Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מקבל אקטיב או קומפורט?

אם מדובר באקטיב (רמת הגימור הבסיסית) - שכח משחור

אין שחור באקטיב (וגם לא צהוב ובורדו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ואז לשלוח לי ה"פ ולרשום שאתה רוצה את ה16" שלי + 500 שקל בתמורה ל17" שלך

זה GAY לגמרי להגיד את מה שאמרת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אתה מקבל אקטיב או קומפורט?

אם מדובר באקטיב (רמת הגימור הבסיסית) - שכח משחור

אין שחור באקטיב (וגם לא צהוב ובורדו).

מה הקשר? אני מקבל ליסינג שאכן אקטיב , אבל מה הקשר לצבע? לפני שבוע ביקשו ממני לבחור בחרתי כחול

עדיין יש זמן כי עדיין לא סגרו ההזמנה , לכן אני מחליף לשחור , אבל כשביקשו שאבחר לא הגבילו אותי.

פעם ראשונה שומע שבאקטיב אין את כל הצבעים:shock:

אתה בטוח??

מחר אני אבדוק

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

ידידי, ברמת הגימור אקטיב - לא מגיעים כל הצבעים (שכח מצהוב, שחור ובורדו).

לפחות כך היה בשנת הדגם 06.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ידידי, ברמת הגימור אקטיב - לא מגיעים כל הצבעים (שכח מצהוב, שחור ובורדו).

לפחות כך היה בשנת הדגם 06.

כן אני יודע , ועד שנת 2007 גם הידיות היו שחורות והמראות לא היו בצבע הרכב וכו' וכו'

בדגמי 2008 , המראות והידיות בצבע הרכב , ועוד שיפורים בקרת אקלים גם באקטיב וכו'.

מה שכן אני מקווה שגם צבעים יהיו בדגמי 2008, מחר אזמין ונראה

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם
כן אני יודע , ועד שנת 2007 גם הידיות היו שחורות והמראות לא היו בצבע הרכב וכו' וכו'

בדגמי 2008 , המראות והידיות בצבע הרכב , ועוד שיפורים בקרת אקלים גם באקטיב וכו'.

מה שכן אני מקווה שגם צבעים יהיו בדגמי 2008, מחר אזמין ונראה

ידוע.

אגב, גם בדגמי 07 לפני מתיחת הפנים - אין אפשרות לשחור, צהוב וכו'

באקטיב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל אל תבאס את הבחור סתם - שיברר, מקסימום אין.

זה GAY לגמרי להגיד את מה שאמרת .

במיוחד כששחכו ממך ומהנחש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שווה להוסיף טיפה ולקבל את הדגם עם ה 2L, שהוא מגיע עם ג'נטים "קלים" וחלון בגג...

כמו כן, ראיתי אחת בצבע בורדו מטאלי, והיא ניראת ממש, אבל ממש יפה. בשמש הצבע מישתקף בגוונים יפים שבין אדום ולאדום כהה... לא להאמין שרכב כזה גרם לי לסובב את הראש ולעקוב אחריו עד שהוא נעלם מהאופק :|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

איזה באסה !!!:cry:

התקשרתי להחליף צבע מכחול אורורה לשחור , ואז אמרו לי שאין מבחר צבעים!! כל מה שיש זה :

האפור המגעיייייל

ולבן

וכחול קוטבי ( תכלת מטאלי ). וצבע זה נמצא רק בדגמי 2008 אני חושב.

למרות שיצא לי לראות 2 חדשות בצבע הכחול קוטבי , והוא נראה מאד יפה , עוד יתמלאו הכבישים ממנו ותראו... ולבסוף , גם מחוסר ברירה וגם כי הוא יפה בחרתי בו.

פורסם

וכחול קוטבי ( תכלת מטאלי ). וצבע זה נמצא רק בדגמי 2008 אני חושב.

לא...

הוא נמצא בדגמי 07, שלאחר מתיחת הפנים.

צבע נחמד מאוד.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא...

הוא נמצא בדגמי 07, שלאחר מתיחת הפנים.

צבע נחמד מאוד.

בדגמי 2008 יש יותר מתיחת פנים , החרטום יותר גדול עם פס ניקל עבה מעל הסמל, יצא לי היום לראות אחת בצבע הזה בכביש החוף , אכן מאד נחמד , גם אם לא נחמד , עדיף על לבן ואפור.

פורסם
בדגמי 2008 יש יותר מתיחת פנים , החרטום יותר גדול עם פס ניקל עבה מעל הסמל, יצא לי היום לראות אחת בצבע הזה בכביש החוף , אכן מאד נחמד , גם אם לא נחמד , עדיף על לבן ואפור.

חביבי, מתיחת הפנים קיימת מ-07!

דגמי 08 טריים בארץ - נמכרים כחודש/חודשיים.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...