע ]

--------------------------------------------------------------------------------

המצב הוא כזה : המנוע מסתובב כלומר היכן שהסטרטר וכו' אני יודע שהוא מסתובב מכיוון שאני שומע מן וואקום מלוע המצערת [ החלק שהחליף את הקרבורטור } אבל בצידו השני של הנוע היכן שממוקמים גלגלי שניים [ שלושה כנראה של הטיימינג } ובנוסף גלגלי האלטרנטור אף הם לא מסתובבים ....... אמרו לי שיכול להיות שזה הטיימינג שהלך אבל לא ברור לי מדוע כל הצד של גלגלי הפולי לא מסתובבים כלל

פורסם

אם אף אחד מהגלגלים שבצד המנוע לא מסתובב זה סימן בדוק לכך שהמנוע לא מסתובב.

רוצה עוד דרך לבדוק? אם הרכב לא אוטומטי, שלב להילוך, תוריד את בלם היד ותן סטרטר קצר. זה אמנם לא בריא, אבל אם האוטו קופץ לך טיפה קדימה - סימן שהמנוע מסתובב. אם האוטו לא זז מילימטר, המנוע לא מסתובב.

בדיקה אם המנוע מסתובב באמצעות יניקה זה דבר שפעם ראשונה אני שומע עליו. איך שמעת את היניקה? הוצאת את פילטר האויר? שמת יד להרגיש אם יש יניקה?

בכל מקרה - זו לא שיטה מי יודע מה וודאית. יש המון רעשים בתא המנוע.

בכל מקרה - לא נראה לי שיש דרך לפתור את זה עכשיו ככה בלילה מעל דפי האינטרנט.

עצתי לך היא - קח את האוטו למוסך בבוקר.

אם זה אכן הסולנואיד של הסטרטר כמו שאני חושד (במידה והמנוע אכן לא מסתובב), אז ייתכן שתוכל להניע בדחיפה. אבל אם אכן נגרם נזק אחר כלשהו אז רצוי להמנע מכך ופשוט להזמין גרר.

פורסם

מחר אני אלך למוסך .בכל מקרה הוצאתי את פילטר האוויר ואז שמעתי מין נשיפה תוך כדי שמנסים להתניע את המנוע כאילו יוצא ממנו אוויר מלוע המצערת .........

פורסם

הלו לפי מה שאתה אומר ואני מקוה שאתה טועה אז שברתה את גל-הארכובה עים אתה צריך עזרה שלך לי הודעה פרטית וטל אני אצור איתך קשר ואנסה לאזור לך

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...