Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הסרטון הזה, לדעתי כל הכבוד לבחור שצילם את זה, רק מראה עד כמה שהם מרגישים את עצמם,

יותר מדי פוזה.

ועוד אחד נחמד:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה מוזמן לראות סרטים אחרים של המשתמש

ולהקיא

עוד פאנקיסט צעצוע שאומר ACAB ואנרכיה

מעניין כמה דקות הוא היה נשאר על הרגליים במדינה בלי משטרה שתגן עליו

אומנם וטרים הם לא צדיקים גמורים

אומנם הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתעצבן מהרבה דברים שלהם

אבל קיצוניות כזאת?

פורסם

עוד ייצור עם בעיות נפשיות שאין לו ממש מה לעשות בחיים... עצוב שמישהו נותן לזה יחס בכלל... מי יישמע?! השוטר לא ראה שנשרפה הנורה מאחור, ש ע ר ו ר י ה....!! נו, באמת...:?

פורסם
אתה מוזמן לראות סרטים אחרים של המשתמש

ולהקיא

עוד פאנקיסט צעצוע שאומר ACAB ואנרכיה

מעניין כמה דקות הוא היה נשאר על הרגליים במדינה בלי משטרה שתגן עליו

אומנם וטרים הם לא צדיקים גמורים

אומנם הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתעצבן מהרבה דברים שלהם

אבל קיצוניות כזאת?

גועל נפש, אני לא מסוגל להבין איך האנשים האלו הגיעו לאן שהגיעו מבחינת הדעות שלהם.

עיבוד אדמות חשוב יותר מאשר חיים של ילדים נשים גברים תמימים?

ביזיון.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה בעיקר התארגנות אנטי ממסדית שגורמת להם להרגיש מיוחדים

הרוב לא באים ממניעים של "שלום" אלא אווטסידרים שמחפשים להשתייך לקבוצה מסויימת ולהרגיש שייכים

הם קוראים לעצמם אנרכיסטים, מצחיק

מצלמים שוטרים עם איתות לא עובד

נ.ב

ביוון יש לא מעט הפגנוות של אנרכיסטים, שם זה כמה רמות מעל (בקת"בים וכו)

http://www.youtube.com/results?search_query=greece+anarchy

פורסם

בסרטון הראשון לא מדובר במתנ"א.

מתנ"א לא עובדים בתוך ערים אלא רק בכבישים בין עירוניים ואין להם מאזדות לאנטיס.

לכן, מדובר באת"ן (אגף תנועה) שהם הרבה פחות רציניים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אגב, לדעתי השוטר פה הגזים עם ה"אתה רוצה להסתבך", נראה כאילו הוא סתם מנסה לעשות פוזה

אבל שמנסים לעצבן ומצליחים אין מה להתפלא

אבל אהבתי איך שהוא הלך כמו ילדה קטנה ושתק כמו דג

פורסם
אני כן הייתי דופק בהם כדורי גומי !! בלי לחשוב פעמיים...

צריך פשוט לרסס אנשים כאלה.

ולא בגומי, בכדורים חיים.

גועל נפש של התנהגות, מחפשים תשומת לב שלא קיבלו בבית, מעדיפים חדירות של מחבלים ופגיעה ישירה בבטחון של תושבי ישראל למען "עיבוד אדמות" כאילו שאחרי כמה שעות המדינה לא התחילה לשחזר שם את הגדר.

את תושבי המדינות הזרות אפשר פשוט לעצור ולגרש מהארץ, פשוט ככה. כרטיס לכיוון אחד.

עם הישראלים שם צריך להחמיר, להתחיל לאיים ולבצע ענישה חמורה, אני לא יודע מה העונש הוא עד עכשיו, אבל הבעיה היא שהם רואים שהחיילים נשארים חסרי אונים מולם ואין להם מה לעשות לכאורה, אז הם חוזרים ושונים את הפעולות שלהם.

כמו שאמרתי, להחמיר את הענישה, לתת לחיילי צה"ל סמכות לבצע להם מעצר ופשוט לזרוק את האנרכיסטים האלה לכלא מנהלתי לכמה שנים טובות. או אם זה לא היה בניגוד לחוק, הייתי מרסס אותם פשוט. חד וחלק ועל הזין שלי אם מישהו פה חושב אחרת. זו פגיעה ישירה בבטחון המדינה. ראינו כאן גדרות שמפרידות בין כפרים ערביים ליישובים יהודים. ואני מנסה להיות פה נקי מדעות פוליטיות. כמו שאמרתי, להעניש אותם רק על ביצוע העבירה של פגיעה ישירה בבטחון המדינה.

