Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב .שכנעתם אותי 8).שנה הבא אני נוסע לרוסיה ומביא משם XXLS .אבל בינתיים אני צריך להחליף סאב מורל שכבר קניתי ולסאב שמוכרים אותו בארץ (חבל לי לזרוק סתם 1000 שקל ) אם יש עוד המלצות ?

פורסם

ברור שיש עוד.

תנסה את : מק אודיו מקסימוס 10 או 12אינץ' מוזיקלי ביותר.

או את הסאב שלי.

ה SX12 של פייז. אני שומע בדיוק את המוזיקה הזו ולא כמו הרבה בארץ אלקטרונית .

יש לי חבר טוב שהוא מוזיקאי מחונן , איש רימון , איש הגברה וסאונד (כמוני) וגם הוא בחר בסאב הזה.

פורסם

שתשאר עם המורל. לא חבל לזרוק כסף (או להוציא כסף יותר בעדינות :-)) לתחליף שיוחלף במילא תוך זמן לא ארוך?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תבדוק אולי תוכל לקחת הרץ במקום המורל. (אם כבר סאב בארץ, שיהיה לפחות איכותי, כי מורל פשוט לא מצטיינים בבאס).

בעקרון הXXLS סאב מדהים, לא לחינם כולם קנו אותו אחרי ששמעו אותו אצלי :twisted::wink:

ובתור אחד שקנה אותו במוסקבה, אני לא מציע לך לקנות משם, כי זה יוצא יותר יקר מאשר להזמין לפה מארה"ב כולל משלוח ומיסים! (אני שילמתי עליו שם בזמנו כ1600 שקל אחרי מיקוח, כאשר המחיר המוכרז בכלל הגיע לכ1800)

וגם יותר זמן, כי את ההזמנה מהאתר אתה יכול לקבל תוך 3 ימים מרגע אישור העסקה.

לגבי נפחי התיבה, אני לא בטוח, אבל לפי דעתי ה10" יכול בכיף גם להתמקם לו בתיבה של עד 20 ליטר!!

אני שמעתי את אחיו התאום Xetec Gravity XLS - שהוא בעצם כמעט אותו סאב, רק מיוצר עבור חברה אחרת, והוא היה בתיבה של כ15 -17 ליטר, ונשמע מעולה!

אם כי, אני חייב לציין שהיה חסר לו קצת עוצמה ביחס ל12".

אם אתה מחפש השלמה הולמת לרמקולים הקדמיים - ה10" יספיק לך עד הגג. שלא לציין שהוא מדוייק כמעט כמו טוויטר :-).

אבל אם אתה אוהב לפעמים להתפרע קצת, אז אל תתפשר וקח 12" - נותן בראש, ובדיוק היסטרי! (לא שמעתי אף, ואני מתכוון אף סאב שהגיע לקצב עבודה שלו - אולי רק אחיו הקטן).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...