Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, מה, אנחנו צריכים להתחנן כדי לקבל את שם העסק והטלפון? :roll:

ברצינות, כבר הרבה זמן שאני חושב על שדרוג הריפודים ברכב. תשאיר איזה רמז שנדע איך למצוא את אביך המוכשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשעה טובה הפרוייקט הגיע לסיומו, המושבים עכשיו הרבה יותר מחבקים ומפנקים מבעבר וגם שיפרו את מראה הרכב. במציאות הריפוד נראה הרבה יותר יפה והצבע כהה הרבה יותר.

אני ממש לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות, אז שוב תודה רבה לכולכם וגם לאייל מגיע קרדיט על רעיון הריקמה.

נ.ב

לכל השואלים מדוע אני לא מפרסם את מקום העבודה של אבא שלי, לא זו הייתה המטרה ואני גם לא יודע אם זה לעניין לפרסם כאן בפורום (למרות שלפניי כמה ימים אושר בכנסת להכניס לתוכניות טלויזיה פרסומות סמויות ותוכן שיווקי :-P ), אז אם מנהלי הפורום ייאשרו אני ייפרסם בכיף, בכל מקרה תמיד יש את אופציית הה"פ לכל המעוניין.

ועכשיו קצת תמונות:

polo5zf9.jpg

polo3bm1.jpg

הוסף כיס אחורי במושב ליד הנהג (במקור אין כיס)

polo2vj4.jpg

הוספו משענות ראש לספסל (שוב במקור אין משענות)

polo1vp2.jpg

polo4ha3.jpg

16vpo4.jpg

Polo 16V

פורסם

עבודה מעולה , נראה שהגימור והפינישים מעולים .

פחות אהבתי את הרקמה , ואת סוג האותיות ...

תתחדש .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כל הכבוד !

עבודה מצויינת.

לא אהבתי את הפונט של הריקמות, אבל בסה"כ נראה מצויין.

אני מאוד שמח שלרכב שהיה איתי במשך שנים ארוכות ויש לו ערך סנטימנטלי רב עבורי,יש בעלים שמטפל בו כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מוכן לצלם את המשענת מאחורה לא רואים אותה. חוץ מזה אני שונא אותך :twisted:!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שלום.

פשוט עבודה יפה ומושלמת!!!

איפה עשו לך את הרקמה או אבא עשה?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

את הריקמה עשיתי בחנות באזור מגוריי. הפונט לא היה ממש לטעמי, אבל פשוט זה הפונט היחידי שהוא יכל לעשות ולא היה לי זמן ועצבים להתרוצץ בגלל דבר כל כך מינורי, סה"כ במציאות הוא משתלב יופי.

Polo 16V

• תוכן חדש...