אני לא יודע אם בתור חייל ובן אדם , עזבו חייל ובן אדם. בתור ישראלי, הייתי יכול לנהוג באיפוק אם הייתי עומד מול האנשים באופן סדרתי, מתישהו הייתי נוהג כמו המילואימניקים שהראו לא מזמן שהתפרצו והכו את האנשים האלה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין הצדקה להרוס גדר בתקופה כזו, אבל יש גם צד שני. מי אמר שדווקא שם צריך לשים גדר? למה סתם להפקיע אדמות כשיש אלטרנטיבות? שימו את עצמכם בנעליים של האיכרים הערבים, תנסו לחשוב על הרגשת חוסר האונות מול הצבא והממשלה. סביר להניח שהייתם עושים דברים הרבה יותר גרועים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני מאחל ומייחל ליום שה"חברים" שלהם הבני דודים שלנו יום אחד יחטפו אותם או ייפגעו בפעילי שלום היפים האלו שמנותקים מהמציאות-נראה למי הם ירצו לבכות שייחלצו אותם.

חבל שהחיילים שקרעו להם את הגדרות לא ירו על האפסים האלו מטול גז מדמיע.

כל כך שפנים שיודעים לקרוע גדרות ומסתירים את פניהם ופרצופיהם.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בסך הכל בחור משועמם שמציק לשוטרים.

זה לא אומר שכל השוטרים צודקים אבל אותו בחור באמת מפריע להם לעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין הצדקה להרוס גדר בתקופה כזו, אבל יש גם צד שני. מי אמר שדווקא שם צריך לשים גדר?כי משם היגיעו חדירות של חבלנים למה סתם להפקיע אדמות כשיש אלטרנטיבות?איזה בדיוק ? אולי תגיד לנו ? הרי הערבים הורגים אחד את השני ,כי הם לא מצליחים להגיע להכרעה ,איך לחסל את מדינת היהודים ולשלוח את כולנו לים שימו את עצמכם בנעליים של האיכרים הערבים באמת ?, תנסו לחשוב על הרגשת חוסר האונות מול הצבא והממשלה ולמה אותם איכרים נתנו מחסה והחביאו את החבלנים ? גם זה לא הייתה להם ברירה למסכנים האלו ?. סביר להניח שהייתם עושים דברים הרבה יותר גרועים.

אנשים עם דעות כמוך משתייכים לשני סוגים , אלו שלא מבינים מה שקורה ומקבלים דעות מהתקשורת/שמאל ועוד כאלו מקומות ואלו שיוצרים את הדמגוגיה הרצחנית הזו שהם אנשים שמגיעלים אותי ,והם גם בוגדים במדינתם . והיות ואנו במלחמה אזי לדעתי היה צריך לשפוט אותם במשפט שדה . בכול מדינה בעולם לא מוכנים האזרחים לקבל הרבה פחות מהתקשורת ומפעילי זכויות האזרח , על דברים יותר חמורים שהממשלות עושות (ראה מקרה אמריקה , אנגליה ) , כאן על הגנה עצמית כולם פתאום נציגי זכויות הפלשתינאים והאירנים והחיזבאללה והכול

אז צא מהסרט שאתה ועוד כמוך חיים בו . זה שהתקשורת עושה שטיפת מוח שהפלשתינאים הם רק חקלאים מסכנים שרוצים לעבד את האדמה ורוצים שלום , עם כול הכבוד היגיע הזמן שזה כבר יצא מהאף לכולם השקר והדמגוגיה הזו

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, גם בהגנה עצמית יש גבולות. אתה שוכח שלא הם ולא אנחנו נעלמים מכאן ועוד X שנים נצטרך לחיות פה אחד ליד השני.

נכון שיש מחבלים אבל יש גם תושבים תמימים כמוך וכמוני. גם לנו היו את גולדשטיין, המחתרת היהודית, חמשת הסטודנטים שרצחו את חמיס טוטאנג'י שכל פפשעו היה שהוא נהג מונית ערבי ועוד רבים אחרים וזה לא הופך את כולנו לחיות צמאות דם.

למרות שאני בעד הגדר אני גם חושב שהיה אפשר לבחור תואי יותר נוח לכולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...