Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמת *** תאמת = את האמת, את כל האמת, ואך ורק את האמת *** אני יגיד לך בכנות אני רוצה לפתור לבד את בעיות כדי ללמוד יותר על הרכב ועל המקצוע,דרך הדרכות שונות ולפעמים נעזר באנשים במוסך ובפורום!

הנקישות קורות כשאני עוזב את קלאץ ומגביר את המהירות, גם בהילוכים אחרים זה קורה חוץ מרוורס(כנראה כי ברוורס אני לא נוסע מהר ולוחץ טיפה קלאץ).

אז עם מישהו יכול לעזור בנושא זה יותר לעומק ולהסביר את שלבי הבדיקה והגעת המסקנה הודה לו מראש!

בברכה אלכס

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני יודע לאן כול חוט מתחבר ל-distributor לפי הסדר?

והאם זה יכול להיות כול הבעיה שאולי distributor לא תקין או שחוטי ההצתה לא במקומם הנכון בו?

בברכה אלכס

פורסם

אלכס שלום רב!

סדר ההצתה הוא 1-3-4-2 !

אין סכוי שחוטי ההצתה לא מורכבים במקומם לפי הסדר, במקרה כזה, המנוע היה מפוצץ.(בק פיירים) לא מתניע, לא סוחב. מכאן שהסכוי שחוטי ההצתה לא במקומם,שואף לאפס!

האם אתה יודע מה זה מנוע מצלצל? (לא צלצול טלפון).

במקרה שהמנוע מצלצל בעת נסיעה, הרעש שנשמע הוא רעש של נקישות, בדומה למתכת שפוגעת במתכת, במקרה כזה יש לאחר הצתה.

האם בצעת שיפוץ מנוע, על מנת שיהיו לך תקלות, וכך תנסה להשכיל בעזרת הפורום, כיצד לטפל בהם, וכך להפוך למכונאי, אז תרשה לי לומר לך שזוהי לא הדרך הנכונה והרצוייה ללמוד אוטורוניקה.

את כל בעיותיך אמור לפתור המוסך, במידה והוא לא יכול, לא יודע, או לא רוצה, שיחזיר לך את כספך, וגש למוסך אחר.

בברכת מועדים לשמחה ,וסיום הסאגה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שבת שלום לכולם!

היום אחרי בדיקה שלי יותר לעומק, בדקתי דבר דבר שיכול להיות הסיבה למנוע לצלצל.

אחרי כמה זמן הגעתי למסקנה שהטימינג טוב והכול בסדר וששום שן לא ברחה, הצתה נכונה אחרי שכיוונתי יותר מדויק באופן עצמאי ויסודי עם מכשיר מיוחד לזה, הדבר שהיה בעייתי לפי מה שבחנתי זה כיוון ההילוכים, הילוך ראשון ורוורס יש הכול תקין אבל שאר ההילוכים לא עובדים הכוונה רק ראשון רוורס ובמקום שני הילוך רביעי עובד במקומו זה שיוצר למנוע לצלצל ולגרום לו לזה.

אחרי התייעצות עם יניב שמבין באופלים הסביר לי איך הולך הכיוון, עשיתי את הכיוון ויצאתי עם המנהל לנסיעת מיבחן והכול טוב ויפה ונסע מעולה ברוך השם.

תודה לכול מי שעזר ושבת שלום.

בברכה אכס

פורסם

ובא לציון גואל, מזל טוב ותהנה מהאוטו (סוף כל סוף) :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום רב וחג שמח לכולם!

אחרי שהוצאתי את הרכב מהמוסך אחרי נסיעה ארוכה הכול היה טוב ויפה, אחרי זה בערב אני נוסע מעל 80 קמ"ש והרכב מיתכבה הכוונה המהירות יורדת והרכב נוסע ועוצר, קיצר משתגע כשאני נותן גז , אחרי זה קשה להניע את הרכב רק אחרי כיבוי הסוויץ (עם זה קשור בכלל) והמתנה של 5 דקות הרכב מונע ועובד בסדר, כשאני נוסע על מהירות של 50 קמ"ש הרכב לא מיתכבה ולעיתים רחוקות בנסיעה הו מתכבה במהירות זאת, וכשאני נוסע על הילוך רביעי או חמישי הו מתכבה לי, בדקתי חוטי הצתה,פלגים, ומשאבת דלק הכול חדש, פילטר דלק חדש, קרבורטור לקחתי לבדיקה הכול תקין בו.

1).מה יכול להיות פחות או יותר הגורם לכיבוי הרכב באמצע נסיעה?

