Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקסנט 97

לפני חודשיים וחצי עשיתי שיפוץ לגיר בגלל כמה תופעות שכיחות (פעם בשבוע):

א. קירטועים בעליות לאחר עצירה (קפיצות קטנות) בדקות הראשונות של הנסיעה

ב. דירדור לאחור בעליות מלוות בקירטועים בעת גז בדקות הראשונות של הנסיעה

ג. האוטו מתנהג כאילו הוא על N ולא על D, נותן גז אבל רק המנוע רועם, ( צריך להעביר הילוך לN וחזרה לD כדי שיסתדר).

עשיתי שיפוץ וכל התופעות נעלמו והכול עבד בסדר והשבוע ביום א' עוד פעם קירטועים ודירדור בעילה והיום עוד פעם האוטו כאילו על N.

נסעתי למוסך שעשו לי את השיפוץ (יש לי אחריות 6 חודשים) וסיפרתי לבעל המוסך, קיבלתי יחס מאוד לא אדיב.

שאלתי אותו מה הבעיה הרי עברו חודשיים וחצי אחרי שיפוץ גיר והוא אמר שהוא לא יתחיל להסביר כי גם ככה אני לא מבין בזה ושכשיהיה לו זמן שבוע הבא אני אביא לו את האוטו והוא "יעשה עליו סיבוב", כשבכל זאת התעקשתי שיאמר לי מה הבעיה הוא אמר שלפעמים צריך "לעשות כיוון לגיר" , "מוח גיר פגום" ...

האם האיש פשוט עשה עבודה גרועה ומנסה לעשות כמה שפחות כדי לפצות על זה או שיש משהו בדבריו שדברים כאלו קורים והוא פשוט צריך לכוון שם משהו?

הודעה פרסומית:

גירים 2000ייבוא,שיפוץ, תיקון והרכבת תיבות הילוכים אוטומטיות

מקצוענים במחירים אטרקטיביים!

כנסו לקבל הצעת מחיר!

פורסם

האפשרות הראשונה היא הסבירה יותר. אם תספר כמה שילמת על השיפוץ, ניתן יהיה להעריך איזה סוג של עבודה בוצעה.

בדרך כלל מוסכים אינם מבצעים שיפוץ בעצמם, אלא שולחים את הגיר למכון מתמחה.

אתה מוזמן גם לספר באיזה מוסך מדובר, כדי שנדע כולנו מיהו אותו בעל מקצוע שמקפיד להיות נחמד רק לפני ששילמת.

ועצה אחרונה: קח דף ועט, והתחל לתעד בדקדקנות כל סימפטום ברכב, כל שיחה עם המוסך, כל דבר שנאמר (ואיך נאמר). אם בסופו של דבר תיאלץ לפנות לבוררות באיגוד המוסכים או לבית משפט, תיעוד מסודר יקל עליך לשכנע בצידקתך.

פורסם
האפשרות הראשונה היא הסבירה יותר. אם תספר כמה שילמת על השיפוץ, ניתן יהיה להעריך איזה סוג של עבודה בוצעה.

בדרך כלל מוסכים אינם מבצעים שיפוץ בעצמם, אלא שולחים את הגיר למכון מתמחה.

אתה מוזמן גם לספר באיזה מוסך מדובר, כדי שנדע כולנו מיהו אותו בעל מקצוע שמקפיד להיות נחמד רק לפני ששילמת.

ועצה אחרונה: קח דף ועט, והתחל לתעד בדקדקנות כל סימפטום ברכב, כל שיחה עם המוסך, כל דבר שנאמר (ואיך נאמר). אם בסופו של דבר תיאלץ לפנות לבוררות באיגוד המוסכים או לבית משפט, תיעוד מסודר יקל עליך לשכנע בצידקתך.

שילמתי 3500 ש"ח, מוסך בי-ם בתלפיות שמתמחה בשיפוץ גיר אוט', כעת אני לא זוכר את שמו אבל אם אזכר אכתוב.

האמת אני פשוט לא מצליח להבין איך אותם סימפתומים חזרו אחרי 2.5 חודשים כאשר בעל המוסך הבטיח לי שחוץ מהקופסה עצמה הוא שם לי הכול חדש, ומכוון שהקופסה לא משפיע על תפקוד הגיר אני בספק גדול אם זו היתה עבודה אמיתית.

