Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה לי אבא רפד, הייתי עושה ריפודים שחורים עם תפרים אדומים והכיתוב 16V (ריקמה) במשענות הראש.

דאגתי לך כבר לעור שחור עם תפרים אדומים סביב ידית ההילוכים שכבר תואם לריפוד (אלא אם פיליפ ניקה גם אותו עם איזה חומצה).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אביב, האם אי פעם אתה בנית או שיפצת משהו ברכב שלך ? במידה ותשובתך כן צרף תמונות.

אני רגיל לקרוא בין היתר את ההודעות שלך ותמיד אבל תמיד אתה זורק ביקורת שרובה שלילית בכול תחום אלקטרוניקה,מכונאות,שיפוץ פנים הרכב.

עזוב רד מזה....הכי קל לשבת מול מסך המחשב ולתקתק ביקורת.

תאמין לי אתה מוציא את החשק לאנשים להציג פרוייקטים בפורום.

אביב 1 שלום רב!

אינני יודע מי אתה , ומדוע החלטת לרדת על אביב דווקא שהוא נכס לפורום,למרות גילו הצעיר, הוא מפגין ידע רב,

בכל תחום שהוא מגיב בו, ולדעתי האישית והלא מחייבת, הידע שלו מעשיר, מרהיב, ונותן חשק רב לקרוא ולהנות מרמת הידע שהוא מפגין.

מבלי לפגוע בשאר חברי הפורום הוותיקים והמקצוענים, אביב בתור גולש צעיר וחדש יחסית בפורום, התעלה על עצמו, וכמות התגובות שלו יחסית לוותק שלו עולה על המצופה, ואני חייב לחזור ולומר שיש לו ידע רב בתור הנדסאי אלקטרוניקה, כמעט,

או בכל תחום המוטוריקה לרכב, ועל זה אני בהחלט מפרגן לו, ומצדיע לו.

לא אתפלא אם הנהלת הפורום, תמנה אותו כמנהל פורום טכני, זה מגיע לו בזכות ולא בחסד. ואני כמובן תומך בו.

לומר שאביב מתקתק ביקורת, היא השמצה זולה.

גלוי נאות: היה לי הכבוד והעונג להכיר היכרות אישית את אביב, והוא גם לקוח שלי, ואני גאה בכך, והוא בוודאי לא זקוק למליץ יושר.

בברכת חג פורים שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לפתוח מעודון מעריצים ומעריצות לאביב :lol:

הכל ברוח טובה.

אחלה בגז', עבודה נקיה ומסודרת כמו שאני אוהב כל הכבוד :wink: הייתי מעוניין לדעת כמה עולה עבודת ריפוד שכזו (באופן כללי פלוס מינוס, אני מבין שזה משתנה מבד לבד מרכב לרכב - זוג מושבים קדמיים וספסל אחורי)

תודה ובהצלחה!

E46 330CI

פורסם
אם היה לי אבא רפד, הייתי עושה ריפודים שחורים עם תפרים אדומים והכיתוב 16V (ריקמה) במשענות הראש.

דאגתי לך כבר לעור שחור עם תפרים אדומים סביב ידית ההילוכים שכבר תואם לריפוד (אלא אם פיליפ ניקה גם אותו עם איזה חומצה).

לא ניקיתי את הגג עם שום חומר או חומצה, הוא נשר מעצמו.

רק את הריפודים ניקיתי עם החומר של STP.

הידית הילוכים נשארה יפה כמו שהייתה, אז תיהיה רגוע.

:-P

פורסם
אביב, האם אי פעם אתה בנית או שיפצת משהו ברכב שלך ? במידה ותשובתך כן צרף תמונות.

אני רגיל לקרוא בין היתר את ההודעות שלך ותמיד אבל תמיד אתה זורק ביקורת שרובה שלילית בכול תחום אלקטרוניקה,מכונאות,שיפוץ פנים הרכב.

