Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וחצי רכשתי פולו 16V מחבר הפורום פיליפ (שרכש מחבר פורום אחר, אייל) ולאחר שהתאהבתי ברכב קליל ומשהתברר שהכל פיקס מבחינה מכנית ומה שצריך להחליף הוחלף הגיע הזמן להשקיע בקצת קוסמטיקה. התחלתי עם פרויקט ריפודים לרכב ועל הדרך מגש אחורי לרמקולים. את העבודה עשיתי אצל רפד אובר פדנט ומקצוען אמיתי עם ניסיון של 35 שנה (אבא שלי :lol: ), את היום התחלנו עם המגש לרמקולים...

שלב 1: שבלונה, העתקה על עץ וחיתוך כמו שצריך.

93895152pe2.jpg

שלב 2: הוספת מסגרת מסביב למגש.

61738112gz9.jpg

שלב 3: ריפוד המגש.

85607644we8.jpg

שלב 4: הכנת "מכסה" לרמקולים + ריפוד בבד אקוסטי.

26832668uc2.jpg

שלב 5: תוצאה סופית.

21764486kp8.jpg

לשאלה שעלולה לצוץ "מדוע המסגרת לא על כל המגש?", הסיבה היא שאני הזמנתי וילון אחורי שאמור "לשבת" שם, עניין של מספר ימים עד שהוילון יגיע.

אחריי הכנת המגש הגיע זמן ריפוד המושבים...

שלב 1: בוחרים בד.

93588799ix6.jpg

שלב 2: פירוק המושבים מהרכב (הזדמנות טובה לנקות את כל הפינות שאי אפשר להגיע אליהם ביום טוב 8) ).

99759367gr1.jpg

53991452mg5.jpg

שלב 3: קרדיט לעוסקים במלאכה...

86643018ir6.jpg

84083645vw2.jpg

28199719ni7.jpg

שלב 4: עוד יום עבודה נגמר, נחכה לשבוע הבא (אבא מפונק, לא עובד ביום שישי :-P ) ונמשיך לעדכן, תודה לקוראים...

Polo 16V

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אחלה , כל הכבוד על העבודה! נראית איכותית.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יפה מאד!

מנסיון אני חושב שאתה עלול להתאכזב מהמגש. מגש מסנדוויץ' עבה מכביד עד הפלסטיקים מהצדים עליהם הוא יושב ובקפיצות הוא עולה למעלה ונוחת חזרה ברעש גדול. כדאי שתשים ספוגים איפה שהוא מונח וגם תקבע אותו כך שלא יוכל לזוז. על האופציה שהוא יתרומם עם הבגאז' בכלל אין מה לדבר, זה כבד מידיי.

פורסם

מעולה ,

כולי אכול קנאה , הלוואי עלי .

יפה מאוד , אנא המשך להעלות תמונות .

אני מציע לך , מנסיון , לנקות היטב את השטיח התחתון , ספריי ריפודים , מברשת קשיחה , ושרירי ידיים יעשו את העבודה היטב .

כמו כן , בדוק את מצב הריפוד של הגג , אולי גם הוא זקוק להברשה בשמפו .

יאללא !!!

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
יפה מאד!

מגש מסנדוויץ' עבה מכביד עד הפלסטיקים מהצדים עליהם הוא יושב ובקפיצות הוא עולה למעלה ונוחת חזרה ברעש גדול. כדאי שתשים ספוגים איפה שהוא מונח וגם תקבע אותו כך שלא יוכל לזוז. על האופציה שהוא יתרומם עם הבגאז' בכלל אין מה לדבר, זה כבד מידיי.

אכן, לכן המגש תוכנן מראש להיות מקובע.

לוקי את הגג כנראה אני ירפד גם.

Polo 16V

פורסם

תתחדש על הרכב, באמת תהיתי לאן הוא המשיך הלאה :)

בקשר ללכלוך בגג, אני ממליץ לנקות עם קרבונה של יעקובי, הלכלוך נובע מפיח שנצבר שם עקב נסיעה עם סאן רוף פתוח.

בקשר לריפודים, כשהרכב היה אצלי , פינטזתי על ריפודים שחורים עם תפרים אדומים (או בעברית : כסאות של פולו GTI),

לדעתי אם עוד לא מאוחר, תוותר על האפור...

והכי חשוב, תהנה מהרכב ! לפעמים עולות לי מחשבות חרטה על המכירה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכולם על הפירגון והתמיכה אני בהחלט ימשיך לעדכן .

תתחדש על הרכב, באמת תהיתי לאן הוא המשיך הלאה :)

בקשר ללכלוך בגג, אני ממליץ לנקות עם קרבונה של יעקובי, הלכלוך נובע מפיח שנצבר שם עקב נסיעה עם סאן רוף פתוח.

מישהו ניקה את הגג עם STP Tuff stuff (אחחמ.. פיליפ..) וחלקים ניכרים בגג צנחו למטה (כרגע מחוזק עם סיכות) כך שהלכלוך בגג לא הוא הבעיה.

מזכיר לי קצת את הפרוייקט ריפודים שלי, אני קצת יותר שרוט בבחירת הבד

בקשר לריפודים, כשהרכב היה אצלי , פינטזתי על ריפודים שחורים עם תפרים אדומים (או בעברית : כסאות של פולו GTI),

לדעתי אם עוד לא מאוחר, תוותר על האפור...

הכיסא שמצולם הוא הכיסא המקורי שברכב לפני הפירוק כך שאני בעצמי עוד לא יודע מה הבד שאני ירפד. מהאפור בטוח אני נפרד אך כרגע אני מתלבט בין שתיי אופציות כשאחת מהן היא אכן בסגנון מושבי ה-GTI, יש לי זמן לחשוב עד מחר...

Polo 16V

פורסם

שיהיה בהצלחה עם זה,

אומנם מעט לא אתי, אבל אני בטוח שאף אחד לא יהיה נגד זה שתפרסם את העסק של אביך, כמובן לנוכח העבודה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...