Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע המערכת שלי

9*6 אחורי 420 של פיוניר

מגבר GTO 6000 JBL בעל 6 יציאות.

קומפוננט לקידמת הרכב עוד לא קניתי..

סאב רוקפורד 12" ישן אבל עובד יפה.

זה הפנל: Alpine IVA-D100R Mobile Media Station

רכב אני מקווה לקנות בקרוב אבל כבר "מכין את הקרקע".

האם לדעתכם עדיף לוותר על ה9*6 שיש ברשותי לטובת קומפוננט איכותי של JBL ?

פורסם

תשאיר את המגבר הסאב וHU ותקנה זוג קומפוננט אחד איכותי כאשר הוא יהיה מגושר כמובן שעם בניה טובה ובקדמת הרכב ליצירת במה קדמית .

פורסם

הכוונה היא כזאת:

ברשותך יש מגבר 6 ערוצים , 2 ערוצים ילכו לסאב ו4 הנוספים יגושרו לזוג קומפוננט אחד איכותי ..

עם בניה טובה מקדימה אין צורך מזוג קומפוננט והסאב של רוקפורד.

בניה= שמים פודים בדלתות הקדמיות ויוצרים במה קדמית

פורסם

ומאיפה לך שהבחור לא אוהב השלמת סאונד מרמקולים אחוריים?

אם אתה אוהב סאונד כמו במועדון שהוא מקיף, לך על סט קומפוננט מקדימה+6X9 מאחורה. אם אתה אוהב במה קידמית בלבד, לך על סט קומפוננט יחיד מקדימה.

אם הרעיון הראשון בשבילך, אז תשאיר את כל מה שיש לך, בנוסף תקנה איזה סט קומפוננט טוב, אותו תחבר למגבר, את האחוריים גם תחבר למגבר אבל תעשה כיוונים היטב ככה שהסאונד מאחורה לא יבלע לך את הסאונד מקדימה,משמע תכוון ככה שהסאונד אכן יהיה מקיף אבל שתהיה לך יותר במה קידמית מאשר אחורית. הסאב כמובן יחובר ל-2 ערוצים שנותרו במגבר.

מקווה שהבנת את המסר,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עם בניה טובה מקדימה אין צורך מזוג קומפוננט והסאב של רוקפורד.

רועי שוב לא הבנתי את כוונתך...

אתה יכול לעלות תמונה לדוגמא על הבנייה המדוברת?

פורסם

רועי,מה למעשה היתרון בבנייה על הרכבת הרמקולים במקום המיועד להם בדלת?

כוונת הסופית היא:

בנייה מקדימה לקומפוננט,סאב ומגבר בלי רמקולים אחוריים בכלל?

פורסם

לפי דעתי האישית וטעמי האישי בלבד מספיק המגבר הסאב והקומפוננט אז זה טעמי האישי אתה צריך לשמוע עם ובלי ואז להחליט.

פורסם

שומאכר,תודה לך על התגובה העיניינית.

עניין ה"במה קידמית" וכ"ד אלה מושגים חדשים?כי לפני כמה שאני לא זכור לי שהיו משתמשים במושגים כאלה.

ברמה העקרונית מה אני מרוויח ב9*6 על קומפוננט מאחורה?

אורי,לא יודע איך קודם ראיתי "רועי" אז אני מצטער על הטעות.

פורסם

אם אתה רוצה להבין את ההבדל בין שמיעה כאשר הרמקול יושב בבניה לבין המקום המיועד לו ברכב תסתכל על הגרפים שמקבלים בהוראות הרמקולים ישנם 4 גרפים והם:

1. ON- AXIS כלומר שהרמקול ממש מולך במרחק של מטר לפי זיכרוני ומקבל 1V

2. OFF-AXIS כלומר שהרמקול 90 מעלות אליך כלומר יושב במקום הרגיל ברכב(המקום המיועד) ומקבל 1V

3. 30-AXIS כלומר הרמקול יושב בזוית 30 מעלות אליך ומקבל 1V

4. 60-AXIS כלומר הרמקול יושב בזוית 60 מעלות אליך ומקבל 1V

ברגפים אלו תקבל את תחום התדרים שהרמקול יוציא ולכן תדע באיזה מצב לשים אותו עם כאשר המצב אידיאלי הוא ON-AXIS

הגרפים מיוצינים בצבעים לפי המצב שהרמקול יושב ומראה לך מה לעשותעם הרמקול כדי להוציא ממנו את מה שאתה מחפש עם תדרים נמוכים או תדרים גבוהים

פורסם

התקנת 9*6 היא מומלצת בזמן שאינך משתמש בסאב. מטרת 9*6 היא להפיק את הצלילים הנמוכים (באס). אך במידה ויש ברשותך סאב, מומלץ לוותר על רמקולי ביצה מאחורה ולהתקין קומפוננט במידה וזה אפשרי ברכבך.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...