Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ומכרתי רכב, קיבלתי את הכסף, העברת הבעלות תתבצע בשבוע הבא,

הטסט כמובן נשאר,

הבנתי שביכולתי לבטל את ביטוח החובה, וביטוח צד ג' שיש לי על הרכב.

1. האם מקובל לבטל את ביטוח החובה ? כיצד?

2. האם מקובל לבטל את ביטוח צד ג' ? כיצד ?

3. מה עלות העברת בעלות, ומי בד"כ משלם ? (ברור שזה נתון למו"מ, אבל מה בד"כ שכיח ?)

תודה !

פורסם

1.כן. להתקשר לחברת הביטוח ולבטל.

2.כנ"ל.

3. 178 ש"ח, בדר"כ הקונה משלם.

אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך!

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

את ביטוח החובה והג' מבטלים באמצעות סוכן הביטוח רק לאחר העברת הבעלות. בטלי אותם מייד לאחר העברת הבעלות,

משום שברגע שזו מתבצעת הבעלים החדש של הרכב לא יהיה מבוטח - אפילו אם תשאירי. הוא חייב להכין מבעוד מועד ביטוח לעצמו.

לגבי העברת בעלות - אין "בדרך כלל". אצלי משלמים חצי חצי. אצלו משלם הקונה. ואצלך אולי המוכר.

כמו כל דבר במכירת רכב, זה נתון למיקוח. תשאפי שהוא ישלם, הוא ירצה שתשלמי את. תיפגשו באמצע.

פורסם

אסור לבטל את הביטוח לפני העברת בעלות.

אם עד להעברת בעלות, חס וחלילה תהיה תאונה, יתבעו את בעל הרכב הרשום.

זה שיש לך חוזה ותרצה לטעון שהרכב מבחינה חוזית כבר לא שלך ולכן אינך אחראי, זה תירוץ טוב ויפה אבל גם ידרוש ממך לשלם כמה אלפי שקלים טובים לעו"ד שיגן עליך

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה לא חייב לבטל לגמרי את הביטוח, אתה יכול להקפיא אותו עד לקניית רכב אחר, ואז להעביר אותו לרכב החדש בעלות של 40 ש"ח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עד כמה שזכור לי חובת התשלום היא על המוכר.

בפועל בדרך כלל מתחלקים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
עד כמה שזכור לי חובת התשלום היא על המוכר.

בשום מקום אין התייחסות ל"חובת התשלום".

ההתיחסות היחידה היא אחריות העברת הבעלות, החלה על המוכר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום

גם למיטב ידעתי התשלום על העברת בעלות על הקונה.

שים לב לגבי הביטוח זהו תחום אפור תתיעץ עם סוכן הביטוח יש מצב שברגע שישזכרון דברים והעברת תשלום הביטוח כבר לא בתוקף(תברר היטב מול סוכן הביטוח ויתן לך בכתב אם הביטוח בתוקף).

דבר נוסף אם העברת את הרכב לרשות הקונה כל דוחות התנועה\כביש 6\חניה עדיין עליך אלא אם אתה יכול להוכיך שהרכב הועבר לרשות הקונה (חוזה בינכם חתום) לתשומת ליבך.

אחלה שבוע

• תוכן חדש...