Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נתקלתי עם בעיה של מיים של וישרים חלון קידמי.

תאור בעיה:

לפני כמה ימים כאשר אני לוחץ על ניקוז מיים על שמשה קידמית היא עבדה כאילו אין לה לחץ לקח כמה שניות טובות עד מיים היה מושפרץ. כך היא עבדה כמה ימים ואז הפסיקה לעבוד. אני חשבתי שנגמרו המיים אלא מיכל כמעט מלא.

מישהו יודע מה זה יכול להיות?

תודה מראש על העזרה.

VW Scirocco 1.4 TSI REVO stage 1

פורסם

תבקש מחבר שילחץ על הלחץן של המים ותקשיב אם המשאבה עובדת , עובדת אחלה , תפרק את אחד הצינורות שמגיע לשפריצרים ותבדוק אם יש זרימה , יש זרימה אחלה , תיקח פקק של קולה שים בו קצת חומר לניקויי אסלות שמפרק אבנית , תיקח מחט ותטבול אותה בנוזל ולאט לאט תחבור בחור של השפריצר עד שהאבנית תרד

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

יש מכוניות שבהן מותקן על קו צנרת המיים למתיזים שסתון חד כווני המאפשר למיים לזרום לכוון המתזים אל לא לחזור אל המיכל וכך תמיד נשארים מיים בצנרת. לפעמים שסתום זה נסתם ולכן לא יוצאים מיים מהמתזים.

אם יש כזה שסתום חד כווני, אז יש לאתרו ולראות אם יוצאים מיים בכניסה אליו וביציאה ממנו.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...