Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת הקיץ - מזגן לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לרכוש מזגן לחדר שלי ושל אחי, מזגן 1 כ"ס , עילי כמובן

האם מישהו יכול להמליץ על מזגן טוב ולא יקר במיוחד (עד 1800 ש"ח למזגן) , חשוב לי שיקרר טוב, פחות חשוב החימום (אבל

חשוב שיהיה ..) חשוב גם שיהיה לו טיימר כיבוי (יש מזגנים שאין להם..)

החדר בגודל 11 מטר מרובע, משמע אני צריך לפחות 7800 BTU

בזאפ יש תגובות רק על שלושה מזגנים, וגם הם לא משהו..

בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על חנות \ מוכר באיזור הדרום (קרית גת וכו') , שיוכל לתת מחיר טוב עם התקנה וכו'

תודה לכל העונים.

פורסם

אני ממליץ על מותגים ידועים כמו אלקטרה/אלקו תדיראן וכד.

לי בבית יש 3 מזגני אלקטרה טפו טפו ללא רבב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי יש מזגן סיני זול (1.5 כ"ס - לא גודש) בסלון, ועוד אחד בחדר שינה כבר שלוש שנים בלי בעיות.

הם עלו בערך חצי ממזגן של אלקטרה / תדיראן וכו'.

קניתי אותם במחסני חשמל, והרכבתי לבד.

מצד שני, זו דירה שכורה - אז אם הם יתקלקלו אחרי שאני אעזוב אותה, לא ממש אכפת לי :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יואב מ"לכיש מזגנים" בקרית גת הוא בחור חביב והגון וגם מקצועי ולא מעט אנשים לוקחים אותו אפילו לירושלים. הוא ימליץ לך על מה שאתה צריך ולא על מה שהוא רוצה שתקנה. מהפועלים שלו פחות התלהבתי אבל ההתקנה אצלך לא נשמעת מסובכת.

הטלפון שלו 0505325213

פורסם

מצטרף ומחזק את ההמלצה על תדיראן,יש לנו 4 מזגנים שלהם 1 ראשי 3וחצי כ"ס בסלון ועוד 3 של 1כ"ס בחדרים.

מזגן פשוט סוס עבודה נאמן ,אמין שנותן תפוקה מלאה למחיר הזעום ששלמתי עבורו בזמנו[1550 שח מזומן ישירות מהספק]הרכבה בוצעה על ידי אבי[טכנאי קירור במקור] המזגן[1כ"ס] מותקן קרוב ל3 שנים כבר בחדרי וללא דופי ובעיות,עושה את עבודתו נאמנה ,שקט,מקרר מעולה[חדר של 3X3].

אני ממליץ-תדיראן!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שהאלקו והאלקטרה הכי מוצלחים.

קח לדוגמה מזגן Hyunday (בלקור) שיש אצלי- אמנם אין איתו בעיות מיוחדות מזה כמה שנים אך למשל הפלסטיק שלו מרעיש כשהוא מתפשט ומתכווץ. פשוט בעיה מעצבנת מאד, המזגן כל הזמן מתקתקת (כמו מנוע שמתקרר).

פורסם

אין תשובה חד משמעית לשאלתך.

אישית אני קונה תמיד את הכי זול עליו אני יכול לשים יד, וההתקנה ממילא עלי.

קניתי כבר והתקנתי כל מיני תוצרות, וכל פעם זה רק ענין של מזל אם התפקוד יהיה מושלם או שיהיו רעשים מרגיזים וכדומה.

הבעיה לדעתי במה שקורה כשיש תקלה בלוח הבקרה והשליטה - ניתן בדרך כלל להתקין שלט קיר חיצוני אוניברסלי (טרמוסטט קיר), אבל יש לזה יוצאים מן הכלל:

במזגן סיני שקניתי פעם מותקנת בקרה של מיטסובישי, והמזגן מגיע עם מנוע מאוורר פנימי בבקרה אלקטרונית (ולא עם מנוע של 3 מערכות סלילים). ויסות המהירויות מצריך בקרה שאיננה קיימת בטרמוסטט קיר שיש לו 3 יציאות מתח נפרדות, אחת לכל מהירות.

במזגן הזה צריך יהיה לזרוק את היחידה הפנימית במקרה של תקלה, אבל זה לא קרה עד היום (4 שנים).

למעט הנקודה הזו, נסה לקנות מעבה (יחידה חיצונית) הכי גדול להספק נתון (בדרך כלל הגודל של המעבה מתאים לכמה הספקים, עדיף הספק מינימלי לגודל מכסימלי) - ככל שהמעבה יותר גדול כך הנצילות הכוללת גבוהה יותר והמזגן יצרוך פחות זרם להספק קירור נתון (מדובר על טכנולוגיה דומה, מבנה רדייאטור מעבה דומה וכולי).

יוסי

• תוכן חדש...