Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

סוף סוף קצת חופש מהעבודה ואפשר לגלוש לפורום כמו שצריך :)

יש לי שאלה בקשר לקליאו 93 שלי.

חשבתי אולי לנסות להתאים למכסה מנוע מבודד רעשים (כזה כמו שמורכב ברוב הרכבים החדשים והפחות חדשים)

אחי עשה כזאתי התאמה בדיאטסו אפלאוז שלו שלא היה לה, פשוט התאים אחד דומה וחיבר אותו בברגים תחת מכסה המנוע, זה די עזר ובנסיעה היה אפשר להבחין באטימות גבוהה יותר לרעשים מהמנוע. מה שיפה שהוא לקח את החלק מרכב אחר מפרוקייה ובכל זאת התאים אותו (היה אותו גודל של מכסה מנוע בערך)

האם אפשרי להתאים כזה גם לקליאו 93? ובבקשה לא לחשוב שאני מדבר על דברים בסגנון DYNAMATE, אלה לאותם "שטיחים" שמוצמדים מתחת למכסי מנוע לבידוד רעש המנוע ברכבים.

האם אפשרי למצוא אחד כזה שיתאים למכסה המנוע של הקליאו ולהצמיד אותו?

אשמח לקבל כל עצה / דעה / אינפורמציה!

תודה רבה :)

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אפשר להתאים אבל,זו בעייה לתפוס את זה למכסה כמו שצריך,בנוסף, מה שתוריד מפרוקייה,לרוב יהיה מלוכלך ובלוי אלה אם כן תוריד את זה מרכב חדש.

בכל אופן אם אתה רוצה עבודה קלה ואיכות ברמה שונה,גם בידוד רעשים וגם בידוד חום\קור .

ישנם יריעות ייעודיות של דנמייט, 450 ש"ח ליריעה כזאת, בקליאו המכסה קטן ולכן יריעה אחת תספיק גם לקיר האש ולעוד כמה חלקים חשופים בתא המנוע.

לפני ששמים יריעת דנמייט(נקרא דיינאהוד), רצוי לצפות את המכסה מבפנים בשכבה של דנמייט אקסטרים(2 יריעות יספיקו, 150 ש"ח כל יריעה) לבידוד מיירבי.

החומר הזה הוא נצמד באופן מוחלט לפח ,הוא מגיע כמו מדבקה,מקלפים ומדביקים,יש לנקות את השטח לפני היטב.

התוצאות שתקבל אם תעשה כך, מפתיעות עד מאוד!

זה רמה אחרת לגמרי מהיריעה שאתה מדבר עליה,בכל אופן,מה שאתה מדבר עליו,אפשרי ודורש קצת עבודה כמו שאומרים,התאמות,להביא קליפסים,לעשות כמה חורים ועוד.

פורסם

תודה על האינפורמציה!

GL-10 תגיד אתה חיפאי במקרה? כי די קרוב ליד הבית שלי יש סוברו GL-10 הכי מושקעת שראיתי עד היום והיא דומה, וגם חונה במקום שמאוד דומה לתמונה באייקון שלך!

ומה תהליך ההצמדה של DYNAMATE למשל? זה נצמד כמו כפפה על הפח או שצריך להתאים את זה לפי מבנה הפח? ניסית את המוצר הנ"ל? האמת לקחתי את זה כאפשרות אבל בגלל המחיר של זה ועצם העובדה שאני לא מכיר את המוצר אישית חשבתי על זה כאפשרות שניה.

אני גם תוהה האם היריעות האלה עמידות לאורך זמן בפני החום הגבוה ששורר בתא המנוע?

כל אינפורמציה נוספת תתקבל בברכה :)

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

הדיינמט ומוצרים נוספים שיגיעו בסוף החודש בנויים לאטימה ולהשתקת רעשים במיוחד עבור מרכות סטריאו וישמם חלקים להדבקה עבור המנוע

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

היריעות האלה נצמדות על כל משטח(נקי), כמו כפפה ליד.

מחזיקות ,למעשה,אחרי שאתה שם ,אין דרך חזרה,אי אפשר להוריד את זה.

זה עמיד בחום ,זה מבודד חום\קור\רעשי דרך\רעשי פח.

מומלץ.

פורסם

מעולה, זאת אומרת שהיריעות ידבקו בצורה חזקה מאוד והחום לא ישפיע על העמידות שלהן!

אוקיי, אז באיזה סוג של יריעות דיינמאט כדאי לי להשתמש לבידוד רעשים בתא המנוע? עד כמה שאני יודע יש למוצר הזה כל מיני סוגים למטרות שונות, אני מתכוון להצמיד אותו מתחת למכסה מנוע כדי לקבל קצת יותר "שקט" מהמנוע בזמן נהיגה.

חובה לצפות גם את חומת האש? כי אצלי זה מסורבל וצריך לפרק מלאאא דברים בשביל זה, תכננתי לצפות רק את איזור מכסה המנוע.

מישהו אולי מכיר מקום טוב באיזור חיפה שאפשר להשיג את היריעות האלה במחיר נורמלי ? (יש הרבה גנבים תאמינו לי)

תודה לכל מי שעזר / עוזר :)

דביר

פורסם

אתה צריך דנמייט אקסטרים 2 יריעות ועליו דיינמאט דיינאהוד.

יש לך ליד הבית, רדיו ליין, שדרות ההסתדרות 54 צק פוסט מול קניון לב המפרץ - 048410714

קפוץ לשם,דבר עם המוכר שם הוא כבר יסביר לך הכל.

אתה יכול לקרא גם באתר של דנמייט,הם מסבירים ומפרטים בדיוק לגבי כל מוצר,המלצות ועוד.

פורסם

לך לפירוקיה, קח יריעת בידוד כזאת מאיזה רכב שבא לך, תתמקח כדי לקבל מחיר זול ושים אותה אצלך ע"י קליפסים (pushings) פשוטים כיד הדימיון הטובה עליך.

מדבר פשוט הגעת כבר לבזבוז של זמן מאות שקלים.

טיפה יצירתיות בנאדם...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...