Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילה + שלילה על תנאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בתאריך 15.9.06 נתפסתי עוקף בפס לבן.

יש לי דוד שמתעסק במשפט והוא טיפל לי בזה, היום קיבלתי מכתב הבייתה ובו נכתב שקיבלתי 1000 שקל וחודשיים שלילה על תנאי למשך שנתיים.

לפני 3 שבועות נתפסתי נוסע במהירות 84 קמ"ש (+5) במקום שמותר לנסוע 50 קמ"ש.

בזכות "קומבינות" לא קיבלתי שלילה לחודש כמו שרוב האנשים מקבלים יום לאחר העברה.

הבנתי שאני אומר לקבל על זה 3 חודשים והשאלה שלי אם אני אקבל 3 חודשיים + חודשיים שיש לי על תנאי ?

ככה שיש סיכוי שאני אצא בסופו של דבר עם שלילה לחמישה חודשים ?!

פורסם

אני מניח ששאר התגובות יגידו לך להרגע על הכביש וכו', אז אני אגש ישר לעניין.

בד"כ עונש ע"ת מופעל רק במידה ועברת על אותו סעיף עבירה. במקרה שלך, אם תעבור שוב קו הפרדה רצוף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה על התגובה.

אני יודע שאני הולך לקבל כל מיני תגובות אבל שטויות.

אני יודע איך אני נוהג, ואני נוהג מצויין ולא עובר על החוקים או מסכן חיים.

זה לא תירוץ אבל בקו הלבן לא עשיתי שום דבר מסוכן (במקרה הספציפי הזה), ברור לי שעברתי על החוק ואני לא בא לשקר על עצמי. עשיתי עברה ותאמינו לי שאני לא אחזור על זה שוב.

בקשר למהירות, זה גם לא תירוץ אבל באותו היום תפסו מעל 15-20 איש באותו המקום (כולם היו איתי בתחנה יום לאחר מכן)

לאחר דיבור עם כולם הבנתי שאני נסעתי במהירות הכי נמוכה מבין כולם (כולם היו בין 90-110).

50 מטר אחרי המקום שתפסו אותי עומד תמרור שמראה על דרך בין עירונית ובנוסף לכל זה, זה היה בשעה 1-2 בלילה ובאמת שהיה לי סיבה מוצדקת (הקפיצו חבר מגולני לבסיס והייתי חייב להגיע כמה שיותר מהר).

שוב, כל אלה לא תירוצים, אני מודע לעבירות שלי ואני לא עושה אותם שוב.

אין לי עודף כסף לזה והדבר שאני הכי פחות רוצה בחיים זה שלילה.

פורסם

קודם כל תלוי על מה השופט הטיל את התנאי. אם לכל עבירה צפה להפעלתו בנוסף לעונש השלילה בגיםן העבירה אבל אם רק לאותה עבירה צפה לשופט מרוגז שלא יתחשב בך במיוחד בגזירת העונש.

על 3.5 שנים ותק שתי עבירות שכרוכות בהעמדה לזין זה המון. אני נוהג 21 שנים ויותר מ 50,000 ק"מ בשנה והועמדתי לדין פעמיים בלבד (פעם אחת התנדבתי לקחת על עצמי דו"ח מהירות בגין 74 קמ"ש מעל למותר בתקופה שבאיילון לקראת סופו היה מותר 50 קמ"ש בלבד של אבא שלי כי ממילא הייתי לפני נסיעה לחו"ל לתקופה ארוכה כך שאם הייתי מקבל פסילה זה לא היה מפריע לי והשנייה בעקבות תאונת דרכים שעברתי).

לגבי המהירות אני לא יודע איפה ומה אז אני מניח שזה לא סיכן אף אחד אבל פס לבן זה לא משחק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני יודע איך אני נוהג, ואני נוהג מצויין ולא עובר על החוקים או מסכן חיים.

.

:roflmao::roflmao::roflmao:

איך שקראתי את זה צחקתי מאוד.

לעבור קו לבן רצוף?

ועוד להגיד שאתה נוהג לפי החוק?

רק לא ציינת של איזה מדינה.

מקווה שתנהג עם שיקול דעת ולא רק "לתת" בגז.

בהצלחה

ירון מאיר

פורסם

לפי רצף הזמנים נראה שעבירת המהירות בוצעה לפני מתן גזר הדין.

אי אפשר להחיל תנאי על עברות שנעברו קודם למתן התנאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...