Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחטתם את כל המתיקים והחנויות כמעט ב100% אז קצת לידיעה מהצד השני של בעל עסק בענף ,ישנם מכשירים איכותיים שמגיעים רק עם נרתיק ויש כאלה עם קופסא ישנם מכשירים לא ממותגים שמגיעים עם קופסא לא נראה לי שצריכה להיות לבעל חנות/מתקין בעיה לתת הרי הדברים האלה מצטברים בכמויות ,הרבה פעמים לקוחות לא לוקחים את הקופסאות וחלקם אני אפילו זורק אותם .

בקיבוצים למשל בהתקנת רדיו קנווד אני נועל את הפנל ע"י הבורג המקורי לנעילה אז בכלל אין מה לעשות עם הקופסא/נרתיק .

נכון במכשירים היותר איכותיים שרובנו מתקינים ברכבים שלנו אנחנו שומרים יותר אשמח לעזור למי שרוצה וללא עלויות יום טוב וסוף שבוע מהנה.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סוני 300GT- מכשיר של חבר , נקנה בת"א,

הגיע פנל ארוז בניילון "פצפצים" , לא היה אפילו סימן של קופסה לפנל.

מעניין אם מישהו לקח את הקופסה לפנל וארז את הפנל בניילון:?: .

כן גם לי קרה אותו סיפור- סוני 500GT הפנל ארוז בפצפץ ללא קופסא.

השאלה אם סוני החליטו לוותר על הוספת הפנל או שמוצאים אותו בארץ?

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

מתוך הגיון בריא אני בא ואומר,

אם בקופסא של המכשיר יש מקום מובנה לנרתיק קשיח

או בספר בדר"כ בדפים הראשונים מצויין מה כלול בערכה (קופסא),

אין מצב שזה יצא מהמפעל ללא הנרתיק בין אם הוא קשיח או מבד,

על אחת כמה וכמה אם זה מכשיר מבית טוב שבו מבוצעת ביקורת איכות קפדנית גם על שלבי אריזת המוצר.

בהפוך על הפוך זה כמו חלק מהמוסכניקים שבסוף הטיפול\עבודה אומר לך שאין צורך בברגים האלו.

אני קונה לפעמים טבק drum שבתוך האריזה אמור להיות ניירות גילגול ושמתי לב שחלק מהחנויות\פיצוציות

מוציאות את הניירות ומוכרות אותם בנפרד במחיר של חמישה שקלים כמו ניירות גילגול ריזלה דהיינו עושים כסף

על חשבוננו.

אז כמו שכבר הגיבו חלק מחברי הפורום, עושים עלינו את שיטת מצליח

אם תלוננו על אי קבלת חלק מסויים שאמור להגיע עם המכשיר.

וצודק "נמו הסטלן" שהשלב הבא זה מכשיר שיגיע ללא שלט.

נניח בעל עסק שמוכר את הנרתיקים בנפרד במחיר של 5-10 ש"ח,

ומוכר בחודש נניח 100 מכשירים ללא נרתיק תעשו חשבון לבד כמה כסף הוא עשה עלינו מכלום,

דהיינו כל החודש הוא שתה קפה על חשבוננו או מעשן על חשבונו וכו'.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

ביום חמישי קיבלתי את ה880 החדש שלי ראו איזה פלא הגיע עם קופסה לפנל

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

משהו קטן שנתקלתי בו בספר הוראות של הפיוניר P88

Protecting your unit from

theft

The front panel can be detached from the

head unit and stored in the provided protective

case to prevent theft.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...