עזוב רד מזה....הכי קל לשבת מול מסך המחשב ולתקתק ביקורת.

תאמין לי אתה מוציא את החשק לאנשים להציג פרוייקטים בפורום.

קודם כל ידידי היקר אודה לך אם בפעם הבאה תפנה ביקורת אישית שלא אמורה לעניין אף אחד אליי לפרטי. אני חושב שזה יהיה גם יותר מכובד. זוהי הפעם השניה שאני מבקש זאת (לא ממך) ובעיקר בשביל עצמי, אלא יותר עבור שאר הגולשים שזה לא ממש מעניין אותם. בפעם הבאה אני אתעלם מכל ביקורת אישית שתאמר בפרהסיה.

לגבי אמירות כלליות אין לי כוונה להתייחס אליהן. אם תרצה לדבר פרטנית על כל מקרה לגופו אתה יותר ממוזמן בפרטי.

לגבי הציטוט שלי בהקשר זה ושאלתך- אז כן, בניתי ועשיתי ואת הערתי לגבי המגש אני אומר מנסיון. לאחר שגנבו לי את המגש ולא הצלחתי להשיג אחד משומש במחיר סביר החלטתי לבנות. חתכתי, ניסרתי, הדבקתי וריפדתי במלאכת מחשבת. אפילו החלפתי לעוביים שונים של עץ כדי לקבל תוצאה רצויה. לאחר מספר שנים שאני נוסע עם ה"פרוטזה" הזו אני חושב שזה יהיה חכם לייעץ לבחור מנסיוני כדי שיהיה מודע לקשיים ולנקודות שאוליי לא היה מודע להן. מעבר לזה דאגתי לפרגן ולומר שהעבודה יפה מאד טרם אמרתי את הדברים. שים לב שבכלל לא מדובר ביקורת אם כי בהארה על סמך נסיון. שים לב גם לתשובה שפותח השרשור ענה.

ושוב לפותח השרשור. העבודה יפה מאד! אם הריפוד שלי היה מרופט הייתי שוקל במלא הרצינות להגיע אלייכם בתנאי שתסכימו לקבל אותי. ישר כח.

צביקה- חן חן על הפרגון.

פורסם

שוב תודה לכם על הפירגון.

ובכן בסופו של עוד יום עדיין יש עוד הרבה על מה לעבוד אבל מתחילים לראות את הכיוון.

הדבקת ספוגים לשיפור הישיבה.

99101319qs7.jpg

גזירה ותפירה: במציאות הבד הרבה יותר כהה ואת הגוון האפור בקושי רואים.

37654778je3.jpg

15055865ga1.jpg

התאמת ספוג לגב המושב.

65780178kv0.jpg

המושבים עוד ישולבו עם קדר (KEDER) בצבע אדום וגם את ידית ה"אמברקס" (Hand Brake) אני ירפד עם עור בצבע שחור ותפרים אדומים, עד כאן לבנתיים, ביי.

Polo 16V

• אחראי פורום
פורסם

תשמע, אני חייב להגיב שוב - יש לך אבא אומן.

מצטרף לאחרים - יש לו עסק לזה?

הרבה זמן אני בודק רפדים שיטפלו בריפודים המתפוררים באלפא שלי.

אשמח לשמוע, גם בפרטי.

איזה סוג ספוג זה הכחול/תכלת? הוא מקורי או שעשיתם חדש?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבא שלי הוא בעל עסק לריפודי רכב.

איזה סוג ספוג זה הכחול/תכלת? הוא מקורי או שעשיתם חדש?

איתי.

זהו ספוג חסין אש כתוספת למקורי.

Polo 16V

פורסם
אם אני רוצה לשפר את הנוחות של כסא הנהג ברכב שלי,

ע"י הוספת ספוגים וכו..

אבא שלך עושה דברים כאלה ?

כן! יש אפשרות בתאום מראש.

• תוכן חדש...