Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב עד 85,000 ש"ח, ומחפש רכב עם מראה צעיר,

אמין, ואיכותי עד כמה שניתן, כאשר רוב הנסיעות שלי הן לבד או +1.

לפי הבנתי האופטרה-5 היא אמנם מתוצרת קוריאנית די מפוקפקת, ונחותה מהמקבילות

היפניות והאירופאיות, אך השוק שלה הוא טוב, וגם הטיפולים שלה יחסית זולים.

לעומתה האסטרה היא מכונית איכותית מאד והמועדפת עלי, אבל שמעתי שהטיפולים שלה יקרים והיא נוטה לבלות

במוסכים, בעיקר הודות לגיר הרובוטי.

איזו אופצייה עדיפה? מבקש את המלצתכם וחוות דעתכם לגבי השתיים הללו.

בתודה.

פורסם

אני מניח שיש לך איזשהו סיבה מיוחדת שאתה משווה בין רכבים של UMI?

בכל מקרה יש נוקאוט מוחץ לאסטרה. שים לב שאפילו מנהלי חברות הליסינג אומרים שהאופטרה לא אמינה. תוסיף לזה שזה רכב של חברה פושטת רגל שנקנתה ע"י חברה שבקרוב תפשוט את הרגל ותשווה אותה מול המכונית הנמכרת ביותר באירופה (אפילו יותר מהגולף!), והתוצאות מאד ברורות.

שים לב שהאסטרה קיבלה 5 כוכבי בטיחות, לעומת זאת על לאופטרה לא נערך מבחן אך מהציון האומלל של האוויאו (אאל"ט הנמוך ביותר בכל הזמנים), אפשר להבין כמה החטיבה הקוריאנית של GM בטיחותית.

פורסם

תודה על התשובה,

אתם צודקים, אני באמת "נעול" על UMI מהסיבה שיש לי שם הנחה..

בכל מקרה האופל אסטרה היא מעין מכונית "חלומות" בשבילי, מהסיבה שהיא נראית מצוין (לדעתי), בעלת שם,

הביקורות מהללות אותה- http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/Review.aspx?model=1183 וגם ביקורות שקראתי באתרים אחרים, כמו גם העובדה שהיא הנמכרת ביותר באירופה.

השאלה היא אם מה שהולך באירופה יילך גם אצלנו? שאלה של אמינות- החלפים שלה מאד יקרים בגלל היורו,

ואם אני אצטרך לבלות איתה במוסך זה לא משתלם. כמו כן,

התיבה הרובוטית שלה קצת מפחידה אותי, כי יש לי נסיון קודם לא מוצלח עם תיבה כזו..

ובנוסף, השוק שלה בארץ חלש מאד.

האם כדאי לי ללכת עליה לאור כל זאת?

פורסם

בתור אחד שנסע על לא מעט רכבים עם גיר רובוטי, עדיין לא הצלחתי להתרגל לגיר הזה. אמנם לאירופאים זה לא מפריע כל כך, אני ממליץ מאוד לעשות נסיעת מבחן על האסטרה לפני הרכישה גם אם אתה באמת נעול על הרכב, גיר רובוטי "כאילו" אוטומטי ממש לא דומה להעברת ההילוכים החלקה בגיר האוטומטי, אני די סבלתי מההעברות הגסות של ההילוכים, זה לא נוח בעליל. (זה ממש כמו קלאץ' אך הרכב מעביר בשבילך את ההילוך). רק נסיעת מבחן.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני ממליץ לך להתרחק מהאופטרה.

הייתה לנו אחת עד לא מזמן. ופשוט להתרחק מהאוטו הזה.

בחודשים האחרונים שהיה לנו אותה, היא פשוט הייתה רואה מוסך לפחות פעם בשבוע שבועיים.

נדלקות מנורות של check engine ושל הכרית אוויר בלי שום סיבה. הלך לנו הסטרטר. היתחילו קילופי צבע בידיות של הדלת.

והצריכת דלק הייתה ממש גבוהה 7 ק"מ לליטר בתוך העיר בערך.

בקיצור אני אישית ממליץ להתרחק מהרכב הזה.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

אין מקום להשוואה.

האסטרה עולה בכמה רמות על האופטרה.

אני מציע לך ללכת עליה, ואל תופתע - האופטרה לא יותר אמינה מהאסטרה, כפי שכבר ציינו פה.

שלא נדבר על איכות, גיר וכ'ו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...