Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי דיהו לעאעאנוס 98 ונשפח לי איזה חצי גלון שמן (במשך שבוע טיפטף לאט לאט) על העץסלאשבד שמכסה את הגלגל רזרבה בתא מטען... ניסיתי לנקות את זה במשך ימים, ישבתי וקירצפתי עם מברשת וסבון ומה לא, ואין שום מצב לנקות את זה כי זה ספוג בצורה זוועתית (וגם הפד המוזר הזה סופג בצורה מטורפת, אפילו הפלטת עץ כבר ספוגה)... בקיצור בלאגן כנראה שאין איך לנקות את זה, התקשרתי ליבואן בחיפה, והוא אמר לי שהמחירון של זה עומד על 150 שקל ללא מע"ם וזמין בנתיים רק בת"א... נשמע לי קצת מוגזם, אבל הדבר שהכי מפריע לי זה הזמינות ואיפה שהם תקועים בחיפה (לא הכי נגיש לי).. מה אתם מציעים לעשות? יש אולי מקום אחר בחיפה שמתעסק בשטויות האלה? איזה סוג של חנויות בדר"כ מוכרות דברים כאלה? כי במוסך שאני מתקן בו תמיד אמרו שהם לא מתעסקים בחלקים כאלה... המון המון תודה לכם ואל תשכחו לחזק בשיא הכוח את הפקק לגלון שמן :x

פורסם

173.25 שקל נשמע לי מחיר סביר בהחלט לפלטה חתוכה ומצופה ומותאמת לרכב.

אם בא לך לחתוך קרטון ע'פ מידות הבאגז וללכת לנגריה שיחתכו לך אז אולי יצא לך יותר זול בכמה גרושים כי אתה גם בטח תרצה לרפד אותו .

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איזה ביאוס התקשרתי שוב וזה 240 ללא מעם (270 כולל)... בכל מקרה בגלל חוסר ביצירתיות ובזמן אז כבר הזמנתי וזהו לדעתי מחיר שחיטה, אבל אני לא מבין גדול במחירים וזה, אז לא נורא תודה בכל אופן לכל מי שענה בתארד (:

פורסם

wonderd - מנסיוני במהלך השבוע האחרון בחיפוש אחר חלק זהה לפונטו דור ראשון המחיר בשתי פירוקיות נע בין 150 ל-170 ש"ח. אם זה היה 50 ש"ח הייתי שמח מאוד.

בסופו של דבר החלטתי להכין את החלק לבד ואפילו עם מספר שינויים שהפכו את שליפת גלגל הספייר לנוח יותר ועוד בעלות של כמעט חצי ממה שנדרש בפירוקיה.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

גם לי קרה דבר דומה :lol: . רק שאני התעקשתי לקרצף!

כיבסתי את הבד באמבטיה איזה 4 פעמים...

עם העץ ניסיתי הרבה דברים ובסוף השתמשתי בספרי לריפוד וזה עזר.:lol:

פורסם

לתקן לא היה אפשרי מכוון שגם ככה ה"עץ" (קרטון בלחץ) שלמטה היה קרוע אצלי.

לא ממש התלהבתי לשלם על חדש, אבל מחוסר זמן זה נראה הפתרון הכי יעיל לי...

המון תודה לכולכם אתם עשר! :-P

אגב, לא הכי קשור אבל אם בכל זאת מישהו מזהה את התיאור "גופיות למושבים עם סמל של כדור טניס שיושב בתוך איזה יד או משהו לא מובן דומה..." אני אשמח:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1290552#post1290552

:wink:

• תוכן חדש...