Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני יומיים קניתי מגבר+קומפוננת של סאונדסטרים(על תישאלו איזה דגם,אני לא מבין בזה),עכשיו הבעיה היא כשאני מנסה להגביר את רמת הקול עד 20-25,הכל מתנתק ורק הרמקולים אחוריים ממשיכים לנגן. המוכר הזהיר אותי שהתופעה קיימת וזה בסדר שמגבר+סאב+וקומפוננת מפסיקים לפעול בגלל שאני מגביר קול עד 20-25 שזה נחשב ליותר מדי. הכל חוזר לפעול רק אחרי שאני מפעיל מחדש את הרדיודיסק.

השאלה שלי העם זה בסדר או שזאת תקלה תכנית? ומה אפשר לעשות?

Hyundai IONIQ

פורסם

תוכל להגיד איזה מגבר יש לך דגם עם אתה לא מבין בזה אז מקסימום תצלם .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אז תגביר עד 20 אם הוא כיוון לך עד 20-25. כמה הרדיו דיסק מסוגל להגביר (הווליום הכוונה)?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי .

תוכל לצלם על הדרך את הסאב , זה יעזור מאוד.

גיא אתה טועה פה הוא יכול לערוס לו את המגבר יכול להיות שהסאב 2 אום והמגר לא יציב ועם הזמן זה ישרף לו

פורסם

גם אצלי זה היה ככה שהגברתי עד הסוף היה נראה כאילו הכל קורס. אחרי כיוונים ועוד דברים, שום קריסה ושום נעליים. ואם אכן הסאב לא מתאים למגבר (שלא תיארתי לעצמי שאמור לקרות דבר כזה אצל מתקין אבל שכחתי שאנחנו בארץ), אז המתקין שלו ליצן.

עד 60? באמת שהמתקין הזה ליצן. ואני בטוח בזה. אצל מי התקנת? לך אליו ותדרוש שיתקן לך את זה מה זאת אומרת אל תגביר יותר מ-20?! בחיים לא שמעתי שטויות כאלה ואני סתם מתעצבן עכשיו. אז כאילו אם תעבור את ה-25 ויקרה משהו למגבר זאת אשמתך? נו באמת...

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שאמר שומאכר זה יכול להיות בגלל שהסאב לא מתאים למגבר.כיוונים לא טובים לסאב.

אני אישית נתקלתי בהרבה סאבים זולים מפשוט מקצרים עם הזמן.

איזה סאב יש לך ובן כמה הוא?

פורסם

גיא מה קרה מה עצבני כל כך ?!?

לא סיפרתי לך התקנתי 2 סאבים l7

• תוכן חדש...