Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי בעיה - סובארו ג'סטי 93 1200 הזרקה.

המנוע התחיל להתחמם וכשבדקתי - ראיתי במיכל נוזל הקירור - בדפנותיו מבפנים - שמן / גריז כזה.

למזלי הייתי ליד הבית, השבתתי את האוטו ונתתי לו לנוח עד הבוקר.

בבוקר, כשפתחתי את המכסה של הרדיאטור - היו חסרים הרבה מים. כשמילאתי - הייתה שכבת שמן למעלה.

למישהו יש רעיון מה קרה פה?!

כמובן שבינתיים האוטו מושבת ואני לא מזיזה אותו...

ברצוני לציין כי הרכב מוציא עשן לבן מהאגזוז ואוכל שמן כבר חודשיים בערך (בעיה ידוע אצלו, נוצרה עקב התחממות - נאמר לי שהלכו הרינגים) - חוסכת כסף לתקן :oops:

יכול להיות שהשמן הגיע איכשהו מהמנוע?

יכול להיות שהעשן הלבן הזה הוא בגלל מערכת הקירור?

תודה רבה חבר'ה!!!

פורסם

מיד אחרי שהייתה לי התחממות בעבר עשיתי שיפוץ ראש מנוע (פקונג ראש?)...

הבעיה חזרה?!

גם מיד אחרי השיפוץ של ראש המנוע היה עשן לבן...

פורסם

אני לא רוצה להשמע קודר אבל נוצר רושם שהתיקון לא בוצע כראוי, בעקרון עשן לבן מעיד על נוזל קירור שמגיע לתאי השריפה, אם את אומרת שהתופעה הייתה מיד לאחר התיקון זה מדליק נורת הזהרה לדעתי.

כמה זמן עבר מהתיקון?

פורסם

אמממ... 4 חודשים...

אז לא מדובר ברינגים?!

1. איך אפשר לבדוק את זה שלא מדובר ברינגים?

2. איך מטפלים בבעיה הזו - של השמן בנוזל הקירור?

3. איך היה אפשר לבדוק מיד אחרי התיקון שלא מדובר ברינגים אלא במים שנכנסים למנוע? ואיך אפשר לבדוק את זה עכשיו?

כשאני אלך מחר למוסך - שלא יגיד לי שזה לא קשור ויקח לי כסף על זה...

אני רוצה לבוא כשאני יודעת בדיוק מה קרה שם...

פורסם

הבעיה ככל שזה נשמע מתיאורך היא בעיה באטם הראש/ בראש עצמו.

יש לחזור למוסך שביצע, להגיד לו שהאוטו אוכל מים, אוכל שמן ומעשן. אין הרבה מקום לספקות. כנראה שהעבודה לא בוצעה כהלכה או שבוצעה לחינם (בלוק דפוק, ראש דפוק וכו').

פורסם

1. איך אפשר לבדוק את זה שלא מדובר ברינגים?

2. איך מטפלים בבעיה הזו - של השמן בנוזל הקירור?

3. איך היה אפשר לבדוק מיד אחרי התיקון שלא מדובר ברינגים אלא במים שנכנסים למנוע? ואיך אפשר לבדוק את זה עכשיו?

4. יכול להיות שיש אכילת שמן רק בגלל שהראש מנוע לא תוקן כמו שצריך?

או שכנראה שמדובר גם ברינגים שנדפקו עקב ההתחממות?

כשאני אלך מחר למוסך - שלא יגיד לי שזה לא קשור ויקח לי כסף על זה...

אני רוצה לבוא כשאני יודעת מה קרה שם...

פורסם

עריכה- לא ניתן לדעת מה מצב המנוע מבחינת רינגים/ראש ללא אבחון, ולא חסרות בדיקות שניתן לבצע. אם את לא רוצה לחזור לחאפר קבלי המלצה לאחד מחברי הפורום המומחים, לדוגמה: בני ל. מוסך רון, אורן בן סימון, דוד מזר ולא חסרים. בנוסף תוכלי לפנות למספר מוסכים באיזור מגוריך אם תרשמי היכן את מעדיפה. המלצתי בכל מקרה להגיע לאחד מחברי הפורום.

כאמרתי שאוליי בוצעה העבודה לחינם התכוונתי שיתכן וישנה בעיה גם בבלוק עצמו- דורש יישור, בעיה ברינגים, בבוכנות וכו'. יכול להיות שהמנוע גמור ולא שווה לשפץ.

לשאלתך, אכילת השמן יכולה לנבוע גם ממעבר שמן למים- בעיה בחיבור בין הבלוק לראש וגם מחדירת שמן לתא השריפה- בעיה באיזור הבלוק (רינגים, בוכנות וכו').

(מנהלים מבקש לחבר לתגובה הקודמת).

פורסם

שלום לכולם!

המנוע שלי הלך סופית :sad: יש מים בשמן, שמן במים והוא טוחן שמן...

למישהו יש מושג מה אפשר לעשות אם אני לא מוצאת כרגע בשוק מנוע יבוא או מנוע מפירוק...?

• תוכן חדש...