Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מועדון הרודסטרים 24-3-07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטוני מערבונים, ישנה סצינה קבועה בה מראים שיח סירה קוצנית מתגלגל ברחוב הראשי, ואז נכנסת חבורת פורעי חוק על סוסים לרחוב הראשי של העיירה, ונעמדת מול הסאלון.

האנשים מייד בורחים לבתים, והרחוב נותר שומם.

נדמה לי שזה יקרה גם היום אם תגיע חבורת אופנוענים על הרלי לבית קפה, או חבורת גיפ'אים, שמצטיירים כחוליגנים.

אבל כשמגיעה חבורת חברי מועדון הרודסטרים זה משום מה שונה.

אנשים מחייכים, לא חשים מאויימים, וניגשים לראות.

כיף לסוע בשיירה כזו ולראות את החיוך במבט כל הצופים / חולפים בדרך.

אז היום התקיים טיול מועדון הרודסטרים, והצטרפתי אליו כאורח במיאטה של חברי דניאל.

היה כיף.

התחלנו במפגש במרכז הארץ, נסיעה מנהלתית רגועה עם עצירות לקפה עד לתפן, ביקור במוזיאון המכוניות של ורטהיימר (חלק מחברי המועדון המעודנים אף צפו באמנות המוצגת במתחם), וצליית בשר מסורתית בהר מירון.

אח"כ מעט קטעי נהיגה בכבישי האזור, ופיזור לבתים.

כמו שכבר כתבתי, היה כיף.

נסיעה מהנה, אנשים איכותיים, מזא אויר נעים, בשר + חמוצים בשפע, קפה סביר ע"י אחד החברים.

אז אם יש לך רודסטר / קבריו, או חבר עם רודסטר / קבריו, כדאי לכם להרשם אצלם ולהגיע לטיול הבא.

24 055b.jpg

24 023b.jpg

24 017b.jpg

24 015b.jpg

24 013b.jpg

24 045b.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני חושב שהתבלבלת בכותרת - לא מועדון הרודסטרים , כי אם מועדון מיאטה .

עם שחקנית חיזוק 206CC

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

ועוד כמה על הספסל שלא ממש הצלחתי לזהות...

פיג'ו אפורה,

ועוד משהו אדום עם כונסי אויר שמזכירים קצת את הבוקסטר... ממה שראיתי עד עכשיו בפורום, תוך עשר דקות מישהו שולח תשובה עם דגם מדוייק וכל החוויות שעברו על הרכב...

לילה טוב והמשך נסיעה מענגת :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה היה טיול ארוך ומהנה - תמונות נוספות יועלו מחר (אחרי שירד לי הצבע של הלובסטר מהפנים)

זה מצחיק - מישהו ניגש אליי באחת העצירות ושאל אותי אם זה פרסומת למאזדה (אבל אז הוא כבר הבין שלא כי היו כמה קבריולטים אחרות...)

אגב - חוץ ממיאטות מכל הדורות היו גם 206CC, 307CC, MGF, אסקורט קבריולט ו-306 קבריו'

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני חושב שהתבלבלת בכותרת - לא מועדון הרודסטרים , כי אם מועדון מיאטה .

בדיוק באתי לכתוב את זה, יפה לראות את כולן ביחד :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רז,

עכשיו נפלו לי אסימונים 8)

ד"א - אולי עכשיו תפרתר התעלומה - חברים, איזו לנצ'ה זו?

FULVIA אולי?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אני חושב שהתבלבלת בכותרת... "משפחת הרודסטרים" :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני ראיתי את החבורה, ראוי לצין מכוניות יפות בהחלט

רציתי לצלם אבל מיהרתי, אבל כולם היו מיאטה חבל צריך לגוון.

פורסם

לא כולם... אבל הרוב - מה לעשות שזו הרודסטר הכי נפוצה בכביש...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...