2).האם יש בדיקה שאני יכול לעשות ולמצוא את בעיה זו?עם כן מה השלבים לבדיקה זו?

בברכה אלכס

פורסם

כבוי הרכב תוך כדי נסיעה ,יכול לנבוע משני דברים עיקריים:

1-מודול הצתה פגום, מתחמם, ומקצר וגורם לכבוי הרכב( נדיר באופל, אך ברכבך שום דבר כבר לא יפתיע אותי), המתן לאבחנתו של דני זומרשטיין.

מכיוון שכתבת שמסנן הדלק חדש, ואתה כותב שגם המשאבה חדשה, האם אני צודק?

האפשרות הבאה היא צנרת דלק מורכבת הפוך, למסנן בועות, צנרת דלק קרועה, או סתימה בצנרת דלק מהטנק לכוון המשאבה, יש לבדוק לחץ דלק, למרות שכביכול המשאבה חדשה, ומסנן הדלק חדש.

את הקרבורטור לא ניתון לבדוק בצורה חזותית, אלא רק בפרוקו לגורמים.

בברכת תרבחו ותסעדו.

צביקה

פורסם

צביקה,אצלי ההמסנן דלק חדש, הבאתי מסנן דלק קטן שקוף והו כבר מלוכלך יש לו רק 4 ימים, ומשאבת דלק חדשה.

לגבי הבועות בדלק לא הבנתי תכוונה אתה יכול בבקשה לפרט יותר הודה לך מאוד.

בברכה אלכס

פורסם
צביקה,אצלי ההמסנן דלק חדש, הבאתי מסנן דלק קטן שקוף והו כבר מלוכלך יש לו רק 4 ימים, ומשאבת דלק חדשה.

לגבי הבועות בדלק לא הבנתי תכוונה אתה יכול בבקשה לפרט יותר הודה לך מאוד.

בברכה אלכס

אלכס באם החלפת מסנן דלק חדש לפני 4 ימים, וכבר הוא מלוכלך, הדבר מעיד אל איכות הלכלוך בטנק הדלק שלך,

שנובעת מנסיעה עד סוף הדלק בטנק, ודלק לא איכותי ומהול ,בלשון המעטה.

עזוב כרגע את המסנן בועות, והתרכז במסנן הדלק, החלף אותו שוב אם יש צורך, אל תחסוך בדברים הקטנים והחשובים,

וקח זאת לתשומת לבך שאם מסנן חדש מתלכלך ונסתם תוך 4 ימים, מה כמות הטינופת שחדרה בכל זאת לקרבורטור!!

בברכת תרבחו ותסעדו!

צביקה

פורסם

אני יצלם מחר את המסנן ויציג את התמונות, הו לא ממש מלוכלך, אני יראה את התמונה ותבינו.

תעזרו בקשר לעיניין הרכב שמתכבה לי,לא נראה לי צביקה שזה המסנן הגורם, מה יכול להיות עוד רעיון לבעיה זאת?

ותודה רבה צביקה על כול התגובות אתה ממש עוזר לי.

בברכה אלכס

פורסם

בעיניין הרכב שמתכבה, הגיע הזמן שתבין, שעם כל הכבוד לפורום, לא כל דבר ניתן לאבחן ולפתור דרך מסך המחשב, יש לך מוסך שמטפל ברכבך, מדוע אתה לא חוזר אליו?

שים לב כמה המוסך חיוני הוא גרם עד כה ל440 צפיות בשרשור שלך.

אם המוסך היה מבצע את עבודתו כהלכה , מלכתחילה השרשור לא היה נפתח!

לא ניתן לאבחן ולתקן רכב דרך מסך המחשב, והגיע הזמן שתבינו זאת !

בברכת תרבחו ותסעדו

ותפחיתו באכילת מופלטות, כדי למנוע השמנת יתר!

בברכה

צביקה

פורסם

אבל דרך מסך המחשב אפשר להציעה רעיונות או השערות מה יכול להיות גורם זה, וכול השאר אני כבר ישבור תראש.

בברכה אלכס

פורסם

עד כה מיציתי את כל הרעיונות העולים בראשי ותלשתי את כל השערות בראשי, והגעתי למסקנה אחת אין כמו הכלים שלא נס ליחם לעולם, ראייה ושמיעה, בשלב זה לא ניתן לראות לשמוע, דרך מסך המחשב.

לכן יש לגשת למוסך לשם זאת.

בברכה

מופלטה

• תוכן חדש...