Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3, פורד פוקוס, רנו מגאן והיום גם פ'זו 307, כולן משווקות בארץ עם 6 כריות אוויר גם בגירסאות הבסיסיות, קבוצה 2. אומנם לא לכולן יש 5 כוכבי בטיחות אבל כל הכבוד ליבואנים שלא התפשרו על מספר כריות האוויר. זה גם מאוד חשוב.

והיום, שבוע אחרי ההכרזה שהטויוטה קורולה החדשה זכתה ל- 5 כוכבי בטיחות חלק מזה בזכות 7 כריות אוויר, מתברר שהיבואן, יוניון מוטורס, עושה את תרגיל יאריס שוב!. הקורולה החדשה תשווק בארץ בגירסאת הבסיס - קבוצה 2 עם רק 4 כריות אוויר :x

מי שרוצה בטיחות גבוהה יותר שישלם! וישלם הרבה יותר - 8000 שקל יותר (זה ובטח עוד כל מיני קשקושים אלקטרוניים).

מחירה צפוי להיות 114 אלף שקל למנוע 1600 (124 כ"ס) ותיבה רובוטית.

ולמרות נושא התיבה הרובוטית (והבטיחות) היבואן חושב שהדגם החדש יצליח יותר מקודמו. הרי אנשים לא רוצים טויוטה בשביל הבטיחות. לפי הסקר קונים אותה בשביל האמינות אז למי איכפת מבטיחות. היי חברה, למה לעצור ב- 4 כריות אוויר. למה לא לשים 2 כריות אוויר ?

בטח זה לא ימנע מהם לפרסם שהרכב זכה ב- 5 כוכבי בטיחות במבחן ה- EuroNCAP.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373651,00.html

רועי צוקרמן, צדקת בהערה ליבואן. הם עשו זאת שוב!. (תזכורת: " הקורולה שנבחנה על-ידי EuroNCAP צוידה בשבע כריות אוויר, לתשומת ליבם של אנשי יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה לישראל ").

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ומה בדיוק חדש בזה?

אתה שוכח את השנים הנהדרות שחברות הליסינג היו עושות טובה אם הרכבים היו מצויידים ב2 כריות אוויר.

בתור בן אדם פרטי - ה8 אלף הנוספים כדי לקבל גם גרסה מאובזרת יותר הם מחיר סביר ומקובל מול שאר היבואנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה לא עובד ככה. פעם הרי לא היו כריות אוויר בכלל (תגובת יוניון מוטורס: אחח איזו תקופה יפה זו הייתה).

את הקורולה השוותי (בעצם YNET השווה) למתחרות הישירות שלה כיום ולא לאלו שמלפני שנה או שנתיים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אז על מה אתה מתעצבן? אם למתחרות יש יתרון, אתה וכל אחד אחר יכול לבחור בהן. זה שוק חופשי, ויוניון מוטורס לא מרמה אף אחד. בחן את התמורה למחיר (וכמובן שהפרש ה-8,000 ש"ח הוא לא רק בגלל הכריות הנוספות), ותחליט מה טוב בשבילך. ואתה לא חושב שלצעוק כבר עכשיו ש"בטח זה לא ימנע מהם לפרסם שהרכב זכה ב- 5 כוכבי בטיחות" זה קצת על תקן שפיכה מוקדמת?

אם אתה באמת רוצה למחות, צעק כנגד הונדה שמוכרת את האקורד בשווי שימוש 4 עם 2 כריות אוויר בלבד. ואגב, כחבר מועדון פיאט, מה דעתך על 10,000 השקלים שמפרידים בין הגרנדה פונטו עם 2 כריות אוויר לזו עם ה-6? גם כאן אפשר לומר "מי שרוצה בטיחות שישלם", נכון?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתלונן בדיוק... בישראל יש תרבות מחורבנת כזאת שנראית תרבות הליסינג.

