Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שברולט ויואנט. ואתמול בלילה נסעתי ליד הים ובאיזשהו שלב שקעתי. וממש התחפרתי.

כל גחון האוטו היה על החול. אבל הגלגלים ששקעו הם הקידמיים שהם המנעים. וגם הדפרנציאל לא עזר כדי לצאה מהחול.. הגלגלים הסתובבו על ריק. בסופו של דבר עם הרבה עזרה הצלחתי לצאת.

אבל אחרי שיצאתי ראיתי סימני שמן א גריז או משהו על החול.

השאלה שלי מה זה יכול לגרום לאוטו, לבטיחות האוטו וכו"

כל תגובה עינינית תתקבל בברכה. דרך אגב.. יצא לי לנסוע מאז אתמול עוד 50 קילומטר והאוטו נסע מצויין ואין שום זכר לשום תקלה.. אבל אולי בהמשך יתחילו?

תודה מראש

פורסם

תבדוק גומיות ציריות שלמות, שהקרטר לא נפגע ושפילטר האויר לא סתום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה אחי

לפי מה שאמרו לי כנראה שמה שראיתי על החול זה גריז ,

וזה גריז שיצה באמת מהגומיות של הציריה.

ולפי מה שהבנתי אם הגומיות נקרעו כתוצאה מהחיכוך עם החול אז הגריז יתחיל לברוח ויגמר ככה עוד שבוע בערך ואז הציריה תהרס.

מחר אני יבדוק אם הגומיות שלמות

ואחים שלי יש לכם עוד רעיונות?. כהאמת אני לא סיפרתי להורים שלי על זה... אז אני מעדיף לנסות להבין בעצמי מה קרה ולדאוג לזה שזה יטופל אם יש בעיה.

פורסם

במקרה הזה לא מספיק להחליף גומיות, יש לנקות היטב את שאר הגריז מהפעמון.לשים זריז וגומיות חדשות.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אח שלנו, כנס למוסך. מה שדוד אמר - זה פחות או יותר מה שהם צריכים לעשות, במידה ואין נזק אחר כמובן.

מעבר לזה, מיניואן קוריאני הוא לא ג'יפ, והוא גם לא נועד לנסוע על חול ים - להבא אני מקווה שתדע לא לעשות את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם הגומיות לא נקרעו אין צורך להחליף, אבל לבדוק סדקים כן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש רכבים שמגיעים עם כמויות צפת בגחון הרכב שלא מביישות מזפת גגות.

גש לביקורת במוסך, זה ההמלצה הכי טובה שתוכל לקבל, ואל תסתיר דברים מאמא ואבא.

אה, וגם על תעשה סמים!

• תוכן חדש...