Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הבא ההורים שלי מקבלים את הרכב החדש (רנו מגאן II), אני מאוד מתלבט בקניית סאב לאוטו,

האופציות שלי הם:

ALPINE SWR-1222D

INFINITY KAPPA PERFECT 12VQ

ההספק שלהם לא משנה לי, מה שמשנה זה הדיוק והאיכות

מה הצעתכם?

תודה

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אם אתה באמת רוצה סבא איכותי במחיר הדומה למה שרשמת, אני יכול להמליץ על הpeerless XXLS, שאליקו מהפורום הזמין אותו מmadisound בסכום כולל של 1400 שקל. שמעתי אותו היום והוא ליגה אחרת. יש גם את הסאב שלי, בכ1000 ש"ח, Adire Audio Shiva שאני מאמין שהוא אינו נופל בהרבה מהפירלס. אני הייתי הולך על השיבא אם אתה לא רוצה להזמין מחו"ל ועל הפירלס אם כן.

אבל מהאופציות שלך, הקאפה מצויין ואת השני לא שמעתי. אם אתה רוצה את השיבא, ה"פ. (חדש כמובן)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

פירלס XXLS או האדייר אודיו שיבא. את האינפיניטי לא שמעתי - לא מגיב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם אתה באמת רוצה סבא איכותי במחיר הדומה למה שרשמת, אני יכול להמליץ על הpeerless XXLS, שאליקו מהפורום הזמין אותו מmadisound בסכום כולל של 1400 שקל. שמעתי אותו היום והוא ליגה אחרת. יש גם את הסאב שלי, בכ1000 ש"ח, Adire Audio Shiva שאני מאמין שהוא אינו נופל בהרבה מהפירלס. אני הייתי הולך על השיבא אם אתה לא רוצה להזמין מחו"ל ועל הפירלס אם כן.

אבל מהאופציות שלך, הקאפה מצויין ואת השני לא שמעתי. אם אתה רוצה את השיבא, ה"פ. (חדש כמובן)

מצטרף בחום להמלצה על הXXLS! סאב סופר פאנצ'י, וסופר מהיר. ללא ספק, כל מי ששמע אצלי את הסאב נותר רק עם מילים טובות עליו ועל הדיוק שלו. (גם אודיופילים ברמה מאוד גבוהה).

יחד עם זאת, נתקלתי בכמה מקרים בודדים של אנשים שהוא היה קצת "קר ונוקשה" מדי עבורם.

כלומר, חסר לו לפעמים את ה"חמימות והרכות" שיש לסאבים אחרים (שבאה כמובן על חשבון דיוק - ולו במעט).

אני מניח שאת זה אפשר לפתור עם תיבה גדולה יותר, או עם פורט (תיבה פתוחה).

אבל לפי דעתי, זה בהחלט אחד הסאבים המשובחים שנתקלתי בהם!

אם אתה מגיע ביום שישי למפגש בצפון אני מתכנן להיות שם - אני אשמח להשמיע לך אותו. :wink:

בברכה!

יונתן.

פורסם

יוני, ואת החמימות והרכות הזאת יש בשיבא.הוא יורד נמוך, יותר חם מהפירלס, טיפה פחות מדוייק, אבל סאב מעולה! משתלב היטב עם המוזיקה, לא משנה איזה סוג של מוזיקה. אני אישית אהבתי אותו. רק מה, חסר לו ממש קצת עוצמה (בשבילי). 2 כאלה בהחלט יספקו אותי :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה על התגובות, לא מצאתי את הסאב הזה בחנויות בארה"ב, יש לינק למוצר הזה? (ביקורות וכו')

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1272198&postcount=1

וגיא - אני גם רוצה לשמוע את השיבא הזה, התחילו לדבר עליו הרבה בזמן האחרון, מעניין איך הוא!

בברכה!

יונתן.

פורסם
יוני, ואת החמימות והרכות הזאת יש בשיבא.הוא יורד נמוך, יותר חם מהפירלס, טיפה פחות מדוייק, אבל סאב מעולה! משתלב היטב עם המוזיקה, לא משנה איזה סוג של מוזיקה. אני אישית אהבתי אותו. רק מה, חסר לו ממש קצת עוצמה (בשבילי). 2 כאלה בהחלט יספקו אותי :-)

2 כאלה שווים לBrahma, שמתחרה (ומנצח?) בסאבים כמו W7 וIDMAX

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אנשים! מתי תבינו שלדבר על תחרות בין סאבים, ולהכניס IDMAX וW7 באותו משפט, זה חילול הקודש???

כמה אפשר לחזור על זה:

IDMAX = SQ (למי שמתעקש - SQL עם זיקה חזקה לSQ)

W7 = SPL!!! (למי שמתעקש וקצת שיכור - SQL עם זיקה מאוד חזקה לSPL)

אבל הW7, הוא רחוק אלף שנות אור מבחינת הדיוק שלו ביחס לIDMAX, והמכנה המשותף היחיד שלהם, הוא המחיר שלהם בארץ. זהו! ולהשוות אליו סאבים של SQ טהור, כמו השיבא, או הXXLS, זה כבר סתם בדיחה.

מי שרוצה דיוק - לא יקח W7 בחיים! ולכן אין מה להזכיר אותו בכלל בנושאים העוסקים בSQ.

בברכה!

יונתן.

פורסם
אנשים! מתי תבינו שלדבר על תחרות בין סאבים, ולהכניס IDMAX וW7 באותו משפט, זה חילול הקודש???

כמה אפשר לחזור על זה:

אבל הW7, הוא רחוק אלף שנות אור מבחינת הדיוק שלו ביחס לIDMAX, והמכנה המשותף היחיד שלהם, הוא המחיר שלהם בארץ. זהו! ולהשוות אליו סאבים של SQ טהור, כמו השיבא, או הXXLS, זה כבר סתם בדיחה.

מי שרוצה דיוק - לא יקח W7 בחיים! ולכן אין מה להזכיר אותו בכלל בנושאים העוסקים בSQ.

למה אתה אומר דבר כזה? :)

אתה מוזמן לבוא אלי לבית לשמוע אותו באיזה מוזיקה שאתה רוצה!

ואני מבטיח לך שהוא הרבה יותר מהיר ממה שאתה חושב. (הוא חייב מגבר חזק.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמה אפשר לחזור על זה:

ומה לגבי ה W3V2?

יש לי אותו ואני אוהב את הסאונד שלו..

איך הוא בהשוואה לפירלס / שיבא ?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הסאב זה הפך להיות זבל אה.. נראה לי שגם אני ימכור אותו, הW3v2 הוא סאב מאד טוב גם מבחינת דיוק ועוצמה אבל אינו משתווה לפירלס זה כמה רמות מעל אולי אפשר להשוות לפירלס את הW6

• תוכן חדש...