פורסם

במידה ואותו בן אדם ימשיך להיות לא נחמד אליך ותרצה לבדוק את הרכב במוסך אמין מקצועי ואלוף לגירים "מתוך ניסיון אישי"

לך למוסך אדמונדבחולון גש לבחור בשם יהורם וייתן לך יחס אישי גם אם לא ביצעת אצלו את השיפוץ הוא ייעץ לך וידריך אותך ואחי אני מאזור ירושלים (בית-שמש) ובחיים אני לא אתן לאף מוסך לא באזור שלי ולא באזור ירושלים אני את כל הרכבים שלי טופלו אך ורק בחולון

פורסם
אם הוא היה שם "הכל חדש", היית משלם 35,000 ולא 3500.

האוטו שווה 23 אז לא צריך להגזים, למרות היחס המזלזל אני אמשיך לדרוש עד שהגיר יעבוד פיקס כי יש לי אחריות וקבעתי איתו ליום ראשון הבא שיבדוק מה שבא לו.

השאלה היא, מה אם עוד 3 חודשים תתחיל הבעיה עוד פעם האם הוא מחוייב להמשיך לי את האחריות בגלל בעיה מתמשכת שהוא לא טיפל בה או שהוא יאמר שעברה חצי שנה מאז השיפוץ והשאר בעיה שלי?

• ספונסר פורום
פורסם

ספי לא הגזים כלל,לידיעתך ספי הינו הבעלים של מעבדה לשיפוץ גירים אוטומטים.

קיט שיפוץ לגיר אוטו' כולל גומיות,מחזירי שמן ואטמים שונים,דיסקיות ובנדים.

לא תופים,לא גלג"שים לא צירים ,ובחלק מהקיטים אין אפילו מייסבים.

שלא לדבר על מוח וחשמל...

ככה שכאשר משפצים גיר אוטומט לעיתים ישנם בעיות.

מפלס גובה שמן בדקת?

פורסם
ספי לא הגזים כלל,לידיעתך ספי הינו הבעלים של מעבדה לשיפוץ גירים אוטומטים.

קיט שיפוץ לגיר אוטו' כולל גומיות,מחזירי שמן ואטמים שונים,דיסקיות ובנדים.

לא תופים,לא גלג"שים לא צירים ,ובחלק מהקיטים אין אפילו מייסבים.

שלא לדבר על מוח וחשמל...

ככה שכאשר משפצים גיר אוטומט לעיתים ישנם בעיות.

מפלס גובה שמן בדקת?

אבל קיבלתי הצעות מחיר ממספר מכונים וכולם עמדו על 3,500 - 4,500 אז איך הסכום 35,000 ריאלי?, בכסף הזה אפשר לקנות את כל האוטו שלי פעם וחצי. אני לא בא חס ושלום ומזלזל בבעל המקצוע שלא תבינו לא נכון !

האמת שלא עלה בדעתי לבדוק גובה שמן כי הסתמכתי שזו פשוט אותה בעיה ובפעם האחרונה שבדקתי לפני חודש הגובה היה בסדר.

אני ממש אשמח לקבל תשובה לשאלה האחרונה ששאלתי לגבי האחריות

פורסם

מה שספי התכוון שלא החליפו את כל החלקים הפנימיים שבגיר כי אז זה היה עולה 35K ש"ח.

בשיפוץ גיר אוט' שעולה "רק" כמה אלפי ש"ח מחליפים רק חלק מהחלקים המקולקלים ובעלי בלאי גבוה העלולים להתקלקל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מה שספי התכוון שלא החליפו את כל החלקים הפנימיים שבגיר כי אז זה היה עולה 35K ש"ח.

בשיפוץ גיר אוט' שעולה "רק" כמה אלפי ש"ח מחליפים רק חלק מהחלקים המקולקלים ובעלי בלאי גבוה העלולים להתקלקל.

בברכה - רפי לין :-)

על פי מה יודעים אילו מהחלקים מקולקלים וגורמים לבעיה ומה ניתן להסיק מכך שחודשיים וחצי לא היתה שום בעיה?

• תוכן חדש...