Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, במאגאן יש חלונות רגילים מאחור , אבל 6 כריות אויר ו ESP בהחלט מהווים פיצוי נאות "לקורבן" הזה..

יש חיים אחרי החלונות החשמלים..

פורסם
יבואן טויוטה מנצל את העובדה שקוני הרכב החדש הם עדר, אשר מחפש אך ורק את המושגים של אמינות ושמירת ערך.

לא מעניין בטיחות או נוחות, הכל בטל בשישים , ערך המכירה הוא החשוב ביותר לרוכש רכב חדש.

אי לכך, גם אם הרכב היה נמכר עם כרית אחת הדבר לא היה משנה דבר למר ישראלי, העיקר שהרכב אמין, ושומר על הערך..

די להתחסדות. כל כך חשובות לכם שתי הכריות הנוספות? שלמו עוד 8,000 שקל. או שאל תקנו קורולה אלא את אחת המתחרות היותר-בטיחותיות. אפשר לחשוב שטויוטה מוכרים כאן איזה מכונית-מוות שסכנת נפשות לנסוע בה.

וממתי אמינות ושמירת ערך הפכו למילה גסה? אותך זה לא מענין - לגיטימי. יש הרבה כאלו שמרבית החיים המוטוריים שלהם עוברים בפקקים בדרך מהבית לעבודה, או בפקקים בדרך לטיול המשפחתי בשבת. רגש בהגה מתבזבז עליהם, חדוות נהיגה לא קיימת עבורם. בשבילם מכונית זה כמו מכשיר סלולרי, או מקרר. וזה לגיטימי. כל אחד קובע לעצמו את סדרי-העדיפויות.

ושוב אני שואל: למה לא קמה כאן צעקה על האקורד שמוכרים עם 2 כריות אוויר? מה עם כל מכוניות הסופרמיני שנמכרות כאן עם 2 או 4 כריות אוויר, רובן אפילו ללא האופציה לגרסה עם 6 כריות אוויר (אופציה שכן קיימת בחו"ל)? מה עם משפחתיות אירופיות מכובדות שנמכרות כאן ג-ם בגרסאות נחותות מבחינה כריתית? מה, אצל סיטרואן ופיז'ו (שמוכרת לנו גרסה של ה-307 עם 2 כריות בלבד) זה בסדר?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נו, אז מה תגידו על הפורסטר?

כבר מזמן שהפורסטר נחשב לרכב בטיחותי, ואז (הרכב שלי משנת 1999) היו לו 2 כריות אויר.

אבל לרכב שלי, כמו לכל הידניים של פעם, יש רק כרית אויר אחת!!!

לפחות לא צריכים לנתק את כרית האויר לנוסע, כאשר הוא תינוק (והתינוק שלי בן 25...).

אז גם בטיחות היא עניין יחסי...

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...