חצי מעם ישראל נוסע בגרוטאות האלה שחייבות לעמוד בדרישות המחיר של קבוצה 2.

מה יעשה יבואן שקורולה עם 7 כריות אויר לא נכנסת בקבוצה 2? חס ושלום יוותר על 50 אחוז מעם ישראל?!

מה אתה חושב שמעניין לו את הת*ת שאתה אולי 2 אחוז מנהגי הליסינג שקוראים את YNET ויודעים שיש קורולה עם 7 כריות אויר?

הוא צריך להוריד את המחיר כדי שחברות הליסינג יוכלו לתת לכל עובדי ההייטק גרוטאות מקבוצה 2, אם יבואן טיוטה רוצה להתחרות בשוק הזה להוריד מהבטיחות בא בחשבון.

כסף בא לפני בטיחות בארץ.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
זה לא עובד ככה. פעם הרי לא היו כריות אוויר בכלל (תגובת יוניון מוטורס: אחח איזו תקופה יפה זו הייתה).

את הקורולה השוותי (בעצם YNET השווה) למתחרות הישירות שלה כיום ולא לאלו שמלפני שנה או שנתיים.

דע לך שבשנת 98, כשאיסוזו ומיצובישי כלל לא ידעו שניתן בכלל לשים אביזרי בטיחות בטנדרים, ההילקס הגיע כסטנדרט עם שתי כריות אוויר וABS ל4 גלגלים. :idea: איסוזו לא ידעו עד שנת 2003 שקיים דבר כזה שקוראים לו כריות אוויר בכלל.

פורסם

זה מזכיר לי את התקופה ששקלנו לקנות C4 VTR (לפני הפוקוס) אבל כששמעתי שהיא מגיעה אך ורק עם 2 כריות אויר הגעתי למסקנה שעדיף ללכת לחפש במקום אחר...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הבעיה היחידה הי שהם לא מציינים את ההבדל הזה כשהם מתהדרים בנוצות לא להם (5 כוכבי ריסוק).

אישית כשאני קונה אוטו אני כן בודק את הנושא ולא מזלזל בבטיחות. הבדל של 8000 ש"ח יכול להיות ההבדל בין כיסא גלגלים למשחק כדורגל ולמרות שאני לא סובל כדורגל אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה לשחק בעתיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתם ישר שופטים אותם..

אישית עוד לא ראיתי את טויוטה מפרסמת בארץ בקמפיינים על בטיחות הרכב..

רנו עשו את זה - אבל הם מוכרים את הרכב בגרסא הבסיסית ביותר שלו עם מקסימום כריות האוויר וABS וכמובן ESP - בניגוד לחברות אחרות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יבואן טויוטה מנצל את העובדה שקוני הרכב החדש הם עדר, אשר מחפש אך ורק את המושגים של אמינות ושמירת ערך.

לא מעניין בטיחות או נוחות, הכל בטל בשישים , ערך המכירה הוא החשוב ביותר לרוכש רכב חדש.

אי לכך, גם אם הרכב היה נמכר עם כרית אחת הדבר לא היה משנה דבר למר ישראלי, העיקר שהרכב אמין, ושומר על הערך..

פורסם

תגובת יוניון מוטורס:

Shut up and die like a man! :twisted::lol:8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב.. הקורולה היא גם המכונית היחידה שעדיין מגיעה מצויידת ב2 חלונות חשמל בלבד לא? (בגרסאת SUN לליסינג)

פורסם
אגב.. הקורולה היא גם המכונית היחידה שעדיין מגיעה מצויידת ב2 חלונות חשמל בלבד לא? (בגרסאת SUN לליסינג)

גם אני חשבתי כך.. עד שנסעתי השבוע במגאן עם חלונות אחוריים בעלי הידית משנות ה80 :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך זה עובד, תזכירו לי?

היה איזה קטע עם לסובב משהו, לא?

ולזה אני קורא - בדיחה יפנית.

Passt scho...

• תוכן חדש...