Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולה פעם אחת הסעתי מישו בבגז' ופעם אחת הסעתי מישהי בבגז'

אני חייב להחמיא לך.

מעת לעת אני פוגש בחברי פורום צעירים שמהודעותיהם משתקפת אינטליגנציה נמוכה במיוחד.

בהודעתך הזו העלית את הרף (או הורדת. תלוי מאיפה מסתכלים) וקבעת שיא שיקח עוד זמן רב עד שישבר.

אם המדינה, במקום לשפוך מיליארדי שקלים על כבישים נפרדים ליהודים ולערבים בשטחים, היתה סוללת כבישים נפרדים לנהגים רגילים ולנהגים צעירים שמשנעים את חבריהם בתוך תא המטען, היינו כולנו גרים במקום טוב יותר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגירה אם אני מכניס אותך ועוד שני חברים לבחירתך לבגאז' של האוקטביה (במצב סטטי) ועדיין אתם לא אחד על (או בתוך) השני?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קשה לכם לענות תשובה עניינית לשאלה?

מה נפתחתם כולכם?

לא ביקשתי הטפות מוסר והשרשור הוא לא שרשור "הסעת נוסעים בבגז'-כן או לא"

תענו בצורה עניינית לשאלה או שתשמרו את הדעות שלכם לעצמכם.

ולהזכירכם-השאלה היא: "האם לשוטר מותר לערוך חיפוש בבגז' הרכב כרצונו?"

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

קיבלת כבר תשובה לשאלה שלך.

ממליץ לך בחום לבחור באחת משתי אפשרויות:

1. להבין שאם כל כך הרבה אנשים מעירים לך על המנהג המטופש שלך, יתכן שעליך להקשיב.

2. במידה ואתה בטוח שאתה הכי חכם בעולם ואין לנו מה ללמדך, לפחות שמור על דממה ואל תנבח. אף אחד כאן לא חבר שלך.

פורסם

בקיצור

מותר לוף אם אתה לא מסכים אתה יכול לבקש שקצין יערוך חיפוש

ניתן לעכב אותך בתחנה

ואז כבר יתחילו לחשוד ואולי יוציאו צו, ואז אתה תאכל המון חרא

נ.ב

אתה אידיוט

פורסם

למה שבכלל שוטר ירצה לעצור אותך אם אתה לא עובר על החוק (באופן גלוי)? אם יש לך מספיק מקום בתא מטען אתה כנראה לא נוסע ברכב ששוטר יעצור סתם ככה.

עצה קטנה, אם תקשור אותו תוכל להגיד שהוא היה חגור.

אגב, את הכלב שלי אני לא שם בתא מטען, מסכנים החברים שלך.

פורסם

יאווו הפורום הזה אשכרה הציל לי את הרישיון!!

אתמול חבר ביקש שאני יאסוף אותו בדרך חזרה הביתה אבל היו לי כבר 2 נוסעים..חשבתי להכניס אותו לבגז' אבל בסוף החלטתי פשוט לעשות נגלות..

בדרך חזרה הביתה עצר אותי שוטר וביקש לבדוק את הבגז'!!

איזה מזל :)

תודה לכם אנשים :p

מעכשיו אני תמיד אקשיב לכם :)

נ.ב: עוד מישהו חוץ ממני הרגיש אתמול בלילה בנוכחות מוגברת של משטרת התנועה? אני אישית נעצרתי לבדיקה פעמיים וראיתי עוד לפחות 3 שוטרים עם לייזר.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

איזה מזל :)

תודה לכם אנשים :p

מעכשיו אני תמיד אקשיב לכם :)

.

חשבתי שהסעת אנשים בבגז' רק פעמים ולא התכוונת לחזור על כך שוב.

"כולה פעם אחת הסעתי מישו בבגז' ופעם אחת הסעתי מישהי בבגז'"

אז באותה הזדמנות שלא תסיע אנשים בבגז', גם אל תשתה אלכוהול, אל תצרוך סמים, ואל תסע מעל המהירות המותרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי, אם החברים והידידות שלך כ"כ חכמים להכנס לבגאג'.... זה לא יזיק ממש לאנושות אם הם ישארו שם.

קו---------------------------------------

פורסם
יאללה כל אחד נהיה לי פה אמא תרזה..מה לעשות ששרי תחבורה וחברי כנסת מפגרים מחוקקים חוקים מפגרים?

למרות שאתה צעיר וטיפש, על המשפט הזה אין הרבה מה להגיב...אכן חוק אידיוטי ביותר.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

"הגם אתה, גרשון?"

תחשוב על המהות של החוק הזה. זה מגן על אנשים כדי שאידיוטים לא יתקעו אותם בבגאז'. זה שהכנסת היא חבורה של דבילים מושחתים זה משהו אחד, אבל החוק שלא נותן לך לשים חברים בבגאז' הוא חכם.

אם מישהו היה מציע לתקוע אותי בבגאז', הייתי מציע לו שיכנס לכמה דקות לבגאז' של הרנו 11 שהיה לי. נראה תוך כמה דקות הוא מתעלף מהרעלת אגזוז.:twisted:

פורסם

למה להכניס את החברים לבגאז'? השוטר יכול למצוא אותם שם.

תכניס את החברים מאחורי הדשבורד (תערוך חיפוש בפורום ותבין למה הכוונה), שם השוטר בטוח לא ימצא אותם.

• תוכן חדש...