Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה התקנתי את המערכת סוף-סוף בגריז מערכות רשל"צ.

בסוף יצאתי ממש מרוצה מהתוצאה הסופית. ממליץ על איגור. הוא אומנם לא אוהב ששואלים אותו יותר מידיי שאלות אבל אפשר לסמוך עליו ב-100% שהוא יעשה עבודה מקצועית ופדנטית.

שומעים סוף הדרך אבל:

הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשבת ברכב שהסאב פועל! :-D ניסיתי להוריד את רמת ה-SUB ב-HU לרמה הכי נמוכה שיש ועדיין הוא אחו-***** מרעיד את הרכב כל קיק או באס.

הגעתי למצב שאני שומע בלי הסאב! שזה ממש מעצבן.

האם ניתן לעשות משהו בנידון כדי להנמיך את העוצמה של הסאב? ניסיתי לכוון את ה-GAIN למינימום.

אני ממש לא רוצה לחשב מה ה-CVR12 היה עושה ברכב שלי.

תודה לעוזרים.

פורסם

הורדת את הגיין עד הסוף והנמכת את הסאב בפאנל עד הסוף ועדיין הוא מפרק לך את האוטו שאתה כבר לא יכול לשבת ברכב ? ....

אממממממממ נראה לי שחיברו שם משהו לא נכון כי אין מצב שהנמכת כלכך הרבה והסאב מפרק לך את הרכב........

תיגש למתקין ותגיד לו שהסאב דופק חזק לטעמך ואתה רוצה להנמיך אותו......

נ.ב. בחיים לא הייתי מתקין אצל מתקין ש"לא אוהב ששואלים אותו הרבה שאלות" רכב שלי, כסף שלי הוא שם כדי לעשות את העבודה, והוא לא עושה את זה בהתנדבות אלא בתשלום - חלק מהעבודה זה גם שהלקוח ירגיש שהוא מקבל מענה מקצועי לכל שאלה ובעיה שמתעוררת....ולא פחות חשוב מזה - אדיבות !

פורסם

תיגש למתקין ותגיד לו שהסאב דופק חזק לטעמך ואתה רוצה להנמיך אותו......

נ.ב. בחיים לא הייתי מתקין אצל מתקין ש"לא אוהב ששואלים אותו הרבה שאלות" רכב שלי, כסף שלי הוא שם כדי לעשות את העבודה, והוא לא עושה את זה בהתנדבות אלא בתשלום - חלק מהעבודה זה גם שהלקוח ירגיש שהוא מקבל מענה מקצועי לכל שאלה ובעיה שמתעוררת....ולא פחות חשוב מזה - אדיבות !

מחזק.

פורסם

גם באום אחד עם מגבר+סאב של 1000RMS נקי, אם השליטה של הסאב בHU על הכי נמוך+הגיין במגבר הכי נמוך אתה לא אמור לשמוע אותו בכלל או לפחות לא אם תכניס את האוזן לתוך במימברנה

פורסם

לא ישבת איתו באוטו בשלבי הסיום של ההתקנה על מנת לכוון את המערכת? אם הבעיה כ"כ מטרידה אותך בטח היית שם לב לזה בשלב הכיוונונים. רשמת שבסוף יצאת ממש מרוצה. מה השתנה במערכת מרגע יציאתך מהמתקין ועד לגילוי הבעיה? בסיום התקנה אתה אמור לצאת כשהכל מאוזן ובמצב פיקס.

עצתי לך, תחזור למתקין, תאר לו את הבעיה. תושיב אותו באוטו עד לפתרון אשר יהיה לשביעות רצונך.

כן, יכול להיות שתצטרך לשאול אותו כמה שאלות, זה הסיכון המקצועי שלו :wink: בתור מתקין.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לי נראה שלבחור אין ניסיון רב עם סאבים מכובדים (הכוונה לחזקים וטובים). הצעה שלי: תקשיב למוזיקה עם הסאב בערך שבוע שבועיים (אלא אם כן האוזן שלך באמת מתפוצצת, דבר שלא נראה לי עם C12) ואתה כבר תתרגל. לא התרגלת? לך למתקין.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה שמברג אחד קטן ושטוח יכול לעשות כשמסובבים אותו נגד כוון השעון על כפתור שנקרא גיין או לבל או ווליום במגבר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי חבר'ה טעות ראשונה של מתחיל - כיוונתי את ה-GAIN הלא נכון :lol:. ה-GAIN של הסאב היה מכוון ל-MAX הורדתי אותו לבערך קצת יותר מ-50 אחוז, עכשיו שומעים בדיוק כמו שרציתי ולא רק בום-בום-בום. את ה-GAIN של הרמקולים הורדתי קצת מה-MAX. את שאר המשחקים אני עושה באמצעות הפאנל.

עכשיו שומעים כפי שרציתי - איכותי, חד וברור.

אני צריך להתרגל למערכת החדשה :shock:

צריך את המלצתכם בנוגע לכיוון של המגבר:

Crossover Filter Switch:

High, Off Or Low

Crossover frequency control:

40-400 Or 40-130?

Juice Boost Switch:

12dB of 50Hz Bass Bost On Or Off

GAIN של רמקולים:

הבנתי שהמקסימום הוא 70% בערך. למרות שב-95 אחוז שומעים נהדר.

GAIN של סאב:

לפי הטעם - כבר כיוונתי.

אשמח לתשובות.

תודה.

פורסם

כיוונים זה דבר כ"כ אינדיבידואלי.

יש אחד שאוהב חיתוך ב-HP בתדר גבוה, השני אוהב FULL PASS.

לגבי הסאב אותו דבר, חלק אוהבים שהסאב יוצאים להם תדרים ממש נמוכים (30-40HZ) השני אוהב אותו בחיתוך יותר גבוה.

חבל שאתה מתעסק עם זה לבד, המתקין שלך ישב קרוב לוודאי על הכיוון כחצי שעה - שעה ובשנייה של משחקים הרסת את הסאונד (למרות שאתה חושב שעכשיו זה טוב).

יכול להיות שכיוונת גיין גבוה מדי, לא שמעת עיוות ואחד האלמנטים עלול להישרף , כנ"ל לגבי הסאב, כנ"ל לגבי המגבר.

אם כיוונת את הגיין הלא נכון, כנראה שאין לך מספיק נסיון בתחום.

גש למתקין, שב לידו, תגיד לו שיסביר לך מה עושה כל כפתור ואם הוא עושה לך פרצוף תבוא אליו בהפוך על הפוך ותגיד לו 'תסביר לי עכשיו, כדי שאני לא אבוא אלייך מחר'

• תוכן חדש...